Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rövid ismertség lezárta után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövid ismertség lezárta után normális, hogy a szakító fél nem követ ki social median, de korlátozza a sztorijaidat?

Figyelt kérdés
Szóval ismerősök maradtok, de nem akarja azzal fájdítani a szívét, hogy nézze a profilod vagy csekkolgassa, hogy épp miket csinálsz.

2023. febr. 19. 10:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha igazán szerelmesek, akkor kibírják, de találkozni lehet ám. Videochat is létezik.

Ő nem szerelmes ezért nem is próbálja meg, ennyi a történet.

2023. febr. 19. 11:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egyénfüggő, meg rövid is volt az ismertség. Sokáig én sem akartam tudomást venni arról, hogy nem mindenki olyan laza, mint én, hogy veszek egy vonatjegyet, és kimegyek külföldre.
2023. febr. 19. 11:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelettel és kedvesen jelzem segítőszándékkal a véleményem.

Aki a facebookon él annak biztos. De ki az a normális ember a valóságban szakítás után, aki azért alkalomadtán követ az utcán, csak hogy tudja mi újság a másikkal, de mindent azért nem követ be, mert nehogy au-s érzést adjon magának, ha ő még szerette a másikat mikor szakítottak és a másik előbb talál magának párt? Jobb helyre tenned magad, mert ott lesz az a frusztrált érzés, ami nem hagy majd nyugodni.

A minap volt itt hasonló hölgy akinek tetszett egy pasi és mindent tudott róla, pedig nem is ismerték egymást, csak új házba költözött és a szomszéd pasi megtetszett neki. Tudta mikor kell, mikor megy munkába,mikor jön haza. Nyíltan nem próbálkozott a pasinál, de voltak közeledési kísérletei. Ezzel a stílussal azon gondolkodtam, hogy akkor miért nem ment kémnek vagy FBI-osnak?

A stalkerkodással nem lépsz előre csak a rabja leszel. Mondjuk ha békében szakítottatok akkor tudsz maradni a barátja, és akkor időnként tudsz az illetőről.

De amúgy a legjobb ha valaki szakít akkor tovább lép, hogy ne kínozza magát, ha időközbe mégis a másik az igazi akkor úgyis egymásra találnak. Volt már ilyen is a történelembe. Ennek van több fajtája, a szimplán nem érettek rá-tól a bekavart kapcsolatig és lehetne sorolni. De ha azon okkal történt a szakítás, mert nem illettek össze, és egymást nem építették, hanem hátráltatták, akkor a legjobb amit tesz az ember, hogy lehetőséget ad a másiknak és magának is, hogy megtalálja azt az embert akivel teljesen összeillenek minden téren.

Ha szakítottatok és nem lépsz tovább, utána nehogy azt vedd észre, hogy róla többet tudsz, mint saját magadról, ahelyett hogy edzenéd magad, hogy jól érezd magad a bőrödben, magyarán boldog legyél egyedül is. Az önismeretnek első helyen kéne lennie mielőtt az emberismeretbe kezdesz.

2023. febr. 19. 11:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet egy rövid ismertség is tartalmas. Sőt, ott inkább a jó dolgok történnek, és kevésbé nyílik tér a rossz dolgokra, mint mondjuk egy kapcsolatban.
2023. febr. 19. 12:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet, de nincs jelentősége, hiszen nem akarja folytatni az ismerkedést.
2023. febr. 19. 12:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Amúgy én félre értettem amit írtál a kérdésben,mert csak később olvastam a többi válaszod. Érdemes amúgy kérdésbe a lényeges dolgokat írni, hogy aki később kapcsolódik be az is szinkronba legyen mert itt nagy többségébe mindig ez szokott lenni. Direkt el kell játszani az elemezgető kis számítógépet, valószínűség számítani kell, felsorolni helyzeteket, hogy kinyögjék az emberek a lényeget. Mert hát mi sem vagyunk gondolatolvasók.

Rájöttem, hogy nem magadról szól a kérdés, hanem, arról aki szakított veled.

Mert én úgy értelmeztem 13-as válaszoló vagyok, hogy szakítottál, te szereted, de nem tudod nem nem követni, mert tudni akarod, hogy jól van-e, de azért bizonyos posztokat inkább magad elől elrejted.

És most megnyugtatásul kérdezed, támogatást, és megerősítést várva kívülálló emberektől, hogy ez normális-e.

Amúgy nyilván tudod, mert magadnak adtál választ a kérdésedre, hogy a másiknak fontos vagy, csak képtelen távkapcsolatra, mert lehet ezt mézesmadzagnak éli meg képletesen. De az is igaz, hogy aki igazán szereti a másikat azt még a távkapcsolat sem tántorítja el, csak kell hozzá egy jó adag edzettség. De azért ez két ember kemény munkája és egyensúlyban lévő tiszta kommunikációjának az eredménye. Egy ilyenben keményen kell küzdenie mind a két félnek. Pláne, hogy nagyobb a tényező, hogy félreértik egymást, bár személyesen sem nagy kunszt bebukfencezni egy félreértést.

