Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menni vagy nem menni? A járványhelyzet ellenére kaptam egy lehetőséget ismét, hogy vissza menjek Németországba dolgozni a céghez akik haza küldtek a korlátozások miatt ősszel.
Menjél. Semmi értelme maradnod. Nem lesz egyébként sem közös jövőtök, ha ő már nem akar gyereket, te meg igen.
N
Sajnálatra, szánalomra nem lehet kapcsolatot alapozni...
Előtted is megoldotta valahogy a nő, utánad is így lesz.
Ez a nő nem szeret téged...
Bocs, de tipikusan a bétahím esete vagy. Nem ismerlek, de tegyük fel, hogy korrekt vagy, jó ember vagy, jó veled "ellenni", viszont nem te vagy neki az igazi, és nem is te vetted el a lány eszét, mert nem neked csinált gyereket, sőt, nem is tervez veled hosszútávon közös jövőt. Szexuálisan és emberileg is jelentéktelen lehetsz számára. Azon sem csodálkoznék, ha szex közben még mindig az exére gondolna (akinek kétszer gyereket szült!!!).
Téged kihasznál, aztán amikor a gyerekei felnőttek, kiköp és rád tapos. Te meg elpazaroltad a fiatal éveidet egy fos kapcsolatra, és ott leszel 35-45 évesen kapcsolat és család nélkül.
Durva voltam, de azért gondolkozz el azon, amit írtam.
F
alapból bele se kellett volna menned egy nálad 7!!! évvel idősebb nővel olyan kapcsolatba ahol valami más férfi ejakulációját kell nevelgetned
hogy tud valaki együtt lenni úgy valakivel, hogy ott van a gyerek, ami folyamatosan arra emlékezteti, hogy előtte már valaki a párjába beleg3cizett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!