Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élnétek meg, ha valaki szerelmet vallana nektek, akivel csak keveset beszéltetek?
Férfi vagy nő vagy? Mondjuk érzelmek kifejezése terén mindegy:)
Ha nekem is szimpatikus, vagy kedvelem akkor nagyon boldog lennék, ha nem akkor kedvesen elutasítanám, mert nem egyszerű dolog ezt kimondani. Kerülni nem kerülném, és azt vettem észre, hogy az ember képes valakit azért megszeretni, mert a másik szereti.
Ha nagyon szenvedne én meg nagyon nem hinnék abban, hogy valaha is viszonozni tudnám akkor elkerülném.
Nekem volt ilyen, 1-2-szer beszéltem egy sráccal teljesen érdektelen dolgokról (egyszer egy iskolai dolgozatról, egyszer a vízilabdáról magyarázott nekem egy órát, miközben próbáltam leállítani, mert nem érdekelt), harmadik beszélgetésünket azzal nyitotta, hogy "szeretlek"...
Megmondtam, hogy "bocsi, de most rohannom kell", és azóta nem beszéltem vele, meg letiltottam online.
Nem fáj hogy szenved, mert nem teszi, ő olyan hogy minden létező lánynál bepróbálkozik, hamar túltette magát rajtam, pár nap múlva már mást fűzött. :D
attól függ ki azaz illető és milyen a személyisége
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!