Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzem így magam?

Figyelt kérdés

Nem tudom valóság szerint miért írok ide ki kérdést, de úgy gondolom, hogy jól hátsóba rúgás hiányzik nekem, lehordás hátha észhez térek és kezdek magammal valamit.

Van egy nagyon jó párom akivel több mint 10 éve együtt élek, akit szeretek és még mielőtt valaki megvádolna nem, nem csalnám meg. Viszont oda jutottam, hogy hiányzik a bizsergés, pusztító vágy. Vele igazság szerint soha nem tapasztaltam meg az érzést. Éreztem valamilyen "pillangókat", stresszt, kedveltem, tetszett mint férfi, de több nem alakult ki.

Igazából még szerelmes sem voltam senkibe.

Szerintem ez a probléma gyökere, hogy szeretném átélni, de tudom, hogy vele nem lehetséges és a bűntudat megöl miért nem tudok hálás lenni amikor nagyon szeretetteljes kapcsolatban élek.

Nem segít, hogy szexelünk, eljárkálunk valahová.

Mit kéne csinálni?

(Elhagyni nem akarom ahhoz túlságosan is szeretem mint társam.)

31/N

dec. 2. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:

#80 ezzel megdolgozza az elméjét, de az érzelmekre nem hat...

Az vagy van, vagy nincs.

jan. 25. 10:43
 82/83 anonim ***** válasza:

81

Nem az elméjét dolgozza meg. Ha van szeretet, akkor van út az erzelemhez is. A szomorúság is érzelem az öröm is. Egyik nap még szomorú másik nap már örülsz semmi sem állandó. És még itt is azt tanítják a nagy motivációs trénerek, hogy minden nézőpont kérdése. Ha több időt töltenek egymással stb jönni fog az érzelem is akkor nem jön ha már nem szereted. A szeretet az, ami vagy van vagy nincs...

jan. 25. 12:21
 83/83 anonim ***** válasza:
67%

Most majd kapom a lepontozást, de sebaj. Én hagytam a feleségemnek, hogy átélje a szerelmet. Mással. 20 év házasság után. Nem akartam elhagyni, mert szerettem/szeretem, de neki kellett a szerelem érzése. De csak az, nem másik társat keresett párkapcsolatra, ahogyan te sem. Minden jól működött köztünk, de hiányzott ez neki nagyon, egy szerelem. Azt is mondtam neki, ha szeretné, váljunk el, nem akarok a boldogsága útjába állni. De azt mondta semmiképp sem szeretne elhagyni, mert tényleg nem mással akart élni. Eltelt 2 év, megélte a szerelmet, el is múlott szépen, most már jó ideje jobban ragaszkodik hozzám, mint bármikor is. Azt mondta, nagyon átértékelte a dolgokat. Megköszönte, hogy hagytam élni kicsit és mégjobban megköszönte, hogy kitartottam így is mellette.

Azt mondta, soha nem szeretne már ilyet mégegyszer, mert nagyon megerőltető volt neki, amellett, hogy csodás pillanatok is voltak benne. De sokat vívódott magával, de még biztosabb lett abban, hogy nem akar/nem tudna mással élni.

jan. 25. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!