Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol próbáltok ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol próbáltok ismerkedni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Konkrétumokra lennék kíváncsi.

2021. febr. 21. 15:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Tinderen és Facebook társkeresőn. Viszont férfiként egy pokol a társkeresés...
2021. febr. 21. 15:54
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Nőként is, ne aggódj..

2021. febr. 21. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
38%
Egy nőnek csak akkor nehéz, ha irgalmatlan ronda, vagy nagyon válogatós.
2021. febr. 21. 16:02
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Tehát megint kilyukadunk oda, hogy egy nőnek fűvel-fával össze kellene jönni, csak hogy az olyanok se maradjanak egyedül, mint te, ezzel a szuper hozzáállásoddal. Értem.
2021. febr. 21. 16:05
 5/18 anonim ***** válasza:
42%

Bizonyított tény, hogy sokkal több az egyedülálló férfi, mint nő. Úgy jön ki a matek, hogy a nők általában ugyanahhoz a kevés férfihoz vonzódnak, rajtuk osztoznak, míg a többit észre sem veszik. És attól, hogy ők a nők számára láthatatlanok, még nem rossz emberek. Simán meg lehet utálni a komplett női nemet, ha nem kap az ember tőlük figyelmet, csak az elutasítást és a leszarást.

30F forever alone incel

2021. febr. 21. 16:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Sehol már..
2021. febr. 21. 16:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Eddig Tinderen próbáltam, de igazából randizni nem lehetett nagyon hol. Minusz fokokban még sétálgatni sem lehetett egy óránál többet... Talán most, hogy jön a jó idő kicsit könnyebb lesz ebből a szempontból.
2021. febr. 21. 16:27
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
tinderen, fb társkeresőn.. de elegem lett ,hogy több 100 nő jobbra húzása után se lett egy darab matchem se.
2021. febr. 21. 17:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Van egy troll csoport talán facebookon, akik arra szakosodtak, hogy elvegyék a kedvemet a társkereséstől. Ezt onnan tudom, hogy egy lány leírta nekem, hogy a hírem messze megelőz. Tegnapelőtt bejelölt egy csaj, akivel egy napon keresztül beszélgettem, végül randit beszéltünk meg, ahol nem jelent meg, hanem letiltott, mikor már ott vártam. Utólag derült ki, hogy kamu profil volt, és valaki szórakozott velem. Mindig gyanakodni kell, érdemes a fényképek dátumát megnézni, nála konkrétan mindegyik január 13-án lett feltöltve. Szintén jó ötlet hang- vagy videóhívást kezdeményezni, ha ezt megtagadja, az is rossz jel.
2021. febr. 21. 17:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szórakozóhelyek , klubbok, partyk, fesztiválok kilőve.

Mi marad, hol vannak emberek?

- üzletekben vásárolni

- postán

- esetleg megállókban

--------> ki szeret itt ismerkedni? Kb. senki. Vagy mindenhol megy a kifogás itt meg ott ezért meg azért nem.

Szóval mi marad? Az internet.

2021. febr. 21. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!