Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a férfi lehet hogy aranyásó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a férfi lehet hogy aranyásó?

Figyelt kérdés

Eljegyezte az egyik ismerösömet előtte pedig csak 2 másik nőt próbált az egyik nagyon gazdag vállalkozóé volt a másik pedig egy diplomatáé megintcsak jó családból sok ingó vagyonnal egyik se jött össze neki.

A keresete nem jó nettó 300 ezer forint és mosthogy sikerült eljegyeznie a nőt már a maszekolást is abbahagyta 30+ éves és egy forint megtakarítása sincs semmi vagyona.

Ez a ismerösöm örökölt Budapest belvárosában lakást és a férfi már beköltözött félig.

Vajon a pénzre megy vagyonra?

2021. márc. 28. 10:20
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Nettó 300 Magyarországon mióta nem jó kereset? Konkrétan átlagon felüli.

Megtakarítás hiánya mutatja, hogy nem tud bánni a pénzzel.

A fentiekből ennél többet nem lehet megállapítani.

2021. márc. 28. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Az egyetemen szinte csak gazdag lányokkal voltam, de azért, mert olyan közösségbe kerültem, ahol nagyon sok volt a jómódú családból származó lány. (Nem az utcáról szedtem össze őket, hanem a környezetemből és olyan helyre jártam, ahol sokan voltak.) Volt olyan, akinek az apjának több lovardája volt. Volt olyan csajom, akinek az apja valamilyen megyei főbíró volt és volt a Balatonon yacht-juk, ahová engem is meghívtak. Volt olyan barátnőm, akinek a szüleinek társasházkezelő vállalkozása volt és 3-an laktak egy 5 szobás, emeletes belvárosi lakásban.

Eközben meg az én szüleim egyáltalán nem gazdagok, vidéken fizikai munkát végeznek a mai napig 200 nettónál kevesebbért. Viszont jól nézek ki, intelligens vagyok és úgymond látszott rajtam akkor is, hogy én valószínűleg annál azért többre viszem, mint a szüleim.

2021. márc. 28. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 300 ezer nem sok de nem is kevés, attól függ, honnan nézzük. Én ennél kevesebbet keresek(250), de nekem van saját lakásom,vagyonom, így 100ezret simán félre tudok ebből tenni havi szinten úgy hogy közben vígan élek, de akinek mondjuk nincs semmije, és fizetnie kéne egy albérletet,ami itt Budapesten baromi sokba kerül,de még ha kihúzza mondjuk egy 100-150 ezressel, akkor is csak kb. annyi marad a zsebében,ami meg elmegy az egyéb költségekre,így nem fog tudni félretenni. Nyilván ha beköltözik valakihez, akkor ez jelentősen megkönnyíti a dolgát, de önmagában még nem lehet ennyiből kijelenteni, hogy csak a pénz miatt van vele.
2021. márc. 28. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Max arra megy, hogy a csaj pénzelje, mivel az ági vagyonhoz házasság ide vagy oda, semmi köze.
2021. márc. 28. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kereset mint ami a férfinek van, nagyon is jónak számít, szerintem.

Az, hogy egyáltalán nincs megtakarítása ennyi pénzből, az elég fura.

A többihez nem tudok hozzászólni, lehet olyan körökben mozog, hogy ilyen gazdag lányokat ismer meg, nem t udom- nem tudhatom.

2021. márc. 28. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy Budapesten keres ennyit vagy vidéken, illetve nem mindegy, hogy kell-e bérleti díjra költenie ebből, vagy nem.
2021. márc. 28. 11:09
 7/8 A kérdező kommentje:

150 ezerért bérel,szülökhöz jár enni,szoktak neki havi 50 ezret küldeni is szülök.

A nő fiatalabb de többet keres

2021. márc. 28. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
30%
Hogy allhat le Nő ilyen luzerrel. 300 ezer az nagyon keves amugy egy ferfitől
2021. márc. 28. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!