Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egyre több az "aranyásó" férfi?
Eddig is nyüzsögtek. Nem egy mar a 90 es években is ugy valasztott társat bnőt hogy annak háttere is van.
ma 08:12
Viccelsz, még az apja nevét is felveszem!
ma 08:15
2 vagyok, természetesen csak tiszteletből! Ennek köze sincs a pénzhez. 🤑
ma 08:15
Ilyenek mindig is voltak, csak ezzel nem szeret a hímnem dicsekedni.
ma 08:19
Van sok ilyen. Hamar kiderül, hogy here az illető, azonnal dobni kell és keresni normálisat.
ma 08:23
Én már azt is aranyásásnak tekintem, ha azon túl, hogy minden 50-50%, de azért a háztartási feladatokat i
IS a nő csinálja. Főzzön, takarítson, mosson, vásároljon be, vigyázzon, foglalkozzon a gyerekkel, stb stb. Úgy vagyok vele, hogyha ezeket a feladatokat mondjuk bizonyos szolgáltatók csinálnák (pl takarítónő, vagy bébiszitter) akkor őket ki kellene fizetni. De ha elvárás, hogy mindezt a nő csinálja egyedül ingyen, az pedig kizsákmányolás. Tehát ezért minimum, hogy ezek a feladatok is feleződnek.
ma 08:31
Egyetlen aranyásó férfit sem ismerek, viszont az általam ismert nők mind aranyásók.
ma 08:44
Mindenkinek vannak céljai és az nem függ a nemétől, hogy ezt hogyan akarja elérni. Régen a férfiaknál volt a vagyon nagy része és a nők ehhez úgy férhettek hozzá, ha összeálltak egy férfival. Ma a nők is ugyanúgy hivatalosan dolgoznak, vállalkoznak és ugyanolyan esélyeik vannak saját vagyont összehozni. Az szerintem egyáltalán nem aranyásás egy férfi részéről, ha a régi modell szerint egy átlag pár bevétele úgy nézett ki, hogy a férfi vitt haza 150 Ft-ot, a nő 50-et és ebből a 200 Ft-ból tudtak gazdálkodni, most meg a nők is simán megkereshetik a 100-120 Ft-ot és erre a férfi nem azt mondja, hogy akkor én még többet gürcölök és hülyére hajtom magam 200 Ft-ért, mert akkor milyen "gazdagok" leszünk, hanem azt mondja, hogy a nő is keres 120 Ft-ot, akkor én is inkább vállalok kevésbé megterhelő munkát szintén 100-120 forintért, mert így is megvan ugyanaz a bevétel, mint korábban. Ez nem aranyásás. Ha viszont nem hajlandó dolgozni, vagy tényleg tingli-tangli munkát végez és eltartatja magát, az már aranyásás. De ezt sem ítélhetjük el jobban, mint a női aranyásókat és ha valakinek vannak olyan adottságai, amivel el tudja érni, hogy a nő tartsa el és pénzelje, akkor felőlem csinálja. Nem értek egyet ezzel, de nem is ítélem el miatta.
ma 08:44
Magyarországon biztosan nem. Aki itt jómódú idősödő nő, vagy özvegyasszony, az sem tud annyit fizetni, mint egy osztrák, vagy német vállalkozó nő.
Vannak olyan férfiak, akik valami alibi munkát végeznek, vagy semmit, és felcsípnek egy ilyen 50-es nőt, azután jól megélnek belőle.
Az se zavarja őket, ha 15-20 év korkülönbség van. Dolgozni nem szeretnek, a nőkhöz értenek, és amíg megadják a gazdag nőnek, amit igényel, addig aranyéletük van. Végül is jobb, mint 400E-ért 12 órázni valamelyik üzemben.
ma 09:53
Kapcsolódó kérdések: