Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, kezdenétek egy olyan pasival, aki alkalmi munkákból él, és az a jelmondata, hogy "dolgozz keveset és nem érhet baleset"?
Neem
Senki nem szeretne csóró lenni ...
Nem. Az ilyen emberrel mindent lehet csak felépíteni egy életet nem. Most még nem zavarna, mert el tudom magam tartani. De egy kapcsolatban hosszú távra tervezünk. Majd ha jön a gyerek és el kell mennem GYES-re, akkor mégis miből fogunk megélni? Nem hogy pénze, de alkalmi munkából leinformálható munkaviszonya sincs, mégis hova menne el dolgozni?
Plusz nekem a munkám, karrierem baromi fontos. Nem tudom magam elképzelni egy lusta, dolgozni nem szerető ember mellett. Itt nem a pénz a lényeg, azt megteremtem magamnak. Hanem az az életszemlélet, amivel az ilyen emberek rendelkeznek. Az ilyenek egy centit nem haladnak előre az életükkel, ez pedig engem baromira taszít.
Mond meg neki h levegőt se vegyen mert az általa kibocsátott CO2 növeli a felmelegedést.
Egyébként meg előbb hallnék meg szűzen mint h szóba álljak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!