Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással van a járványhelyzet a párkapcsolatotokra?
Hogy élitek meg (összekovácsol vagy éppen szétszed)?
Eleve együttéltetek vagy a helyzet miatt költöztetek össze?
Kiváncsi lennék arra, hogy érzelmileg milyen irányba változtatok
A legtöbb helyen itthon semmilyennel. Nem voltak komoly lezárások és karantén, szóval minden ment ugyanúgy. Felém is ez a helyzet. Egy ismerősöm sem szakított vagy ilyesmi.
Ahol karantén volt, ott meg kiderült, hogy milyen igazából a másik, ami szerintem jó.
Szetszed mivel kulon orszagban elunk es majdnem 3 honapja nem talalkoztunk, plusz pont rossz iodszakban mivel epp vitas idoszak stb ugyh alapbol kicsit gyenge volt mar a kapcsolat es kb szakitottunk de nem a karanten lett az oka, vagyis nem 100% szakitas de szoba jott erosen es azota nem beszelunk kb csak 1-2x volt de kb ugyvesszuk mintha vege lenne
Pedig amugy szeret ez csak egy hullamvolgy volt ugyh sztem folytatas lesz csak vannak dolgok amivel megbantott es nem tudom mar.. nem akarom h azthigyje barmit megtehet
Csak viszont barmit csinaok sztem neli annyira nem fog fajni es nem fogja eretni h rosszat tett mert o most tokjol elvan a barataival...
Amugy egesz jol birom ezektol fuggetlenul csak kicsir maganyos vagyok
Ja es meg elozo
Szoval alap problema nelkul en meg kicsit orultem is vna neki ha egyutt tudunk lenni egy orszagba lennenk
Az első 2-3 hétben kicsit feszültebb volt a hangulat, nehéz volt átállni a home office-ra, ő úgy érezte túlzottan ráakaszkodok, én úgy éreztem hogy ő sokszor elutasít.
Aztán megtaláltuk az egyensúlyt és most szuper mindkettőnknek, én úgy érzem még szerelmesebb vagyok belé mint karaktén előtt. Meg az is segített ugye, hogy sikerült beosztani normálisan a napunkat, az otthoni munka kapcsán.
Tavaly nyáron költöztünk össze, szóval nem emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!