De az is az igazsághoz tartozik, hogy lehet hogy tényleg nem bírta, kihatott az életére, egészségére, munkájára,és ezért szakított, csak te nem vetted észre, hisz írtad, hogy rövid ideje ismeritek egymást. Ő meg meg akarta előzni önmaga kibukasat. Rendbe akarta tenni magába ezeket a dolgokat. Nem tudom, hogy te vagy a pasi és aki szakított veled a nő, vagy fordítva, de ez most nem is számít. A nőknél azért másképp szoktak lenni ezek a dolgok, pláne ha érzelmesebb vagy romantikusabb típus vagy érzékenyebben veszi a távolság és a hiány tényét, de simán lehet ilyen egy pasi is.

Amúgy pl. nagy többségében szakmáknál szokott ez lenni, rengeteg ilyen kérdés van itt, hogy mentős, és hasonló munkakörbe dolgozó visszautasítást kap a szakmája miatt. De van aki nem bírja azt ami a másiknak a szakmájával jár a távolságot és lehetne egyéb dolgokat is sorolni, amikor tehetetlenül nézi és nem tudja hogy enyhítsen egy rémálmon vagy egy megélt nehéz helyzeten a másiknak.

Én inkább egy extrémebb példát írok. Pl. Űrhajós katona regény életrajzába olvastam, hogy az a legnehezebb nekik is meg a párjuknak is, amikor a legfontosabb pillanatoknál nem tudnak ott lenni, mert földön kívül vannak, onnan aztán tényleg nehéz hazaugrani, hacsak nincs szuper képessége, de ilyenkor egymásnak szoktak segíteni a kollegák. Pl. a másik űrhajós veszi meg a pelenkát a babának, aki otthon van, míg a férj az űrbe van.

De ezt se bírja minden nő amúgy, hogy a kolléga hozza a pelust. Én direkt extrémebb szakmát írtam, majd megérted miért. A nagy igazság, hogy szerintem már az első randin gondolkodnak el ezen, mikor a randi partnernek mennie kell, ha úgy hozza az élet, hogy randiról kell ugraniuk a kezdetekkor a munkába, ha olyan a munkája, hogy hiába van szabi bizonyos helyzetbe menni kell. Szerintem már ott elgondolkodnak a nők, hogy ezt bírni fogják-e. Az ilyen emberek párjaik is edzett emberek szerintem és nagy részben függetlenek is, képesek több mindent maguk megoldani úgy, hogy ne azon pityeregjenek, hogy már megint egyedül kell ezt és ezt megoldanom. Ilyen szakmában dolgozók párjainak bizony fel kell nőniük, mert bizonyos helyzetekben csak magukra számíthatnak. De nyilván ezek az emberek akik ilyen szakmába dolgoznak, mert ez volt minden álmuk, és szenvedélyük a munka, tisztában voltak azzal, hogy nem lesz egyszerű ismerkedniük,és azt is megértéssel kezelték, ha az a nő azt mondta, hogy ne haragudj de nem bírom. Ennél hétköznapibb helyzetbe is váláson gondolkodnak, a minap olvastam egy ilyen kérdést, amikor a feleség nem bírta a férj depresszióját a munka miatt, akkor mit szóljon egy űrhajós aki ráadásul a bolygón kívül vizslatja az országot a behatárolt otthont távcsővel mint egy kis facebook és onnan küldi a kis posztjait a feleségének vagy a barátnőjének gondolatba.

Ezeket azért írtam, hogy megpróbáljak rávilágítani, hogy lehet pont ezt hiányolja hogy nem vagy mellette amikor mellette kéne legyél, kapcsolat elején,mikor a bizalmat építed nem vagy jelen úgy nehezebben alakulnak ki olyan dolgok, mikor közösen együtt élik meg a párok a különböző dolgokat. Lehet körülötte mindenki másnak a párja ott van amikor ott kell lennie. Az is lehet, hogy már megélt ilyent. Nálad csak az van, hogy bevállaltál egy külföldi munkát legalábbis a szösszenetnyi kérdésből ez derül ki, de azért biztonság kedvéért passzolom, mert nem tudhatom mennyire befolyásolja az a munka a távkapcsolat lehetőségét. Szóval ennél a mondatnál igazából a saját függetlenségedet jelezted, hogy neked nem volt probléma gépre ülni. De lehet ő másképp van ezzel. Ő másra vágyik. Neki ez így csak mézesmadzag képletesen. Ő tudja, hogy neki ez hosszabb távon az egészsége rovására megy vagy lelkileg bukik ki és az kihat mindenre. És ő egyértelműen nem erre vágyott,és az a legnagyobb fer dolog tőle, hogy ezt tisztázta és szabad utat adott neked. De ott az igazság, hogy nézeget, az azt jelenti, hogy fontos vagy neki, ha nem nézegetne és magában tárgyalná ezt le, akkor is ugyanez lenne ebbe a helyzetbe, csak nem mutatja. Ezt becsüld meg, hogy nagyon fer volt veled és őszinte.

2023. febr. 19. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!