Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen tényleg könnyebben ismerkednek az emberek a szórakozóhelyeken, jobban feloldódnak egy adott helyzetben? Ma megyünk pesten valamerre és gondoltam iszok majd egy keveset. F
Igen, de az ismeretség gyakran csak az este végéig tart. :D
Hozd ki belőle a legtöbbet.
Én inkább úgy fogalmaznék hogy kicsit spiccesen/bódultabban a legtöbb ember picit felenged ,vesztenek a gátlásaikból (nem rossz értelemben) egyszerűbben kommunikálnak a többi emberrel.
Én is tapasztaltam nőként hogy pár pohár bor vagy fröccs után amikor már azért jó kedvem van (de nem vagyok részeg meg semmi ízléstelenre nem kell gondolni) lazább leszek és pl baráti társaságokba sokkal egyszerűbben odamegyek,bemutatkozom a többieknek ,egyszerűbben elbeszélgetek olyan haverokkal (férfiakkal és nőkkel egyaránt csupán barátilag) akiket nem annyira ismerek.
És igen ha esetleg valaki tetszik vagy csak szimplán felkeltette egy férfi az érdeklődésem akkor jobban tudok vele beszélgetni így elsőre szinte bármiről.
Szóval ivás nélkül is tudnék csak kevésbé feszélyezetten (ha nem ismerjük annyira egymást) ,nem izgulok így rá a dolgokra.
Ellenben ha valaki pocsolyarészeg az csak hasonlóan részeg emberrel tud ismerkedni és szerintem mondanom sem kell hogy nem lesz túl eredményes a dolog. Mert aztán alig emlékeznek a dologra vagy emlékeznek és szégyellik ami történt stb.
Csak mértékkel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!