Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert itelik el azokat a noket akik penzehesek? Mi jogon?
Nem igazan ertem, hogy mi a baj ezzel. Vannak erre valo oldalak, ott megtalaljak a megfelelo ferfiakat. A ferfiak is tisztaban vannak a helyzettel.
Megis rengetegen szidjak oket kulonbozo platformokon.
Tan a ferfiak jobbak?
Akik kihasznaljak a noket? Ingyen k..nak tekintik oket? Kortol es kinezettol fuggetlenul sokuk igy nyilvanul meg pl a tinderen vagy itt a gyakorin.
De mindig a nok vannak teriteken.
Ez vajon miert van?
#30 Nem csak a gazdag pasasok akarnak csinos nőt, hanem az öreg, lecsúszott, fogatlan, dagadt, 0 életű férfiak is.Más kérdés, hogy nem jutnak hozzá.
Ne legyél álszent, ne tegyél úgy, mintha csak a gazdag férfiaknak kellenének szép nők.A szép nők válogathatnak, ha van eszük, akkor meg is teszik.A férfiak meg eldöntik, hogy van-e rá keret anyagilag.Itt te vagy az egyetlen, aki tetteti a hülyét.
23#
"Nem csak a gazdag pasasok akarnak csinos nőt, hanem az öreg, lecsúszott, fogatlan, dagadt, 0 életű férfiak is.Más kérdés, hogy nem jutnak hozzá."
Pontosan ez az, hogy nem jutnak csinos nőkhöz. Akkor minek hozod fel őket? Azért, mert egy kalap alá veszi a "férfiak" az összes létező nőt, hogy ribik és/vagy pénzéhesek? Kit érdekel? Én nem vagyok az, nem veszem magamra! De attól még léteznek olyan nők (és férfiak is). Még ugyanúgy vannak normális nők/férfiak.
Az a férfi aki érett az úgyse kezd ki tőle jóval jobb kinéző, vagy kereső nővel és fordítva.
A fő kérdés ez:
"Miert itelik el azokat a noket akik penzehesek? Mi jogon?"
Arra válaszoltam, hogy azért, mert nem csak appokon ismerkednek gazdag(abb) pasasokkal.
"Tan a ferfiak jobbak?
Akik kihasznaljak a noket? Ingyen k..nak tekintik oket? Kortol es kinezettol fuggetlenul sokuk igy nyilvanul meg pl a tinderen vagy itt a gyakorin.
De mindig a nok vannak teriteken."
Ez a rész egyáltalán nem igaz, a hazug, semmirekellő, hűtlen férfiak szintén elő vannak kotorva. Ugyanúgy, mint a hűtlen nők.
Egyik se jobb, különb. Ez a lényege az egésznek. Nem az hogyan mutogatnak egymásra.
"Nézd, én férfi vagyok"
A többség eddig olvassa, mielőtt lepontoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!