Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyanok a pasik hogy mindenre tűpontosan emlékeznek és bajuk van attol ha én nem?
Párom jön ezekkel hogy tegnap/akármikor milyen pózban szexeltunk az de jó volt. Es mikor meglátja a bamba fejem hogy azt se tudom mirol beszél tisztára kiakad állandoan.
Aztán akkora balhe lett abbol, mert kiforgatta arra, hogy akkor lehet arra se emlékszem kivel szexelek egyáltalán! Lehet akkor megcsaltam szerinte, csak nem tudok arrol se mert nem emlékszem!
(De én nem tom már hányszor lefeküdtem a párommal, mikor hol meg hogy, nekem most jegyzetelnem kéne meg listákat vezetni errol fejben?
Erre most kezdi egy másik ugyanezt, csak ismerősöm.
Hogy már beszéltunk telefonon miert nem emlékszem.(Válaszoltam hogy nem mondod hogy nekem emlékeznem kéne vmi 5 perces beszélgetésekre a semmiről? Erre de nem 5 perc volt. Mondom 7?
Es ez is baja ennek is.(nem adtam meg neki az uj számom hivatkozva arra hogy minek, hisz eddig se hívott telon, ezzl volt a kiinduló)
Meg exem is ilyenekkel jött hogy 5 évvel (akkorhoz képest) ezelőtt mikor még nem is jártunk, miket csináltunk egyutt. Es az is kiakadt a ködös tekintetemen hogy nekem semmi nincs meg abbol. Bakker 5 éve volt meg olyanok hogy kutyát sétáltattunk. (Nem is volt kutyánk soha egyikünknek sem. Azt sem tudom milyen kutyát. Es ilyenekre kéne emlékeznem.)
A többi husz harminc 50 ilyen sztorit nem mesélem. A fentiek csak példák.
És ezeken sértődnek.
Milyen fontos pillanatokra?
Egy olyat se írtam.
Es most ismim is ezen lovagol hogy tervezve volt hogy találkozunk. És nem mentem. Es itt magyarázkodom hogy a terv amugy se konkrét. Ha azt mondom ki akarnék menni nyáron akár lappföldre is, lehet az se jon ossze. Tervezhetek én akármit.
Es ezeken lovagol.
Azt is benézi ha azt mondom jo lenne találkozni neki az egyenlo azzal hogy találkozunk is. Teljesen mást jelent pedig a 2 mondat.
Bakker hogy lenne?
Te emlékszel pl arra anyáddal mit beszéltél multhéten hétfőn? Vagy 5 évvel ezelőtt bakker milyen zokni volt rajtad április huszadikán meg ezekre?
6, én pont most meséltem el messengeren a group chatben, hogy 17 évesen mit álmodtam egyszer. (37 vagyok most.)
Tudom, nekem jó a memóriám, de múlt hétfőn mit beszéltél, arra emlékezni kéne. A zoknira meg dátumokra nem, de basszus, az előző hétfő még kihatással lehet a mára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!