Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítás után természetes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után természetes, higy napokig gyomorgörcsben vagy, enni nem tudsz, és bár korlátozod a személlyel való kommunikációt, 1-1x visszaírtok egymásnak?

Figyelt kérdés

Nem haragból váltunk szét, inkább reális megfontolásból. Ettől még sok mindenben tudjuk egymást támogatni, de kapcsolati szinten nem működik a dolog.

Én nagyon nehezen viselem ezt, nem bírok rendesen aludni. Eddig csak az alkohol segített...Ma fogok beszélni egy pszichológussal

2023. febr. 10. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
5%

Amig ilyen volt nekem is addig mindig kibékültünk.

Szakitas utan amig bármit erez az ember addig még nincs vége

Mi szakitottunk vagy 10 szer is így, mire a 11.vegleges szakításnál már nem vagxok rosszul, nem vagyok depis, már nem az ő elvesztése fáj, hanem hogy nincs más.

Innék énis amugy.

2023. febr. 10. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
A gyomorgorcs, rosszkedv, siras, stb normalis. Az, hogy szakitottatok, de.meg mindig irogattok egymasnak, nem, mert csak elhuzza a szetvalast es sokkal fajdalmasabba teszi a dolgot. Ha valoban nincs esely a kapcsolatra, akkor hagyjatok beken egymast.
2023. febr. 10. 09:14
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Tehát nekem olyan volt egyetlen pasival történő többes szakitás után:

1.szakítás elbúcsuztam értelmesen a szüleitől is. Elmentem bőgtem. Kibékültünk.

2.szakítás egy sokk, szerelmi csalódásnak éltem meg hogy nem szeret elhagy sírás- kibékültünk

3.szakításnál a beállt csend nélküle -sokkolt le, hogy senki nekm mondja szeretlek, senki nem hív, erre felhivott és azt mondta szeretlek es letette. Csak ez miatt hivott hogy ezt elmondja pont amikor hiányoltam. Megint kibékültünk.

4. Szakításnál beültem kocsmázni egyedül igenyes helyekre es mindenkivel szóbaálltam-terjedt a híre, féltékeny lett, megint kibékültünk

5.szakításnál pont fenyegetést kaptam hogy meg akarnak verni vagy megtépni, így fel kellett vennem a kapcsolatot vele, mert ő bármikor bevéd bármi van. És tele van verőlegényekkel is ha kell 2 perc alatt szól bárkinek. Megint kibékültünk. De biztonsagba is kerültem, egyből leszálltak rólam és visszavett mindenki!

...és így tovább

A most legutolso szakitásnál már nem sírok nem érzek majdnem semmit csak azt hogy szenvedek a magánytól tarstalanságtol és nincs egy értelmes helyes magas pasi aki imád szerelmes belém. Ez a hiányérzés mardos csak. De majdnem bele is őrülök ebbe.

2023. febr. 10. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen osztom a kettes véleményét, én is pont ezt írtam volna.
2023. febr. 10. 09:25
 5/8 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy nekem jobban fáj, mert a másik félnek volt már egy sokkal hosszabb tapasztalata, jobban tudja kezelni ezeket az érzelmeket. Lehet neki ez kicsit se fáj, de azt sem akarja, hogy én sérüljek.

Viszont ezt a "barátilag szívesen tartanám veled a kapcsolatot, mert jó ember vagy, okos, intelligens" nem tudom teljesen hova tenni. Ráadásul egy cégnél is dolgozunk csak különböző székhelyeken. Nagyon fáj itt belül, mert a névnapomat együtt töltöttük, de éreztem rajta, hogy valami nem oké. Másnap üzenetben szakított.

2023. febr. 10. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Átérzem a problémádat. Én egyszer voltam szerelmes, utána kb 1,5 év volt mire kihevertem a kapcsolatot. Szerencsére nem kellett hozzá pszichológus, de amíg tartott a "gyászidőszak" kb olyan voltam mint egy drogos aki nem tud lejönni a szerről (elvonási tüneteim voltak).

Na akkor megfogadtam, hogy soha többé nem leszek szerelmes.

Én nem akarok többé ilyen függő helyzetbe kerülni egy másik embertől. Sajnos ha én szeretek valakit azt tényleg nagyon szeretem (nem toxikusan) és nagyon nehezen tudok tőle elválni, főleg ha mindent beletettem a kapcsolatba ami tőlem telt (mi sem haragban váltunk el).

Biztos sokan lepontoznak érte, de én még egyszer nem akarok olyan sz@rul lenni mint abban a 1,5 évben. Eddig kiválóan sikerült is tartanom, már évek óta nem voltam szerelmes, nem is hiányzik, most jól vagyok lelkileg. Jöhetnek a lepontozók, hogy én milyen egy lélek nélküli némber vagyok stb, stb. Én még egyszer nem akarok senkitől függeni (nincs rá jobb szavam) lelki értelemben.

2023. febr. 10. 09:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem a legtöbb ilyen élményem sajnos olyan valakivel volt, akivel nem voltunk egy helyen. Volt pl egy mexikói, egy német, egy magyar (én Ausztriában vagyok) és a távkapcsolatot senki nem vállalta. Esélyt sem adtak rá. Ok, a mexikóival ez nehezen működött volna, azon én is gyorsan túltettem magam.
2023. febr. 10. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Ne beszélgess vele egyáltalán.
2023. febr. 10. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!