Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, h a pasim szülinapjára utazást ajándékoztam és egy 1 órás hangfelvételt, amit egy nyári utazásunk kapcsán vettem fel, mert nagyon jól éreztük magunkat. Gondoltam, jó emlék. Nem örült neki. Ti örültetek volna?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem élünk együtt a pasimmal, mert pici gyerekei vannak, így egyik héten együtt, másikon külön vagyunk..

3 hónappal ezelőtt volt a szülinapja, amire a fent említett ajándékokat kapta.

A hangfelvételnek abszolút nem örült, inkább kiakadt rajta, h nem tudta, h felveszek az esténkből 1 órát és ez gáz. Pedig semmi rossz szándék nem volt bennem.

Azt mondta, h furcsa ember vagyok, h ilyeneket csinálok stb. Stb. Nem is hallgatta meg.

A másik ajándékot sem tudtuk még nyélbe ütni, mert mindig van/ volt vmi kifogása, amiért nem tud 1-2 napot kivenni azóta.

Sajnos vannak gondok a kapcsolatunkban, de próbálok dolgokat ajánlgatni neki, h jobb legyen, mégis mindig úgy érzem falakba ütközöm.

Felajánlottam, h járjunk együtt edzeni a közös heteinken, mert én járok és ez zavarja őt, de azt mondta, hogy: nem akarja, h a sex rovására menjen, h együtt edzünk a szabad heteinken.

Állandóan én találok ki programokat, h jól érezzük magunkat, nálam vagyunk..

Legutóbb azt mondtam neki elkeseredettségemben, h menjünk párterápiába, ha ennyire ragaszkodik a kapcsolathoz, mert mindig ezt mondja, de a tettei úgy érzem egyáltalán nem tükrözik a szavait.

Szóval, azt mondta:

Nem hisz a párterápiában, ráadásul, nem akar százezreket kifizetni rá.

Pedig tudom, h a feleségével el akart menni, csak már késő volt.

Ezt szóba is hoztam neki, h a feleségével pedig elment volna..

Erre ő: nyilván az ember a családját meg akarja menteni.

Faképnél hagytam, mert már túl sok volt ez nekem..

Nem is akartam már beszélni vele, hiszen úgy érzem mindent elárult a tetteivel végérvényesen..

Persze, eztán nem hagyott, minden ocsmányságot vágott hozzám, mindazért, mert ezek után nem akartam már vele beszélni..

Beszélgess csak anyáddal, te majd szedheted alóla a szart ,alólad senki nem fogja, jól elintézte neked😆

Biztosan én sem vagyok szuper tökéletes, de ennél több megbecsülést, tiszteletet érdemlek..

A fő kérdésem, h tényleg nem normális, ha valaki jól érzi magát a párjával és felveszi, h megmaradjon emlékbe az utazás szép pillanataként?

tegnap 19:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Az utazós ajándék szerintem jó ötlet olyan embernek, aki tényleg szeret utazni. A tudta nélkül készült hangfelvétel viszont szerintem sem oké, még ha legjobb szándékkal is csináltad. Engem is nagyon zavarna, ha ezt csinálná valaki.
tegnap 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Itt nem a hangfelvételek van a legnagyobb baj, hanem az egész kapcsolattal. Ez az ember nem szeret és nem tisztel téged. Gondold át, hogy miért vagy vele egyáltalán?
tegnap 20:06
 3/12 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos en is igy gondolom, kedves 2-es.

Koszonom valaszod.

tegnap 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Olyan mintha valojaban magadnak vettél volna ajandékot. Teged kéne hallgatni veled utaznia.

Nyilván 2 bőgőmasina gyerek mellett(ahogy írod ha picik)pont nem ezekre lenne szuksege ki tudja.

tegnap 20:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Szia 4-es! A sexen kivul masra nem nagyon volt szuksege.

Nekem viszont igen, igazad van.

tegnap 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy tűnik, hogy te csak szexre kellesz neki. Ez nem kapcsolat.
tegnap 20:22
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

6 de ez nem is véletlen van. Mi.mast látna benne mégis

A leirtakbol se jön le hogy komoly kapcsolatra lenne valo. Meg aki a masikkal törődne vagy lehetne rá szamitani is vagy bármit is tudna a másik életéhez tenni a szexen kívül.

tegnap 20:24
 8/12 A kérdező kommentje:

Ki volt nyalva a feneke..

Csak nem irtam reszleteket..

Tul jo voltam hozza, ezert nem ertekelt.

Sokszor mondta, h milyen onzetlen vagyok vele es azt is, h annyit bantott mar engem, nem erti, h tudok mindent megbocsatani neki.

Mar nem tudok..

tegnap 20:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon creepy ez a hangfelvétel, én nagyon kiakadnék.
tegnap 20:31
 10/12 A kérdező kommentje:

Nagyon hatborzongato, tenyleg, ha ket ember szereti egymast, tehat egy parrol van szo, tehat nyilvan nem tortenik semmi gaz a felvetel alatt.. zeneket hallgatunk es beszelgetunk picit, feeling az egesz..

Az nem hatborzongato, ha emberek, idegen embereket videoznak le es teszik fel facere, instara v tiktokra a tudtuk nelkul..

tegnap 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!