Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj, ha egy lány keveset keres?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy lány keveset keres?

Figyelt kérdés

Nem olyan szakot választottam, ahol az az általános, hogy az ember jól megszedi magát. Az átlagos bér 160-180 ezer forint körül mozog, viszont szeretem ezt és szívből döntöttem emellett.

Egy kapcsolatra én úgy tekintek, hogy az szigorúan érzelmi alapú választás ehhez szeretném magam tartani. Bármilyen szigorúan hangzik, nem akarom egybemosni az anyagiakat, olyan értelemben, hogy nem szeretném, ha az én vagyonomhoz bárkinek köze lenne rajtam kívül, ahogy fordítva is ezt tartom természetesnek. Nyilván más az, ha az ember együtt fizeti a rezsit, vagy gyűjt autóra, nem centizném ki, hogy menjen minden felesben, de törekednék rá. Nyilván ha az ember összeköltözik a másikkal, tart ott a bizalom és a kapcsolat, hogy ne legyen abból ügy, ki fizet és mennyit, érzés és szándék kérdése.

Viszont én megalázónak érzem azt, ha pl valaki elvisz nyaralni, vagy több tíz-százezres cuccokat vesz nekem, vagy ha bárhogy bevonja magát az anyagiakba nálam (értem ezalatt, hogy kölcsönad vagy valami). És szeretném magam megoldani mindazt, amit akarok vásárolni, még ha keveset is keresek majd. Nem tudnám elviselni, hogy másból élek. De attól még nem fogok tudni megengedni mindent magamnak.

Ez zavarna benneteket? Tudom, baromi önfejű vagyok, de egy kapcsolatban is szeretnék a magam ura lenni, akkor is, ha több lemondással jár és lehet, hogy nekem nem fog egyik napról a másikra menni a függetlenedés a szüleimtől, vagy hasonlók. Túl sok példát láttam arra magam körül, hogy mi van akkor, ha az ember kiengedi a kezéből a gyeplőt és hagyja, hogy pénzeljék.

2017. jún. 20. 17:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak azoknak a srácoknak fontos ez, akik otthon mindig is el voltak kényeztetve a szülők által, így persze továbbra is azt szeretnék ők, hogy ezt a kényeztetés megmaradjon annál a lánynál, aki jár a fiúkkal.

Volt már nekem is olyan helyzetem sajnos, amikor a párom anyja akciózott a háttérben és folyamatosan kereste az idősebb, tehetősebb nőket a fiának, ahol persze lakás is már megvan, így az elkényeztetett gyermek már nem kell gyűjtsön lakásra sem, így szinte egész nap csak lazulhat, csajozhat, téged persze bolondnak nézve. 28N

2017. jún. 20. 17:07
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem a 160-180 ezer Ft nem tűnik kevésnek (Magyarországon az emberek több mint fele kevesebbet keres ennél, mivel a medián fizetés 120 ezer Ft körül van), szóval nem zavarna.
2017. jún. 20. 17:16
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem baj. Én is ekörül keresek. 29/F
2017. jún. 20. 17:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Önmagában nem lenne baj, a klasszikus felállásban ilyenkor a nő a háztartás vezetésével kompenzálja ezt bőven. A baj azzal van, hogy neked ez nem felel meg, így gyakorlatilag rákényszerítve a "partnered", hogy vagy nélküled valósítsa meg a vágyait, vagy adjon jóval alább az igényeiből, miközben bőven lenne rá lehetősége. Ez hosszú távon nem működik. El kell döntened, hogy független nő akarsz lenni, vagy együtt akarsz élni valakivel, mert a kettő kizárja egymást.
2017. jún. 20. 17:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj. Én már voltam egy lánnyal aki hozzád hasonlóan ennyire empatikus volt. Ő is hasonlókat mondott nekem, de erre a válaszom az volt, hogy ő sokkal többet ér nekem bérmi pénznél <3 ami igazából igaz is volt. A távolság volt ami akadály volt nálunk ami véget vetett a kapcsolatnak :(
2017. jún. 20. 17:49
 6/17 anonim ***** válasza:
Engem nem a fizetés hanem a hozzáállás zavarna. A te fizetesed ha veled elnek a rezsim felet se fedezné. Ezzel nincs gond mert én nem vagyok anyagias engem nem érdekel, soha nem forintozgattam. Ellenben téged zavar mert eléggé anyagias vagy hiszen ez a kérdés felmerült benned, namost hogy menjen a felesbe minden így nekem kellene az otthonombol elköltözni a kocsimat eladni, és nyaralni se mehetnek többet. Ez zavarna, nem a fizetesed.
2017. jún. 20. 17:58
 7/17 anonim ***** válasza:
6: Egyetértek. Ha szigorúan nézzük, akkor majd nem ül be a kocsiba, hanem megy BKV-val ugyanoda? Nem nézi a nagy képernyős TV-t, meg ha én steaket szeretnék vacsorázni egy jó vörösborral, akkor ő csinál magának külön paprikás krumplit? Ha ezt azért nem, akkor meg mennyire álságos már ez az egész! És az is mennyire érdekes, hogy az viszont fel sem merül benne, hogy akár nála is kevesebbet kereső sráccal jöjjön össze. Pedig van belőlük bőven...
2017. jún. 20. 18:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Engem sosem érdekelt a nő egzisztenciája, hanem maga a nő, pedig átlag feletti vagyok, ha a jövedelmet nézzük...az is igaz, hogy mindenért én küzdöttem meg, ez is tényező lehet...úgyhogy ne aggódj, alakul az majd...
2017. jún. 20. 18:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Oké vagy.
2017. jún. 20. 18:36
 10/17 A kérdező kommentje:

6-7:

"Nyilván ha az ember összeköltözik a másikkal, tart ott a bizalom és a kapcsolat, hogy ne legyen abból ügy, ki fizet és mennyit, érzés és szándék kérdése."

Ha együtt élünk, lehetetlen tartani ezt. Viszont nem látom értelmét annak, hogy a srác rám verjen egy halom pénzt mindenféle puccos programmal, amihez kevés vagyok. Utána meg vár általában valamit cserébe, ami eleve kiszolgáltatott dolog, vagy később felhándálja... Ezt én nem szeretném.

2017. jún. 20. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!