Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jogosan gondoltam komolyabbnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan gondoltam komolyabbnak a szándékait?

Figyelt kérdés

a kapcsolatunk elején , még alig 1 hónap ismeretség után, előkerült egy eljegyzési gyűrű, ami az extől maradt....és felpróbálta az ujjamra... meglepődtem.... csak annyit mondott, hogy ez nagy...kisebbre kell venni..... én úgy ledöbbentem, hogy csak a vigyorig jutottam.

nem kérdezett semmit e mellett....

aztán kb. fél év elteltével voltak olyan beszólásai, hogy elmenne egy jó lagziba... de nem az övébe, mert nem marha Ő....

Erre rákérdeztem. Semmi konkrétat nem mondott. vagyis azt mondta, hogy csak viccelt ezzel. és vissza kérdezett, hogy nagyon szeretnék menyasszony lenni? mondtam, csak ha Ő is úgy gondolja.

Nem lett folyománya ennek.

Viszont pár hete, már azt hozta elő, hogy nem akar úgy járni, mint az anyukája és a nagynénje, akik elváltak ugyan, de újra együtt élnek a férjükkel....

én olyan becsapottnak érzem magam. Igazán nem voltam sose rákattanva a házasság dologra...de ahogy viselkedett a kapcsolatunk elején, beleéltem magam...most meg van minden kifogás....

másfél éves kapcsolat, 37 évesek vagyunk...baba projekt persze van....

2015. aug. 18. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
az egyedülálló szülőnek valóban a családi és a gyes kb. egyenként 1000 forinttal több, + kaphatod nagyobb eséllyel (de ezt úgyis ha együtt vagytok) a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt (ingyenes étkezés, félévente 5000 ft.) Az egyedülállósághoz különélési nyílatkozatot kell tenni az önkormányzatnál, és bizony kimehetnek és mennek is néha, megnézik külön éltek - e... most komolyan ezért a pár ezer forintért hazudgálnátok össze - vissza? vagyis ő... szerintem nagyon palira vesz téged, ha már ezzel akar elhallgattatni. Nem beszélve róla, hogy a kisebbségiek szokták egyedülállónak hazudni magukat azért a pár ezer forintért...
2015. aug. 25. 12:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! nekem is "sántít" ez a magyarázata.... de megvárom mivel hozakodik elő, bár a szívem "szakad meg"...

Születése óta egyedül neveltem a fiam, de sose volt annyira kevés a jövedelmem, hogy jogosult lehessek pl. ingyenes, vagy kedvezményes étkezésre pl. .....2 gyerekkel se lennék az.

2015. aug. 25. 13:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem védekezz, amíg nem derül ki, hogy mi a helyzet kettőtökkel. Nagyon hárít. Sajnálom, kedves kérdező! Most át kell értékelned a kapcsolatotokat tiszta fejjel, de ne hagyd becsapni magad.
2015. szept. 2. 15:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Szia! köszönöm a válaszod! a dolgokat nem hagytam annyiban. Most tán az igazi magyarázatot hallottam Tőle, miszerint úgy gondolja, először jöjjön össze a baba, utána lehet szó esküvőről. Azzal magyarázza, hogy az előző kapcsolatában csak eljegyzés volt, a csaj meg mindig hárított ha felmerült a baba dolog...szóval mindig volt kifogása, mért nem akar még...és az is előfordult, hogy párom előtt titkolva folytatta a tabletta szedését :(

szóval jól át lett verve :( (10 éves kapcsolat volt, nem egy futó kaland)

de mondom neki mindig, hogy én nem az ex vagyok...és lehetne nagyobb bizalma felém... megértem, hogy még egyszer nem akar így járni... de ha mindig a csalódásra gondolnánk, akkor kapcsolatot se kellene keresni...

és még azt mondtam neki, hogy ezekkel a mellé beszélésekkel, csak azt éri el, hogy egyre kevésbé fogok benne bízni, és hinni neki :( amit nem szeretnék!

2015. szept. 3. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!