Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élnétek meg, ha valaki szerelmet vallana nektek, akivel csak keveset beszéltetek?
Voltam ilyen helyzetben.
Ha nem is pontosan így kimondva, hogy "szerelmes vagyok beléd", de elég erős utalásokat mondott, ráadásul barátnője van (vagyis volt)..
Mit szoktam tenni ilyenkor?
Felnőtt módjára kezelem a helyzetet (irónia:D): inkább figyelmen kívül hagyom a kijelentését, vagy nemes egyszerűséggel elütöm az egészet egy poénnal.
(Egyébként a szerelem meg a tetszés, erős vonzalom: összefüggnek, de a különbség az,hogy a szerelem mindet magában foglalja, de több náluk(tetszés, szexuális vonzalom) míg a többi 2 csak önmagában létezik.
Másrészt a szerelemnél nagyon érdekel a másik személyisége is. Sőt, a szerelemnél általában a személyisége fog meg( azontúl, hogy tetszik is), a vonzalomnál, tetszésnél meg a külső az elsődleges, ami megfogott.-ÉS nem feltétlenül tudok beleszeretni, ha a jelleme olyan.)
De ezek valóban csak fogalmak, tök mindegy, hogy definiáljuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!