Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korlátozó barát, szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korlátozó barát, szakítás?

Figyelt kérdés
7végente találkozok párommal péntek délutántól vasárnap délutánig vagyunk együtt ami boven eleg is. Minden kb arról szól amit ő akar. Ha valamit akarok csinálni, és ő nek akarja akkor nek csináljuk. De ha vmit ő akar egyből. Ha nincs kedvem szexelni besértődik. Ha ideges, levezeti rajtam. Nem akar kimozdulni. Mennék fesutiválokra is, szórakozni, de nem mehetek mert ha nélküle megyek el, az =neki a megcsalással. Szóval miatta nem kapcsolódhatok ki mivel 7vegen vagyok vele, az lenne a kikapcsolódás ideje de mivel vele vagyok minden az ő akaratáról szól. Kezd elegem lenni belőle, a saját befásulását akarja rám ragasztani holott mennék kikapcsolódni de vele nem lehet. Ő beszélhet lány haverokkal de ha én merek fiúval szóba állni akkor egyből féltékenykedik.
tegnap 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nekem ez szexkapcsinak tűnik.
tegnap 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szabadulj meg tőle minél előbb.
tegnap 17:18
 3/7 A kérdező kommentje:
eddig 2/2 ugy gondolja mint én, kezd bennem véglegesülni a döntés
tegnap 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem eddig minek voltál vele 😀 Minél hamarabb dobod ki, annál előbb leszel végre “szabad”. A hideg is kirázott tőle, szakíts minél előbb!
tegnap 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, ez a fazon kuka. Találsz te ettől sokkal jobbat is. Egyébként mi volt az oka, hogy ezt eddig elviselted tőle? Eléggé egyenlőtlen viszonynak tűnik.
tegnap 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Passzold le nekem a párod. Én olyat keresek akinek nincs mindig tetű a gatyájába és nem akar mindig menni. Szóval, ha neked nem kell és huszonéves a srác, passzold át nekem. Köszike.
tegnap 18:26
 7/7 A kérdező kommentje:

#6, miért, voltál már olyannal akinek tetűs volt a gatyája, és átadta neked a tatukat?

amúgyszivesen átpasszolom, csak neki nem tetű van a gatyájába, hanem bolha, kell esetleg?💚

tegnap 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!