Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert itelik el azokat a noket akik penzehesek? Mi jogon?
Nem igazan ertem, hogy mi a baj ezzel. Vannak erre valo oldalak, ott megtalaljak a megfelelo ferfiakat. A ferfiak is tisztaban vannak a helyzettel.
Megis rengetegen szidjak oket kulonbozo platformokon.
Tan a ferfiak jobbak?
Akik kihasznaljak a noket? Ingyen k..nak tekintik oket? Kortol es kinezettol fuggetlenul sokuk igy nyilvanul meg pl a tinderen vagy itt a gyakorin.
De mindig a nok vannak teriteken.
Ez vajon miert van?
Ha egy nő csinálja ugyanazt mint egy férfi, az 10x rosszabbnak és súlyosabbnak tűnik a nép szemében. A férfi lehet csapongó , de egy nő az meg csak felelősségteljes anya lehet a nép szemében.
Ennyi
26n
Mások vagyonára apellálni nem pozitív tulajdonság.
Legyen pénzéhes, de keresse meg saját maga kemény munkával.
Pénzért csak a céd ák barátkoznak.
Köszönöm!
2-es: ezzel egyet is tudnék érteni, ha az adott férfi nem egyezne bele a támogatói kapcsolatba. Mivel belemegy, így nekem ez egy win-win.
Mindig azt szidják a leginkább, akit nem kaphatnak meg, figyeld csak meg.
Engem nőként nem zavarnak a kérdésben említett szituk, éljen mindenki úgy, ahogy akar.
Egyébként sokszor megvan annak az ára, ha valaki jómódban él, és én nem biztos, hogy be tudnám vállalni. Ettől függetlenül abszolút nem irigykedem, ha valaki boldog, annak örülök, ennyi.
És a legtöbb nő, még csak nem is pénzéhes!!!! 😡
Csak annyit várunk el, amit mi is megteremtettünk!
Én pedig azt kérdem: Mi a gondod azzal, hogy szidják őket?
A férfiakat is gyakran szidják, amiért mindent és mindenkit megbsznának, amin lyuk van. És? Nem érdekli őket, nem hisztiznek. Még büszkék is rá néha.
Szóval mi a gondod azzal, hogy szidnak, ha ribizli, vagy pénzéhes k vagy?
(Amúgy van rá egy válaszom, de kíváncsi vagyok a tiédre előbb)
Írtad, hogy Tinder, meg aranyásó.
Hát a Tinderen nem támogató kapcsolatok közvetítése van, hanem az eggy társkereső.
Az aranyásás sem azt jelenti, hogy valaki támogatói kapcsolatot keres, hanem az egy becsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!