Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzem így magam?

Figyelt kérdés

Nem tudom valóság szerint miért írok ide ki kérdést, de úgy gondolom, hogy jól hátsóba rúgás hiányzik nekem, lehordás hátha észhez térek és kezdek magammal valamit.

Van egy nagyon jó párom akivel több mint 10 éve együtt élek, akit szeretek és még mielőtt valaki megvádolna nem, nem csalnám meg. Viszont oda jutottam, hogy hiányzik a bizsergés, pusztító vágy. Vele igazság szerint soha nem tapasztaltam meg az érzést. Éreztem valamilyen "pillangókat", stresszt, kedveltem, tetszett mint férfi, de több nem alakult ki.

Igazából még szerelmes sem voltam senkibe.

Szerintem ez a probléma gyökere, hogy szeretném átélni, de tudom, hogy vele nem lehetséges és a bűntudat megöl miért nem tudok hálás lenni amikor nagyon szeretetteljes kapcsolatban élek.

Nem segít, hogy szexelünk, eljárkálunk valahová.

Mit kéne csinálni?

(Elhagyni nem akarom ahhoz túlságosan is szeretem mint társam.)

31/N

dec. 2. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
34%
40es jól mondod. 33-as voltam. Én évekig maradtam benne egy ilyen helyzetben, utólag már nem is értem, hogyan. De valóban, nem hogy múlandóak lennének ezek a vágyak, hanem egy idő után annyira erősek lesznek, hogy mindent felülírnak.
dec. 3. 07:48
 42/83 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kerdezo.

Ismerosi korben azok a legboldogtalanabb emberek akik azt hiszik, a szerelem a pillangos, elvakult, rozsaszin szemuveges felhos maszlag. Ez max par honapig tart es nem torvenyszeru, hogy mindenki ateli. Ha emiatt eldobnal egy egyebkent tok jo es harmonikus, boldog, stresszmentes kapcsolatot, az nagyon felelotlen es eretlen dolog lenne.

dec. 3. 08:10
 43/83 anonim ***** válasza:
81%
42-vel egyet kell értenem. Szerintem is ostobaság lenne, hogy a szavaiddal éljek egy majdnem tökéletes kapcsolatot lecserélni olyan álmok miatt amelyek nem tutira válnának valóra. Nem mindenkinek adatik meg a kölcsönös szerelem, rózsaszín köd. Talán neked sem.
dec. 3. 08:17
 44/83 anonim ***** válasza:
43%

Nem mindegy, hogy a kemia vagy a szerelem hianyzik. Ezert van ennyi szr kapcsolat, mert mindenki megy a nagy “erzelmek” utan, amik tobbnyire kimerulnek a nemi vagyban es a szexualis vonzalomban, egyaltalan semmi koze az erzelmekhez. Aztan megy a csodalkozas, hogy jaj, fel ev utan elmult, jaj, teljesen mas az ember, nibt az elejen, nem is ertem, hogy nem vettem eszre, hogy nem hasonlitunk.

Ha nincs kemia, az a kapcsolat elejen is feltunt volna, igy viszont nem lett volna ertelme belemenni. Ha annyi a gond, hogy idovel eltavolodtatoj, akkor a kemia siman visszahozhato, ezekert viszont tenni kell, mindkettotoknek.

Kerdezo, neked ki a szerelem?

Nekem az, ha szamithatok a masikra, az eletemet is rabiznam, emellett pedig nyilvan ott van a szexualis vonzalom is.

Nem voltak egyaltalan pillangoim, sosem stresszeltem mellette, mindig azt a nyugodt, “hazaerkeztem” erzest eltem meg mellette, amit korabban egy kapcsolatomban sem. Ott voltak pillangok, ahol folyamatosan izgultam es stresszeltem, hogy eleg jo vagyok e a masiknak, hogy eleg szepnek tart e, elegge szeret e, nem unt e ram. Mondanom sem kell, hogy ennek az elvakult, masikat tokeletesnek lato, stresszes, izgulos, “pillangos” hulyesegnek koze nem volt a szerelemhez, mint amit most elek at evek ota immar a jelenlegi parom mellett.

Mivel valoszinuleg neked nincs ilyen viszonytasi alapod, nem tudod megbecsulni azt, ami van.

Nem mindegy, hogy pl lakotarsnak erzitek egymast (ami a langyos kapcsolat), vagy egy kiegyensulyozott, harmonikus es erzelmileg biztonsagot nyujto kapcsolatban elsz, amit “csak” fel kellene dobni. Ezen gondolkozz el, melyik igaz inkabb.

26N

dec. 3. 09:19
 45/83 anonim ***** válasza:
46%
Nem 26 évesen kéne osztani a bölcsességet, minden bántás nélkül. Fognak még meglepetések érni az életben.
dec. 3. 09:51
 46/83 anonim ***** válasza:
40%
Az, hogy vágyunk a szeretetre teljesen normális dolog, de azért 30 felett már rá kellett volna jönni, a szerelem érzése túl van misztifikálva, nem fog örökké tartani az az időszak, amit az elején átél az ember. Önámítás ezt hinni! Persze szakíthatsz nyugodtan, de aztán majd ne keseredj el, ha mégsem jön össze, amit szeretnél. Kergetheted a szerelem illúzióját, csak az élet majd elmegy szép lassan melletted!
dec. 3. 10:08
 47/83 anonim ***** válasza:
44%

Vagy pont hogy így megy el mellette az élet.

Ezek nem olyan egyszerű kérdések. De ha ennyire motoszkál benne valami, annak előbb-utóbb úgyis tárgya lesz.

dec. 3. 10:20
 48/83 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szerintem figyelembe se vedd azokat a válaszokat amelyek nem is a kérdésről szólnak.

44-es és 46-os leírta, hogy nem hagyja el, szereti. Erre fel olyan válaszokat kap tőletek, hogy nem tudja megbecsülni ami az övé, vagy hagyja el ha egyszer pofára akar esni.

Ti nem tudtok egy szimpla kérdést értelmezni?

Kérdező szerintem próbálj úgy állni az egészhez, hogy bizonytalanként tekintesz a helyedre mellette mivel nincs garancia párkapcsolaton belül semmire.

Szerintem csak annyi történik, hogy túl kényelmesen elvagy és azért az izgalmak után kajtatnál.

dec. 3. 10:35
 49/83 anonim ***** válasza:
50%

45-nek

Es ha 26 vagyok? Tudod, a tapasztalat/erettseg baromira nem a korral jon. Azert, mert szerinted fiatal vagyok, megeltem mar olyan dolgokat, amit a legtobb ember csak kesobb tapasztal.

Kivancsi vagyok, hogy itt mindenki evrol evre uj part keres e maganak vagy csak “osztja az eszt”, (minden bantas nelkul), hogy amugy a rozsaszin kodos felho a szerelem es minden mas csak langyos fos. Na, ezert van ennyi valas, ezert ilyen a mai kapcsolatok minosege…

dec. 3. 10:44
 50/83 anonim ***** válasza:
84%

49-es személy szerint nem tetszik ahogyan előadtad a véleményed.

"Mivel valoszinuleg neked nincs ilyen viszonytasi alapod, nem tudod megbecsulni azt, ami van."

Szerintem meg tudja mert ha nem tudná már rég nem lenne vele. Az a baja, hogy úgy érez és nem szeretné, hogy folytatódjon. Miközben normális amit érez valljuk be. Mindenki életében el jön olyan, hogy nem elégszik meg teljesen a kapcsolatával még akkor sem ha amúgy harmonikus, szeretik egymást. És az oka az, hogy ember ilyen hülyén van összerakva, mindig vágyakozik az elérhetetlennek tűnő dolgok után. Az vitte előre, hogy nem elégedett meg a barlangban lévő élettel sőt még előbbre fogja vinni mindig mert gyarlóak vagyunk mint a huzat.

dec. 3. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!