Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha láttatok egy fiút aki nagyon tetszett, esetleg beszéltetek is vele egy keveset, de amúgy még a nevét sem és utánna nagyon sokáig nem látjátok többet, mennyi ideig vagytok képesek rá várni?
És szoktatok rá gondolni sokat esetleg keresni vagy valami ilyesmi?
(A "sem" után az "ismeritek" szó lenne, csak nem engedik használni.)
háát, én a jelenlegi párommal így jöttem össze :)
megláttam egy foci meccsen a kapuban..szabályosan felvilágosodott a terem előttem.. :D tudtam h nekem ő kell..
és egy hónapomba telt mire megtaláltam, megtudtam hogy, hogy hívják.. de megérte =) megtaláltam. myvipen. megnéztem az adatlapját, ő bejelölt, felvett msnre. :) és 3 hónapig csak beszélgettünk, azután első pár randin megismertük egymást élőben is. ( mivel vidéki, távkapcs.-ba élünk) utánna összejöttünk.. sokan próbálkoztak nálam az alatt a 3 hónap alatt, de senki sem érdekelt..meg se néztem másokat...:) éreztem h várnom kell rá. és láám : 8 hónapja együtt vagyunk és imádom !!!
18/L
Én perpillanat majdnem ilyen helyzetben vagyok. (Na jó egy fokkal jobb helyzetben)
és úgy érzem, hogy igen, én szerelmes vagyok.
bár lassan azon gondolkozok, hogy megéri rá várni?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!