Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiaknak mennyire kell gyanakodniuk a nők valós szándékait illetően?
Úgy értem jórészt azzal kell idejük nagy részét tölteni hogy kiderítsék a nőnek nincsenek hátsó szándékai és hogy vajon őszinték e az érzései?
Mik a legfőbb jelek amikből tudni lehet hogy a nő egy "aranyásó"?
# 3
Gondolom az aranyásókat az ki fogja rostálni ha rájönnek hogy azért mert gazdag pasijuk van attól még nem mondhatnak fel a munkahelyükön.
nem sajnálom őket
van egy jómódú férfi akit szeretek
egyáltalán nem a pénzéért szeretem. a lelkébe szerettem bele.. ő mégsem akar kapcsolatot, pedig az esete vagyok és tökéletesen kijövünk egymással..
biztos vagyok benne,hogy rengeteg nő hajt a pénzre és nehéz lehet kiszürni őket.. de mint mondtam, nem sajnálom őket. ja nekem is van pénzem, nincs szükségem máséra
Ha nem akkor ismerkedtem volna, amikor kevés pénzem volt, biztos, hogy
- vagy nem árulom el az anyagi helyzetemet,
- vagy eleve olyan körben ismerkedem, akik szintén gazdagok, és nem ez számukra a fontos (illetve nem olyan értelemben, hogy nyerészkedni akarnak rajta).
Annak idején még az autómat is eltitkoltam. Ne azért legyen velem valaki, hogy hozzák-vigyék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!