Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha láttatok egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha láttatok egy fiút aki nagyon tetszett, esetleg beszéltetek is vele egy keveset, de amúgy még a nevét sem és utánna nagyon sokáig nem látjátok többet, mennyi ideig vagytok képesek rá várni?

Figyelt kérdés

És szoktatok rá gondolni sokat esetleg keresni vagy valami ilyesmi?

(A "sem" után az "ismeritek" szó lenne, csak nem engedik használni.)

2010. márc. 1. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Bár én fiu vagyok, de igen kivételes eset lehet az, hogyha teccik, és sokat gondol rá..bár az elsö beszélgetés mondjuk..attol függ miröl szol.
2010. márc. 1. 21:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ti lányok lehettek e szerelmesek egy ismeretlenbe, akit csak egyszer vagy kétszer láttatok, s esetleg váltottatok néhány szót, mert mi fiúk igen.
2010. márc. 1. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
A szimpatikus emberekre nagyon sokáig emlékszem, és gyakran gondolok rájuk :) Csak sajnos mindig kifogom a turistákat, akiknek haza kell utazniuk néhány hét után, szóval sosem lesz az egészből semmi...
2010. márc. 1. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
velem pont ez történt:) most pénteken találkoztam másodszorra a fiúval egy házibuliban, sokat beszélgettünk az ugye kevés hely volt, mivel voltunk 30an és végül vele aludtam:) nem volt semmi extra de akkor is nagyon jó volt:) azóta folyton ő jár az eszembe:) rem lesz folytatás:)
2010. márc. 1. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.Velem is ez történt.Megláttam egy fiút az utcán és nagyon megtetszett azután néha kerestem is,de még sosem beszéltünk.Azt sem tudom ki az,de már elég sokszor láttam.Szóval a válasz IGEN =)
2010. márc. 1. 22:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt olyan jó hallani! És olyat szoktatok pl. hogy rádióban megadjátok a számotokat hátha meghallja vagy rákerestek Iwiwen, MyVipen hátha megtaláljátok?
2010. márc. 5. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Emberfüggő, hogy hogy tud beleszeretni a másikba. Én képes vagyok (sajnos) pár beszélgetés, egy-két tali után szerelmbe esni, az egyik ismerősömnek viszont több tali, ismeretség, közös élmény szükséges, hogy eljusson a szerelemig.
2010. márc. 5. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:

háát, én a jelenlegi párommal így jöttem össze :)

megláttam egy foci meccsen a kapuban..szabályosan felvilágosodott a terem előttem.. :D tudtam h nekem ő kell..

és egy hónapomba telt mire megtaláltam, megtudtam hogy, hogy hívják.. de megérte =) megtaláltam. myvipen. megnéztem az adatlapját, ő bejelölt, felvett msnre. :) és 3 hónapig csak beszélgettünk, azután első pár randin megismertük egymást élőben is. ( mivel vidéki, távkapcs.-ba élünk) utánna összejöttünk.. sokan próbálkoztak nálam az alatt a 3 hónap alatt, de senki sem érdekelt..meg se néztem másokat...:) éreztem h várnom kell rá. és láám : 8 hónapja együtt vagyunk és imádom !!!

18/L

2010. márc. 5. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Én perpillanat majdnem ilyen helyzetben vagyok. (Na jó egy fokkal jobb helyzetben)

és úgy érzem, hogy igen, én szerelmes vagyok.

bár lassan azon gondolkozok, hogy megéri rá várni?:/

2010. márc. 5. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!