Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jogosan gondoltam komolyabbnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan gondoltam komolyabbnak a szándékait?

Figyelt kérdés

a kapcsolatunk elején , még alig 1 hónap ismeretség után, előkerült egy eljegyzési gyűrű, ami az extől maradt....és felpróbálta az ujjamra... meglepődtem.... csak annyit mondott, hogy ez nagy...kisebbre kell venni..... én úgy ledöbbentem, hogy csak a vigyorig jutottam.

nem kérdezett semmit e mellett....

aztán kb. fél év elteltével voltak olyan beszólásai, hogy elmenne egy jó lagziba... de nem az övébe, mert nem marha Ő....

Erre rákérdeztem. Semmi konkrétat nem mondott. vagyis azt mondta, hogy csak viccelt ezzel. és vissza kérdezett, hogy nagyon szeretnék menyasszony lenni? mondtam, csak ha Ő is úgy gondolja.

Nem lett folyománya ennek.

Viszont pár hete, már azt hozta elő, hogy nem akar úgy járni, mint az anyukája és a nagynénje, akik elváltak ugyan, de újra együtt élnek a férjükkel....

én olyan becsapottnak érzem magam. Igazán nem voltam sose rákattanva a házasság dologra...de ahogy viselkedett a kapcsolatunk elején, beleéltem magam...most meg van minden kifogás....

másfél éves kapcsolat, 37 évesek vagyunk...baba projekt persze van....

2015. aug. 18. 11:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
MEgijedt. Elotortek a csalodasok benne. Amugy megburkoltan megkerte a kezed es te haritottal. NEmnek vette. Ha azt mondod, igen, szeretnek, akkor megkeri A kezed . N
2015. aug. 18. 11:31
 2/14 A kérdező kommentje:

Ugye csak viccelsz kedves válaszoló?????

mondom alig 1 hónapja ismertem, kb. másodjára lehettem Nála... és még le se feküdtem Vele akkor :O

ezt Te se gondolhatod komolyan!

Azért köszönöm a választ! :)

2015. aug. 18. 12:09
 3/14 A kérdező kommentje:

Az ijedést még jobban megérteném...hisz előtte 10 évig voltak az ex-szel jegyben...de nem lett esküvő :O (nem tudom pontosan miért, de a csaj mindig tolta a gyerek témát)

ja és még a gyerekemmel se találkozott akkor....

2015. aug. 18. 12:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1. régi gyűrű előkerül,azt mondja kisebbre kell csináltatni .. nem vigyorogtam volna,nekem ne azt a gyűrűt adja,amit másnak akart odaadni ..

2. telt-múlt az idő,jobban megismert,világosan látszik,hogy nem akar téged elvenni,példákkal hozakodik elő

3. legyen eszed,gyereket ne vállalj be házasság előtt,mert utána nyavajoghatsz,nem fog el venni feleségül,töménytelen példa van erre

4. Ha valaki nagyon szeret valakit,úgy érzi ő élete párja,és hímnemű,nem fogja érdekelni az hogy mi történt az életében,környezetében,el fogja venni a nőt,mert annyira szereti.Ebben az esetben nem ez van,úgyhogy gondold át a dolgokat.

2015. aug. 18. 13:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ex gyűrűjére mondta azt, hogy kisebbíteni kellene, hogy rád jó legyen! Szerintem ez még tréfának is nagyon izléstelen. A leírtakból kiindulva szerintem nem akar elvenni téged, csak szórakozni akar egy kicsit. Valószínű azt is érzi, hogy te meg nem szórakozni akarsz, hanem komolyabbat, ettől meg befeszül (nagyon szeretnél már mennyasszony lenni?), te meg ráhagyod, hogy mi legyen. Tehát egyikőtök sem őszinte. Meg kéne beszélni, hogy kinek mi a szándéka.
2015. aug. 18. 13:38
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 5-ös válaszolónak:

én nem akarom "kierőszakolni" Tőle, csak kíváncsi vagyok mért csinálja ezt. Mivel Tőle nem kaptam rendes választ.... és kíváncsi voltam arra is, hogy más is naivan azt hitte volna, hogy komolyak a szándékai.....

még apu kérdezte is, hogy elvenne feleségül? mondom, persze!

Erre kiderül, hogy mégse olyan a dolog állása.....

2015. aug. 18. 14:09
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
az nem babaprojekt, hogy nem húz gumit...
2015. aug. 18. 15:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mivan?? :O
2015. aug. 22. 11:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnalom, hogy ezt kell irnom, de az a meglatasom, hogy nem akar elvenni. A kapcsolat elejen lehet meg lelkes volt, es komolyan is gondolta, azert mondta azt, hogy szukebbre kell venni a gyurut, de azota meggondolta magat. Szerintem mar nem biztos benne, hogy te vagy e az a no, akit el akar venni. En igy babarol biztos nem gondolkodnek..
2015. aug. 25. 03:00
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! felhoztam a témát Neki azóta....

furcsa választ adott: szerinte több szól ellene, mint mellette.... és kiderült, hogy az anyagiak szólnak szerinte ellene...mert szerinte, mint egyedülálló anyának több támogatás jár, mint ha házas lennék :O

kértem indokolja konkrét példákkal.

Pár napja volt...még nem tette meg :(

Persze csak a kisebb mértékű összeomlásom után voltam képes rákérdezni.... :(

2015. aug. 25. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!