Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én férfi létemre nem barátkozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én férfi létemre nem barátkozom olyan pasikkal, akikre főzni, mosni, takarítani kell, más nők meg együtt élnek velük. Miért van ez így?

Figyelt kérdés

Ahogy olvasom a kérdéseket itt az oldalon, azt látom, hogy slágertéma az, hogy van egy nő, akinek a pasija egyáltalán nem segít semmit a házimunkában. Még csak a szemetet sem viszi le (aztán vannak egyéb gondok is, de ezt most hagyjuk. 😅)

Egyszerűen ledöbbenek ezen.

Én abban hiszek, hogy hatással vagyunk egymásra, tehát minden olyan emberrel megszakítom a kapcsolatot, aki nem az én értékrendem szerint él. Legutóbb egyik haveromnak intettem búcsút, mert komplett idiótának tartom. Az is olyan lesz, ha esetleg megnősül, akkor majd az nő anyáskodik felette.

De egyúttal azt is felfedeztem, hogy ami nálam alap dolog, az tulajdonképpen erény. 😅

Ha hozzám feljön egy csaj, én mindig kitakarítom a lakást. Van, hogy megveszem a főznivalót, amit együtt rakunk össze, de olyan is előfordult, hogy megfőzök a csajnak, mire felér. Még ha vendégségben voltam egy nőnél, és főzött nekem, akkor felajánlom a mosogatást.

Most persze úgy hangzik, hogy mintha kérkednék, de nem. 😃 Csak ledöbbenek azon, hogy ami nálam teljesen alap dolog, az mennyire nem az másoknál, így erénnyé válik.

Én azt gondolnám, hogy a haszontalab, lusta pasikat egy idő után elhagyják a nők. De nem.

Együtt élnek velük. Ráadáaul sokan vannak ilyen helyzetben. 🥶

Na, szóval most ez érdekel, hogy miért van ez.

ma 09:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert nekem azt tanították, hogy ez a nő dolga. Persze a szemét levivés és egy két besegítés (mosogatógép ki-be pakolás) alap, hogy segít a párom, de nem fogom hagyni, hogy takarítson ő a házban. Ez az én dolgom, az övé az önmegvalósítás. Plusz még a házimunka az én feszültség levehető tevékenységem. Rendesen jól esik az, hogy ezt én egyedül csináltam. Persze nekem is van karrierem, önmegvalósítok minden, de azért mégis én vagyok az, aki majd a jövőben itthon fog ülni a gyerekekkel plusz így értékesebb ember vagyok szerintem mint az, aki a férjét csicskáztassa mindenért.
ma 09:43
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Mindenben igazad van amit írtál de azért azt is látni kell, hogy a helyzet már elkezdett megváltozni. Igenis nagyon sok nő van azért egyedül mert ebből, az ilyen fajta férfiakkal való együttélésből nem kér.
ma 09:50
 3/20 anonim ***** válasza:
56%
Sose volt lusta trehány párom szerencsére...
ma 10:07
 4/20 anonim ***** válasza:
67%

1. Szocializáció; még mindig nagyon erősen fut a nődóga'-program, ezt hallják, de ami még fontosabb, látják a gyakorlatban maguk körül, magától értetődővé válik. Aki ettől el akar térni, az eléggé ellenszélben találhatja magát, nem könnyű...

2. Ezek a férfiak képezik a túlnyomó többséget még ma is. Így ha egy nőnek nincs szerencséje ("időben") belefutni abba a néhány ritka kivételbe, akivel emellett pont kölcsönösen vonzódnak is egymáshoz, össze is illenek stb., akkor vagy marad egyedül örökre, vagy jön a megalkuvás. (Az örökre egyedül sem olyan könnyű ám...)

ma 10:15
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon keves emberismereted lehet ha nem tudod miert törtenik ez. Az első szakaszban nagyon figyelmesek szorgalmasak az emberek, majd kopik a figyelmesség, van akinel egy van akinel csak 10 év múlva. kb a masodik gyerektől lustulnak el. Tapasztalat. Első gyereknél még pelenkázott, másodiknál inkább sörözött. Na most nem mindenki dobbant ket kisgyerekkel mikor a masikra van utalva kvázi. Van aki igy is meglepi, de nem mindenki. Nagyon szívesen!
ma 10:34
 6/20 A kérdező kommentje:

" még mindig nagyon erősen fut a nődóga'-program"

Sose hallottam ezt.

"Aki ettől el akar térni, az eléggé ellenszélben találhatja magát, nem könnyű..."

Miféle ellenszélben? 😃

Most arról beszélsz, hogy bedurcizik a pasi, amiért barátnő a nem mossa ki a nadrágját, meg nem keni meg neki a vajas kenyeret?

Én egyébként biztosan nem tudnék nőként tekinteni arra, aki ennyire nagyon gyenge jellem.

ma 10:40
 7/20 anonim ***** válasza:
Van igazságod, ez nem vitás, de mintha az érződne ezen az irományon, mintha irigy lennél a haszontalan, semmirekellő, lusta pasikra, hogy vannak csajaik. Te talán kevésbé vagy sikeres? Nehezen képzelem el azt, hogyha nem tudnád levakarni magadról a jobbnál jobb nőket, akkor is megszületett volna ez a kérdés.
ma 10:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerinted melyiket könnyebb? Terpeszteni a kanapén vagy segíteni az asszonynak a takarításban?
ma 10:45
 9/20 anonim ***** válasza:
55%
Mert a nők saját maguk szolgálják ki őket. Nem is kell hozzá érdek, kölcsön vagy gyerekek. Elég, hogy bele vannak bolondulva a férfiakba és kedveskednek az meg megszokja és évek során ugyanaz a helyzet a nők már hiába nincsenek értük oda. Az elejétől fogva el van cseszve az egész.
ma 10:50
 10/20 anonim ***** válasza:
(*azok meg megszokják)
ma 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!