Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élnétek meg, ha valaki szerelmet vallana nektek, akivel csak keveset beszéltetek?
A szerelem nekem pl sokkal több, mint bármilyen fokú tetszés, úgyhogy ne gyere ilyen "nyilvánvaló" dumákkal :D
Attól, hogy te még nem voltál igazán szerelmes, ne másokra vetítsd ki...
Régen én is úgy gondoltam, mint te, hogy az csak egy "nagyon nagyon nagyon tetszés", aztán a mostani párom mellett rájöttem, hogy túrót, fogalmam se volt, hogy mi az, hogy szerelmesnek lenni...
Jesus Christ kérdező, két különböző számot se tudsz megkülönböztetni egymástól, innentől nem csodálkozok, hogy nem látod a különbséget a szerelem, és a felálló farok között......
Leírnád, hogy neked a 81 hogyan egyenlő a 77-tel? Ugyanis a válaszoló, akinek a szájába akarod adni az általam írt dolgokat, 81%-os jelenleg, én meg 77...
De most már legalább értem, hol a gond.
Mindenesetre kívánom, hogy egyszer találkozz valakivel, aki nem csak tetszik (akármilyen mértékben), hanem szerelmes is vagy belé. :)
"Sajnálom, hogy te még nem voltál az" Mi? Buta? Felszínes? Tapasztalatlan? Kanos? Vagy mi? :D Ja, és ne aggódj miattam/miattunk, a páromat nagyon-nagyon vonzónak látom, a legjobb pasinak a világon, de valahogy nem csak erről szól a dolog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!