Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert itelik el azokat a noket akik penzehesek? Mi jogon?

Figyelt kérdés

Nem igazan ertem, hogy mi a baj ezzel. Vannak erre valo oldalak, ott megtalaljak a megfelelo ferfiakat. A ferfiak is tisztaban vannak a helyzettel.

Megis rengetegen szidjak oket kulonbozo platformokon.

Tan a ferfiak jobbak?

Akik kihasznaljak a noket? Ingyen k..nak tekintik oket? Kortol es kinezettol fuggetlenul sokuk igy nyilvanul meg pl a tinderen vagy itt a gyakorin.

De mindig a nok vannak teriteken.

Ez vajon miert van?

2023. okt. 24. 22:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
79%
A férfiak miért pénzéhesek? Én folyton csak ilyen férfiakat fogok ki.
2023. okt. 27. 14:17
 22/35 anonim ***** válasza:
82%

Detto!

Ahogy kiderül mennyit keresek, rogton szerelmes lesz az összes...

2023. okt. 27. 15:56
 23/35 anonim ***** válasza:
72%

#20 Mi az, hogy kiforgat a pénzedből?Magadat forgatod ki a pénzedből, mivel te adtad oda neki.Ez nem világos?Ilyen esetben a férfi egyedül magára haragudhat, ha olyan pénzt ad oda valakinek, amit nem engedhetne meg magának.

Jaaa, de hogy amúgy nem lehetne olyan kaliberű nője, mint akire ráköltötte?Hát, igen.Megint csak itt jön a képbe, hogy mindenki maga dönti el mire mennyit éri meg neki kiadni.Ha egy férfi úgy gondolja, hogy megéri az összes pénzét rááldozni arra, hogy egy bizonyos fajta nőhöz hozzáférjen, hát...akkor mi is a probléma?Minek ácsingózol olyanra, amit nem engedhetsz meg magadnak?

2023. okt. 27. 20:19
 24/35 anonim ***** válasza:
20%

#23:

Oké, jogos amit írsz. De nemcsak olyan esetek vannak,hogy kiforgatják a pénzükből hanem csak szeretnék, a férfi rájön és inkább szakít. Az a nő elszínészkedi, hogy mennyire szereti stb. majd lehull az álarc. Olyan szituációban a férfi a hibás? Ugye, hogy nem?

Ha a férfi azt hazudja, hogy te vagy az álmai nője és te elhiszed, mert ügyesen manipulál, mert szerelmes vagy akkor a te hibád, vagy az övé, hogy bolonddá tesz? A tiéd.

De ha felébredsz a Csipkerózsika álomból időben és észreveszed, hogy mekkora tapló akkor te vagy a zseni, erős személy.

Mindkettő nemnél előfordul, hogy nincs önbecsülése, naivan áll a dolgokhoz. Nincs emberismerete/önismerete és ha zuhan egy nagyot, akkor fenntartási vannak a következő jelölttel míg nem bizonyít.

Miért csak a férfiakat bántod?

Különbséget tettem normális és nem normális emberek között, neked miért nem megy a többivel együtt? Fáj az igazság? 🤨

2023. okt. 28. 12:28
 25/35 anonim ***** válasza:
80%

24

A férfiak nem ezt csinálják a dugás reményében nap mint nap? Dehogynem... Elszínészkedik, hogy ők mennyire szerelmesek aztán pattannak mint a gumilabda.

2023. okt. 28. 12:55
 26/35 anonim ***** válasza:
94%

25#

"Ha a férfi azt hazudja, hogy te vagy az álmai nője és te elhiszed, mert ügyesen manipulál, mert szerelmes vagy akkor a te hibád, vagy az övé, hogy bolonddá tesz? A tiéd.

De ha felébredsz a Csipkerózsika álomból időben és észreveszed, hogy mekkora tapló akkor te vagy a zseni, erős személy."

Te tudsz olvasni, értelmezni mondatokat? 🤔

2023. okt. 28. 13:03
 27/35 anonim ***** válasza:
73%
De a kérdésre nem válaszoltál! Ezt csinálják vagy sem? Fáj az igazság? :)
2023. okt. 28. 13:25
 28/35 anonim ***** válasza:
21%

#27:

Dehogynem válaszoltam, én nem tehetek róla, hogy szövegértelmezési gondjaid vannak.

2023. okt. 28. 13:31
 29/35 anonim ***** válasza:
71%

#24 Már leírtam, és úgy tűnt, hogy meg is értetted.Egy nő nem tud egy férfit kiforgatni a pénzéből, mert a férfi dönti el, hogy mire mennyit éri meg neki költeni.Mindennek meg van az ára.Egy férfi, ha nagyon ácsingózik egy nő után, akkor felméri, hogy ennek ennyi az "ára", aztán eldönti, hogy 1. van-e rá pénze, 2. ér-e neki annyit ez a nő.

Az a helyzet, amiről te írsz, hogy a férfi rájön, hogy nincs pénze egy adott nőre/neki nem ér annyit az a nő, ilyen rendszeresen megtörténik.Mi van akkor?Semmi.

A #25-ös hozzászólónak igaza van.Ez ugyanaz a helyzet.

A nő is beárazza magát, mert ő szabja meg, hogy mit kell érte megtenni azért, hogy meg lehessen dugni.Van, akinek elég két szép(de hazug) szó, van akinek tartós, monogám párkapcsolat kell, van akinek házasság, van akinek pénz, van akinek mindez együtt.

Mindenki beárazza magát, mindenki el tudja dönteni, hogy neki mit éri meg megtenni/fizetni/elvárni.Így működik ez a dolog.

2023. okt. 28. 15:19
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

#23:

"Természetesen ez úgymond 50-50% azokkal a férfiakkal szemben, akik a nőket használják ki ilyen-olyan módon, de a normális férfiak/nők ellen ez ultra gáz viselkedés."

Ezzel utaltam, hogy a szélhámos férfiak és az aranyásó nők viselkedése nem igazságos a rendes emberekkel szemben, de egymás között fair, mert win-win szituáció lép fel. A gazdag pasas csinos nőt szed fel szexre, villogásra és az a nő élvezi a luxust. Nincs ezzel gond ha nekik megfelel.

De ha az egyik félnek fogalma sincs róla, hogy mit akar tőle a másik (pénz/szex) és nem is jön rá az az ő hibája. Egyetértettem veled. Csak te a férfiakat írtad hogy ők a hibásak, mert hagyják magukat lehúzni. Én arra írtam, hogy azok a nők is akkor ludasak abban, hogy nem veszik észre/nem vesznek róla tudomást, hogy a férfiak testiségre használják.

Azért hoztam fel a nőket, mert mindkettő nem meg lett említve a kérdező által is.

Írtam én is, hogy férfiak is maipulálják a nőket:

""Ha a férfi azt hazudja, hogy te vagy az álmai nője és te elhiszed, mert ügyesen manipulál, mert szerelmes vagy akkor a te hibád, vagy az övé, hogy bolonddá tesz? A tiéd."

Persze, hogy hazudnak. De a nők is hazudnak ugyanúgy a kényelem miatt.

Nem az összes férfi/nő ilyen, de hát azt is lejegyeztem.

Tényleg nem tudom, hogy mi nem érthető se neked, se a #25-nek.

Világosan mindkettő nem ha normális ha nem be lett potyogve.

Melyik része nem érthető számodra se?

2023. okt. 28. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!