Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok, ha egy lány keveset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok, ha egy lány keveset keres?

Figyelt kérdés

Ha még fiatal (20-22), emiatt nincsen diplomája, és keveset keres. Esetünkben külföldön 1200€-t.

Viszonyításképp: 3-4 szobás albérlet ára: 600-700€

Ruhák, kozmetikai cikkek és élelmiszer nagyságrendekkel olcsóbb, mint odhaaza.

Csak mert sokaktól megkapom, hogy "ezért aztán megérte kimenni", meg "Nem mindegy, hol keresed a minimálbért?"

meg "3000€ alatt nem érdemes kimenni", meg "Hát, te is aztán csóró vagy"

2015. aug. 16. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:

"Nem mindegy, hol keresed a minimálbért?"

Ha egy külföldi kisvárosban keresel minimálbért az jó, de ha egy külföldi nagyvárosban, ahol drága az albérlet, az nem jó.

2015. aug. 16. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Átszámolva te most külföldön keresel diploma nélkül majdnem 400 ezer ft-t. Nem tudom, az adott küldölddel mi a helyzet, de itt biztosan nem ez a minimálbér (jó is lenne), és szegénynek sem számítasz. Főleg, ha meg tudsz engedni magadnak egy 3-4 szobás albérletet, illetve hogy a mindennapi életed olcsóbb is, mint itt lenne.

Szerintem ezeket a rosszmájú megjegyzéseket engedd el a füled mellett. Lehet, hogy ott, külföldi viszonylatban nem vagy nagyon eleresztve, de hogy jobban jársz ott, mintha itthon maradtál volna, az is biztos. Párom csak egy kicsivel keres többet, mint te, én jelentősen kevesebbel járulok hozzá a közös kasszához, de úgy kb összesen 2000-2300 EUR környékén mozog a havi költségvetésünk, aztán itthon, Budapesten egy 1,5 szobás albérletben (oké, jó környéken meg szép lakás) vagyunk el, és egy alap, középosztálybeli színvonalon tudunk csak meglenni. Tehát itthon azért kevesebbet kapnál a pénzedért, mint ott (a jelek szerint, mert mi 500 eurót fizetünk - jó, rezsivel meg mindennel együtt- az albérletért).

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: nagyon ritka esetekben lehet csak kizáró ok, ha a lány keveset keres, de szerintem még a ritka esetekben is inkább csak kifogás. Nem hiszem, hogy ez bármilyen formában befolyásolná a férfi nem bármely tagját.

2015. aug. 16. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Nem, ez csak a lányokat szokta zavarni. Amúgy szerintem így is sokkal jobban élsz, mint itthon élnél.
2015. aug. 16. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Hármasnál a pont. Gennyes anyagias vérszívók.
2015. aug. 16. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak akkor gáz ez, ha a pasi kevesebbet keres mint te, és az önbecsülése meg a férfi egója ezt nem bírja kezelni.

1200euróért én se tenném ki a lábamat, max akkor ha a cég biztosítana egy szobát számomra ingyen.

2015. aug. 16. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:

á dehogy. a férfiaknak nem számít se a pénz, se a külső. :D

amúgy van akinél kizáró, van akinél nem. gondoltad volna? :D

2015. aug. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!