Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy élnétek meg, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy élnétek meg, ha valaki szerelmet vallana nektek, akivel csak keveset beszéltetek?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, mondanátok, fájna-e nektek, hogy szenved miattatok? Kerülnétek azután?

2017. okt. 18. 08:22
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Nő létemre velem egyszer történt meg,hogy valaki olyan vallott szerelmet nekem, aki iránt én egyáltalán nem tápláltam gyengéd érzelmeket. Nem volt vészes számomra, tulajdonképpen még imponált is hogy ennyire tetszettem neki,növelte az önizalmamat,hogy mégiscsak én is kellek valakinek. Ebből a szempontból nem volt rossz. Nem tudom ő ezt hogyan élte meg legbelül... Nem váltunk el haraggal és sértődöttséggel sem. Túl léptünk rajta, nem volt ebből semmiprobléma. Tényleg azt is értékeltem,hogy milyen bátor férfi volt,hogy ezt elmondta nekem. Azóta ő már meg is nősült, míg én nem.
2017. okt. 18. 18:07
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem nekem pl sokkal több, mint bármilyen fokú tetszés, úgyhogy ne gyere ilyen "nyilvánvaló" dumákkal :D

Attól, hogy te még nem voltál igazán szerelmes, ne másokra vetítsd ki...

Régen én is úgy gondoltam, mint te, hogy az csak egy "nagyon nagyon nagyon tetszés", aztán a mostani párom mellett rájöttem, hogy túrót, fogalmam se volt, hogy mi az, hogy szerelmesnek lenni...

2017. okt. 18. 19:13
 33/53 A kérdező kommentje:
Mindenki tudja, milyen szerelmesnek lenni, és majdnem mindenki volt, de ezek csak szavak, hogy tetszik, vonzódik, stb. Nem kell ezen lovagolni, hogy nem írok le minden alkalommal valamit hajszálpontosan. Akibe szerelmes vagy, az mindig jobban tetszik, mint más. Lehet, hogy van benne szeretet és mások is, de tetszés, vonzalom is van, ez az alapja. Anélkül, hogy tetszene, vonzódnál valakihez, nem lehetsz szerelmes. Sajnálom, hogy te még nem voltál az, és el se tudod képzelni, és valószínűleg soha nem is leszel ennyire.
2017. okt. 18. 19:38
 34/53 anonim ***** válasza:
Nw haragudj, de nem nyilvánvaló. Nekem a szerelem nem a tetszés egy fokozata. Attól neked még lehet az, de akkor, mint írtam, mást értünk a szerelem fogalma alatt. Szerintem ne ragozzuk tovább a kérdést.
2017. okt. 18. 20:10
 35/53 anonim ***** válasza:
Ami pedig azt illeti, itt éppen te vonod kétségbe mások érzéseit. Tőlem nevezheted szerelemnek amit érzel, de én pl. másképp működök, másmilyenek a fogalmaink a témában, fogadd csak el.
2017. okt. 18. 20:13
 36/53 A kérdező kommentje:
Ez nem nevezés kérdése. Nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy valaki azt feltételezze, hogy egy felnőtt ember nem tudja, milyen érzés a szerelem, és nem hinném, hogy valaha fogsz ilyen erősen érezni. Te írtad először, hogy én nem voltam igazán szerelmes... ha ismernél, ez elég nevetséges kijelentés lenne számodra. Fogalmad sincs, mi az hozzám képest. Ebben is különböznek az emberek, vannak felszínesebbek és mélyebbek.
2017. okt. 18. 20:27
 37/53 anonim ***** válasza:
Sehol nem írtam, hogy te még nem voltál szerelmes. Ne adj már a számba ki nem mondott vagy le nem írt szavakat, légy szíves.
2017. okt. 19. 11:15
 38/53 anonim ***** válasza:

Jesus Christ kérdező, két különböző számot se tudsz megkülönböztetni egymástól, innentől nem csodálkozok, hogy nem látod a különbséget a szerelem, és a felálló farok között......

Leírnád, hogy neked a 81 hogyan egyenlő a 77-tel? Ugyanis a válaszoló, akinek a szájába akarod adni az általam írt dolgokat, 81%-os jelenleg, én meg 77...

De most már legalább értem, hol a gond.

Mindenesetre kívánom, hogy egyszer találkozz valakivel, aki nem csak tetszik (akármilyen mértékben), hanem szerelmes is vagy belé. :)

"Sajnálom, hogy te még nem voltál az" Mi? Buta? Felszínes? Tapasztalatlan? Kanos? Vagy mi? :D Ja, és ne aggódj miattam/miattunk, a páromat nagyon-nagyon vonzónak látom, a legjobb pasinak a világon, de valahogy nem csak erről szól a dolog ;)

2017. okt. 19. 11:20
 39/53 A kérdező kommentje:
Hú, nem szoktam megnézni a százalékokat, és nagyjából ugyanazt írtátok, nahát, milyen buta vagyok... Ti meg nem tudjátok, hogy akibe szerelmes az ember, az mindig tetszik neki (ergo valószínűleg van valami köze a kettőnek egymáshoz...). Sajnálom 77-es, hogy még sosem voltál szerelmes, vagy neked mást jelent, mint a többségnek. Te aztán el tudod dönteni a monitor mögül, hogy ki volt szerelmes már, gratulálok... miközben még sohasem voltál. Vagy az intellektuális háttér hiányzik, vagy csak rosszindulatú vagy. Az emberek nem fejezhetik ki magukat mindig pontosan, különben túl hosszan beszélnének, és sok lenne az ismétlés, ezért írtam a tetszik-et, nem kell trollkodni. De ez helytálló is, mivel mindig tetszik az, akibe szerelmes az ember, csak nagyobb mértékben, és rajtad kívül mindenki így fejezi ki magát, hogy egy fiúnak tetszik egy lány, odavan érte, bejön neki, stb. Nem kell nyelvtannáciskodni. Amúgy a szerelem nem más, mint vonzalom, vágy, rajongás, persze más dolgokkal is jár együtt. De ha még sosem voltatok, amiről én nem tehetek, akkor ezt nem tudjátok.
2017. okt. 19. 16:53
 40/53 A kérdező kommentje:
Van, hogy kicsit tetszik valaki csak, ekkor nem lehetsz szerelmes belé (ha nem egy lakatlan szigeten éltél eddig). Ha nagyon tetszik, akkor már megvan az esély rá, hogy szerelmes legyél, minél jobban, annál nagyobb az esély. Tehát van valami összefüggés a kettő között valószínűleg. Ha valaki szerelmes valakibe, akkor annak sok tulajdonsága a legjobban tetszik neki, a legjobbnak tartja. A tetszés maga vonzalmat jelent, és a szerelem maga a vonzalom, olyan erős, hogy el sem tudjátok képzelni, 81-es és 77-es. Párosul hozzá szeretet, elfogadás, kötődés, stb., de ez az alapja. A szerelmi szeretet egy feltételes szeretet, bár nem hiszem, hogy értitek, mit jelent ez.
2017. okt. 19. 17:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!