Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid ismertség lezárta után normális, hogy a szakító fél nem követ ki social median, de korlátozza a sztorijaidat?
Miert kellene tiltani???
Soha nem ertettem h az akihez ezernyi jo elmeny fuzott azt miert kellene torolni, tiltani miazmas... Hiszen az eleted resze igy vagy ugy.
3: Inkább úgy nézi magát, hogy tudja, hogy nem tudna, vagy nehezen tudna levakarni magáról.
Tudja, hogy párkapcsolatot akarsz és nem fog veled b@sz@kodni, így érted?
Nalam ott kezdodik hog, akivel járok fel se veszem ismerősnek hogy aközösségi média mégcsak téma se legyen nekem ne kavarjon be a kapcsolatomba az hogy azt lessem kit mierz like-ol a másik, meg ő se fwltekenykedjen.
A másik sajat fellelössegére bízom azt hogy a hátam mögött mit csinál a közösségin es tolem mit akar úgyis megtudom enélkül is.
Ergo ha szakitok se veszem fel. Soha nem ia volt nem lesz ismerősöm akivel JÁROK! Az személyesen ismerősöm csak, mert a legfontosabb nekem. Nem egy közösségi partnerem a neten!
"Soha nem ertettem h az akihez ezernyi jo elmeny fuzott azt miert kellene torolni, tiltani miazmas..."
"Rövid ismertség lezárta után ..." - valószínűleg nem ez a kategória.
Bocsi, távkapcsolatot akartam írni, most vettem észre, hogy elírtam.
Kapcsolatot szeretne, erről beszéltünk is, de nem képes akkora kompromisszumokra, ami egy távkapcsolattal járna. Azt érzem, hogy kedvel engem, de csak méginkább sérülne szerinte, ha látná, hogy én mit csinálok külföldön.
A szex része biztosan benne van.
Ha valaki amúgy volt már távkapcsban, nyugodtan írja le mi volt. Én nem tudom elképzelni, hogy a felek közbenne szexeljenek mással és inkább hetekig, hónapokig tartóztassák vissza magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!