Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tesz a legtöbb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz a legtöbb nő ennyire keveset egy párkapcsolatért?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy kérdésben, hogy a női kérdező azért zavart, mert a barátja nem akarná őt, ha elhízna.

Lányok mit tesztek ti egy kapcsolatért, ha már csinos testeket sem vagytok hajlandóak megőrizni ? Mert valljuk be, hogy nem annyira nehéz azért sportolni egy kicsit. Sírni könnyebb, hogy "meghíztam"...

(Nyilván, akik tényleg betegség miatt túlsúlyosak, azokra nem vonatkozik ez.)

Ezzel szemben pedig a férfiak irányába bezzeg extérm elvárásaitok vannak:

- magasság

- testalkat

- arc

- igényesség

- sport

- menő hobbik

- menő társaság

- rossz fiús természet

- háziasság

- családközpontúság

- magas életszínvonal

- saját otthon

- saját autó

- drága külföldi utazás szervezése és akár fizetése

- folyamatos szórakoztatás a nő számra

és még sorolhatnám, de most így egy levegőre ennyit jutott hirtelen eszembe.

2017. nov. 1. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Miért? Egy nő csak annyit tehet egy kapcsolatért, hogy szép?

Mi van akkor, ha már eleve ronda arccal született, és még meghíznia sem kellett ahhoz, hogy ne nézzen ki jól?

Egyébként a kérdésre válaszolva: részemről az érzelmi támogatás a legfontosabb, amit kölcsönösen megadunk egymásnak a barátommal. Ez az, ami külső szemlélőként nem túl látványos.

A menő társaság nem izgat, mert introvertált típus vagyok, így nem tudnék mit kezdeni ennyi emberrel egyszerre, nem is izgat. :"D

Izgalmas hobbijai pedig egy nőnek is lehetnek, ahogy ő is teremthet magának otthon, vásárolhat saját autót. Tudod, ma már egy nő is tanulhat illetve dolgozhat.

22/N

2017. nov. 1. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Látod, pont ezért!

Nektek egyetlen dolog számít: legyen jó nő.

Mindegy, mekkora lelki nyomorék, hogy milyen bunkó módon csicskáztat, a szátokba is xarhat. Ha elég jól néz ki, mosolyogva nyeled le azt is.

A másik véglet: az se érdekli, hogy néz ki, csak lyuk legyen rajta.

2017. nov. 1. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Ezeknek a felét nem várom el.

Igényesség alap kéne legyen mindenkinél. Kölyköket nem akarok, van lakásom, autót eladtam, elszórakoztatom magam. Háziasnak sem kell lennie, én sem vagyok az. Menőségről nekem mindig a bunkóság jut eszembe, a haverjaihoz semmi közöm.

2017. nov. 1. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, mert mindig a legbunkóbb nő kategóriában túrkálsz, neked csak arra van igényed.
2017. nov. 1. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Ha van időm, sportolok, bár gyerek mellett már kevesebb időm van rá. Egészségesen étkezem. És van rajtam felesleg bőven. Ha konkrétan nem fogyókúrázom, nem megy le, de már annyi fogyókúrán vagyok túl és mindig többet szedtem vissza, így hagyom az egészet. Adok magamra, csinos vagyok, jól keresek, ellátom a háztartást. Nem várok el olyat amit nem tudok megadni. Az én elvárásaim nem egyeznek a listán lévővel.

Az igazság az, hogy ha szerelemesek leszünk valakibe akkor őrá vágyunk akkor is, ha nem olyan mint ami a listán van. Ha meg nem szeretünk bele, akkor mindenféle kifogást fel tudunk hozni. Mert a férfiak nem fogadják el, hogy nincs meg a kémia, nincs jó kisugárzása, nem vonz. Pedig sokszor ennyi az ok, nem a magasság vagy az autó.

Én amúgy úgy látom ,hogy a valamire való férfiak igencsak válogatnak a szerencsés alkatú, szép lányok között, az meg engem taszít hogy valaki csak azért kegyesen "járna velem" mert nem kap jobbat, vékonyabbat.

A kapcsolatnak semmi köze ahhoz, hogy valaki felszed pár kilót vagy nem. A kapcsolat többről szól. A nőket akarod itt felszínesnek feltüntetni, de közben te vagy az.

2017. nov. 1. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát veled valami gond van. Vagya VV lányokat kérdezted neg a parvalasztasról?

Nekem ezek közül csak az igényesség számít. Hogy magára legyen igényes. De főleg a termeszete fontos.

2017. nov. 1. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Na egy újabb nőgyűlölő...

Nekem ebből csak az igényesség, meg esetleg a magasság/testalkat ami fontos, de az se szigorúan (minimum akkora legyen mint én).

A többi az lényegtelen, esetleg még a családközpontúság.

És egy igazi nő igenis tesz a kapcsolatért (és nincs km-es listája), mint ahogy egy igazi férfi sem akad ki azon ha a nőre felkúszik pár kg.

(azt pedig megsúgom hogy neked emiatt a gondolkodásod miatt nincs senkid)

N

2017. nov. 1. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy igényes vagyok önmagam felé,egy teljesen alap dolog.Nem más miatt,magam miatt.Amit teszek egy kapcsolatért,az nem merül ki abban,hogy jó a pi..ám,aztán ezért cserébe elvisznek nyaralni.Sajnos te igen rossz körökben mozogsz,ha csak ilyen nőkkel akadsz össze.Nyilván ezek szerint veled is van baj.
2017. nov. 1. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha igazad len_e| már rég csődbe mentek volna a női-magazinok űgyvezető igazgatóinak a felesége.

"Így indíthatod be a férfit"

"Hozz ki a férfiből a Don Juan-t"

"Tíz tipp ma éjszakára"

"Így őrizd meg a férfi libidóját"

2017. nov. 1. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!