Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élnétek meg, ha valaki szerelmet vallana nektek, akivel csak keveset beszéltetek?
Figyelt kérdés
Mit tennétek, mondanátok, fájna-e nektek, hogy szenved miattatok? Kerülnétek azután?2017. okt. 18. 08:22
11/53 anonim válasza:
Legjobb kimenetelre törekednék.
Megoldanám, egyikünknek se legyen rossz.
12/53 anonim válasza:
Zavarba jönnék biztosan. Megbántani nem szeretném, de nem tudnék mit kezdeni egy olyan szerelemmel, aminek nincs semmi alapja, hiszen alig ismer. Kedves lennék, barátságos, már csak azért is, mert sose fogom elfelejteni, hogy mekkorát rúgott belém az első plátói szerelmem, de biztos nemet mondanék.
13/53 anonim válasza:
Nekem egyik edzőtársam vallott szerelmet. Mivel van barátom és egyébként se az esetem, mondtam neki, hogy nagyon kedves tőle, értékelem a bátorságát, de én nem tekintek rá úgy, sajnálom. Láttam, hogy szomorú, de nem tudtam mit kezdeni vele. Később nem nagyon beszéltünk már, csak köszönés és elköszönés szintjén.
14/53 A kérdező kommentje:
12, mindenki úgy lesz szerelmes, hogy alig ismeri a másikat. Több hónapig, évig nem élnek együtt az emberek általában, mielőtt szerelmesek lesznek. De egy-egy szó is sokat árulhat el az ember személyiségéből annak számára, akinek az tetszik.
2017. okt. 18. 12:10
15/53 anonim válasza:
6-os vagyok, kérdezőnek annyit...valamiért csak ide került ez a kérdés, tehát valamennyire foglalkoztat:)
16/53 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2017. okt. 18. 12:30
17/53 anonim válasza:
Hát, ha van kapcsolatom, elutasítanám. Persze, nem bunkó mód. Mennyire középkorú az illető, hány éves? Mert elég fura lenne számomra. Főleg, hogy alig beszélünk...
18/53 A kérdező kommentje:
30 körül.
2017. okt. 18. 12:45
19/53 anonim válasza:
Ki jon mar ossze idegennel?? De komolyan.. eletemben nem lattam meg ilyet, minden ismerosom olyannal jott ossze, akit mar evek ora ismert akkor... En is...
Elkepzelni se tudnam mashogy.
Lehet vonzodni valakihez akit alig ismerunk, lehet szimpatikusnak talalni, lehet vagyakozni, de a szerelem azert kisse mas kaliber...
20/53 anonim válasza:
Igen, szerintem is túlzás ezt szerelemnek nevezni. Szerintem így max nagyon erős vonzódás lehet, mivel szinte nem is ismered. Ezért voltam kíváncsi az életkorra. Egy 35+-os is és egy 50-es is középkorú, de az utóbbinál nagyobbat néznék, hogy mit minek nevez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!