Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert itelik el azokat a noket akik penzehesek? Mi jogon?

Figyelt kérdés

Nem igazan ertem, hogy mi a baj ezzel. Vannak erre valo oldalak, ott megtalaljak a megfelelo ferfiakat. A ferfiak is tisztaban vannak a helyzettel.

Megis rengetegen szidjak oket kulonbozo platformokon.

Tan a ferfiak jobbak?

Akik kihasznaljak a noket? Ingyen k..nak tekintik oket? Kortol es kinezettol fuggetlenul sokuk igy nyilvanul meg pl a tinderen vagy itt a gyakorin.

De mindig a nok vannak teriteken.

Ez vajon miert van?

2023. okt. 24. 22:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
84%

#30 Nem csak a gazdag pasasok akarnak csinos nőt, hanem az öreg, lecsúszott, fogatlan, dagadt, 0 életű férfiak is.Más kérdés, hogy nem jutnak hozzá.

Ne legyél álszent, ne tegyél úgy, mintha csak a gazdag férfiaknak kellenének szép nők.A szép nők válogathatnak, ha van eszük, akkor meg is teszik.A férfiak meg eldöntik, hogy van-e rá keret anyagilag.Itt te vagy az egyetlen, aki tetteti a hülyét.

2023. okt. 28. 15:51
 32/35 anonim ***** válasza:
75%

23#

"Nem csak a gazdag pasasok akarnak csinos nőt, hanem az öreg, lecsúszott, fogatlan, dagadt, 0 életű férfiak is.Más kérdés, hogy nem jutnak hozzá."

Pontosan ez az, hogy nem jutnak csinos nőkhöz. Akkor minek hozod fel őket? Azért, mert egy kalap alá veszi a "férfiak" az összes létező nőt, hogy ribik és/vagy pénzéhesek? Kit érdekel? Én nem vagyok az, nem veszem magamra! De attól még léteznek olyan nők (és férfiak is). Még ugyanúgy vannak normális nők/férfiak.

Az a férfi aki érett az úgyse kezd ki tőle jóval jobb kinéző, vagy kereső nővel és fordítva.

A fő kérdés ez:

"Miert itelik el azokat a noket akik penzehesek? Mi jogon?"

Arra válaszoltam, hogy azért, mert nem csak appokon ismerkednek gazdag(abb) pasasokkal.

"Tan a ferfiak jobbak?

Akik kihasznaljak a noket? Ingyen k..nak tekintik oket? Kortol es kinezettol fuggetlenul sokuk igy nyilvanul meg pl a tinderen vagy itt a gyakorin.

De mindig a nok vannak teriteken."

Ez a rész egyáltalán nem igaz, a hazug, semmirekellő, hűtlen férfiak szintén elő vannak kotorva. Ugyanúgy, mint a hűtlen nők.

Egyik se jobb, különb. Ez a lényege az egésznek. Nem az hogyan mutogatnak egymásra.

2023. okt. 29. 10:11
 33/35 anonim ***** válasza:
23%
Nézd, én férfi vagyok, a testem full alkalmas lett volna áruba bocsátásra, apám nyomain maradtam inkább, monogám, egymást jobbá tevő házasságban, huszonévnyi felnőtt korom alatt az egyetlenben, bő húsz éve. A feleségem sztómával él, szex egy másik műtét miatt lehetetlen, és gond nélkül vele maradok, ez az alapjárat, annak ellenére, hogy így vér szerinti utódom nem lesz. Engedd meg, hogy viszonylag azért jobbnak tartsam magam annál a nőnek nem nevezhető valaminél, aki agyatlanul kirakja a testét, akár fizikai használatra is! Lenézni nem fogom, mert annyit azért sikerült felfogni az életről, hogy nem jókedvében válik az ember morálisan elértéktelenedetté, annak jó eséllyel előzményei vannak. De nagyra értékelni csak akkor tudom, ha szembe mer nézni önmagával, és lépésenként kihátrál azokból a körökből. Tehát simán abbahagyni és szerepet váltani nem elég.
2023. okt. 29. 11:47
 34/35 anonim ***** válasza:
73%
#33 Te tévképzetekben élsz.Egy nőnek nem kell ahhoz prostinak lenni, hogy számítson neki a pénz.Mondjuk jól házasodik.Aki jól házasodik is monogám kapcsolatban él.Nem kell erkölcsöt fabrikálni abból, hogy az egyik nem válogathat, míg valaki más meg igen.
2023. okt. 31. 14:50
 35/35 anonim ***** válasza:
91%

"Nézd, én férfi vagyok"

A többség eddig olvassa, mielőtt lepontoz.

2023. okt. 31. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!