Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyanok a pasik hogy mindenre tűpontosan emlékeznek és bajuk van attol ha én nem?
Párom jön ezekkel hogy tegnap/akármikor milyen pózban szexeltunk az de jó volt. Es mikor meglátja a bamba fejem hogy azt se tudom mirol beszél tisztára kiakad állandoan.
Aztán akkora balhe lett abbol, mert kiforgatta arra, hogy akkor lehet arra se emlékszem kivel szexelek egyáltalán! Lehet akkor megcsaltam szerinte, csak nem tudok arrol se mert nem emlékszem!
(De én nem tom már hányszor lefeküdtem a párommal, mikor hol meg hogy, nekem most jegyzetelnem kéne meg listákat vezetni errol fejben?
Erre most kezdi egy másik ugyanezt, csak ismerősöm.
Hogy már beszéltunk telefonon miert nem emlékszem.(Válaszoltam hogy nem mondod hogy nekem emlékeznem kéne vmi 5 perces beszélgetésekre a semmiről? Erre de nem 5 perc volt. Mondom 7?
Es ez is baja ennek is.(nem adtam meg neki az uj számom hivatkozva arra hogy minek, hisz eddig se hívott telon, ezzl volt a kiinduló)
Meg exem is ilyenekkel jött hogy 5 évvel (akkorhoz képest) ezelőtt mikor még nem is jártunk, miket csináltunk egyutt. Es az is kiakadt a ködös tekintetemen hogy nekem semmi nincs meg abbol. Bakker 5 éve volt meg olyanok hogy kutyát sétáltattunk. (Nem is volt kutyánk soha egyikünknek sem. Azt sem tudom milyen kutyát. Es ilyenekre kéne emlékeznem.)
A többi husz harminc 50 ilyen sztorit nem mesélem. A fentiek csak példák.
És ezeken sértődnek.
De, a múlt hétnek van mára hatása.
Telefonbeszélgetésekre nem emlékszel? Itt veled van a baj.
De pl emlékszem tegnap este minek hivtam fel a főnököm.
En tök lénydgtelen dolgokrol írok amikkel engem kínoznak meg amiken sértődnek!
Ha ennyi embernek baja van veled ilyen tekintetben, egymástól teljesen függetlenül, akkor azt gondolom illene kicsit magadba nézni, lehet tényleg nálad van a gond. Persze ez nem szándékos dolog a részedről, de lehet tényleg gond van a memóriáddal, vagy ennyire nem tudsz figyelni semmire.
És igen, illene emlékezni, hogyha valakivel telefonon beszéltél, és arra, hogy nagyjából miről. Én szoktam. És elhiszem, hogy ez másnak zavaró lehet, pláne, hogy kikéred magadnak, és nem látod be, hogy tényleg te nem emlékszel.
Ezt én is szoktam tapasztalni, és én is csak férfiak részéről. Beszéltünk valamiről három hete, és én már elfelejtettem, hogy szó szerint mi hangzott el, és akkor lecsapnak, hogy hohó, három hete még azt mondtad, hogy...
Meg amikor azt mondom, hogy ezt vagy azt a filmet nem láttam, és rögtön mondja, hogy dehogynem, együtt láttuk. Jó, de kb 20ezee filmet láttam életemben, nem emlékszem mindegyikre. Nem értem egyébként, jegyzőkönyvet vezetnek mindenről, ami történik, vagy elhangzik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!