Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élnétek meg, ha valaki szerelmet vallana nektek, akivel csak keveset beszéltetek?
Figyelt kérdés
Mit tennétek, mondanátok, fájna-e nektek, hogy szenved miattatok? Kerülnétek azután?2017. okt. 18. 08:22
21/53 A kérdező kommentje:
Akkor sem ismered az illetőt ennyi erővel, ha évek óta "ismered". Sokat beszélgettetek, de ennyi. Általában nagyon rövid idő alatt alakul ki a szerelem, ha sok idő kell hozzá, az elég szomorú, mert a lelki társadat egy pillanat alatt észreveszed. Akkor nem olyan erős, vagy valami okból addig nem vetted észre. Biztos, hogy ez nem csak vonzalom.
2017. okt. 18. 13:04
22/53 anonim válasza:
Nálam inkább barátságból alakult ki, én így már valamennyire mindig megismertem. Nem vagyunk egyformák. :)
23/53 anonim válasza:
Nálam is csak barátságból tud kialakukni, meg mint írtam, minden más ismerősömnek is...
Elképzelni nem tudom máshogy... Az milyen? "Cukin mondtál 2 mondatot, szerelmes vagyok"??? :DD
24/53 anonim válasza:
12-es vagyok. A "nem ismerem jól"-t arra értettem, amit te írtál a kérdésben, hogy alig beszélnek egymással. Hozzateszem, nem éltem évekig senkivel mielőtt belezerettem volna, de 15 évesen voltam utoljára szerelmes olyanba, akit alig ismertem.
25/53 A kérdező kommentje:
Amúgy sokszor látják egymást, köszönnek, beszélnek pár szót, párszor beszélgettek picit.
Én meg azt nem értem, hogy alakulhat ki ez lassan. Itt is régóta ismerték egymást, mondhatjuk, hogy lassú volt, de az egyik esemény után mégis egy pillanat alatt kialakult. Ha valaki annyira tetszik, azt nagyon gyorsan érzed. Ehhez nagyon rövid idő elég. Mondják is, hogy ez olyan, mint egy villámcsapás. Állítólag 1/5 mp.
2017. okt. 18. 14:11
26/53 anonim válasza:
A tetszés meg a vonzalom az más, ne keverd a szerelemmel. Az kialakulhat gyorsan. (Bár bevallom, nekem sokszor ahhoz is idő kellett. Elsőre csak azt éreztem ilyenkor, hogy szimpatikus az illető, később "esett le", hogy akár férfiként is tekinthetek rá.)
27/53 A kérdező kommentje:
Nem keverem, szerelemről beszéltem, csakhogy az is a tetszés egy foka nyilvánvalóan.
2017. okt. 18. 17:03
28/53 anonim válasza:
Akkor nagyon másképp értelmezzük a szerelem fogalmát. Így viszont szerintem elbeszélünk egymás mellett. Nekem sok mindenki tetszett már, de csak kevés emberbe voltam szerelmes. Biztos nem is állnék oda valakihez, akivel néha beszélek pár szót és tetszik, azzal, hogy bele vagyok zúgva teljesen.
29/53 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, ha nekem is tetszene valamennyire az illető. Szerintem is meg lehet kedvelni valakit attól függetlenül hogy csak keveset beszéltek négysemközt... Ha nem tetszene annyira vagy egyáltalán nem, akkor meglepődnék és megbeszélnénk egymással a dolgokat. Semiképp nem kerülné, tartanám vele ugyanúgy a normális kapcsolatot beszélgetnék vele ugyanúgy,de közölném vele hogy én sajnos nem érzek úgy iránta. Szóval barátkoznék csak vele.biztosan nem utálnám és kerülném őt el, ha ezt tudomásul venné hogy nekem ő nem kell.
30/53 A kérdező kommentje:
28, még egyszer, a szerelem a tetszés egy foka, ez nyilvánvaló. Akibe szerelmes vagy, az enyhén szólva tetszik neked, a lehető legjobban, bár azok közt is vannak fokozatok, vannak nagyobb szerelmek. Ahogy a zsenialitás az intelligensség egy fokozata. Jó lenne, ha nem vonnátok kétségbe azt, hogy valaki mit érez, csak jobban tudja már, hogy szerelmes-e, ha nem fogyatékos, és nem mindenkinek kell hónapokig, évekig ismerni az illetőt attól, hogy ti ebbe a ritka csoportba tartoztok.
2017. okt. 18. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!