Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben ti most mit csinálnátok?
Ez nem igazán mondható “problémának”, csak nem tudtam hogyan kategorizáljam be.
Szóval a barátnőm felhozta, hogy jó lenne megint úgy szexelni mint az elsőnél, és ennek örülök, hogy elmondta, mert sokszor nem mer a vágyairól beszélni. Viszont mi egyszer még barátokként lefeküdtünk egy “ferde este” ami 5 évvel volt a kapcsolatunk kezdete előtt. És ugye mikor elkezdtünk “úgy” ismerkedni akkor is volt egy első szex, amire tisztán emlékszem, de szerintem azóta is csinálunk hasonlókat, viszont az 5 évvel azelőttiből csak az érzés van meg, meg pillanatképek, de akkor még én nem voltam szerelmes, és és nem emlékszem arra az estére olyan tisztán. Nekem az az érzésem, hogy arra gondol. Viszont nem akarom azzal megbántani, hogy nem emlékszem pontosan mit csináltunk. De nyilván ugye csak ketten voltunk jelen, szóval mást nem tudnék megkérdezni. Örülök, hogy megnyílt nekem, és nem szeretném ezzel elrontani. Szerintetek mit csináljak? Valahogyan taktikusan ki tudnám deríteni szerintetek? Sok másra sem emlékszem 7 évvel ezelőttről, tehát ne gondoljátok, hogy “jelentéktelen d.gásnak” gondoltam, csak nem tudnám pontról pontra leírni a forgatókönyvet, ráadásul igen spontán volt. 26F
Uhh, ez nagyon rosszul hangzik. Mintha azt mondta volna, valami már nem jó, térjetek vissza a korábbi jó időszakhoz. Én a helyedben jól összekapnám magam. Megkérdezném, pontosan mi hiányzik neki akkorról. Ha konkrétan elmondja, nem csak a kérdésedre kapod meg a választ, de a problémát is kezelni tudod.
És igen, ahogy korábban írták, ez egy nagyon konkrét célzás rá, hogy valami nincs rendben a szexuális életetekben.
Nem kell ezt annyira tragikusan felfogni. Neki valami hiányzik, és ezt megbeszéli veled. Pont. Ez a legjobb megoldás. Te is írod, hogy örülsz neki, hogy megnyílt.
A többire: kérdezz rá, hogy neki az miben volt más, mi az, amire az első szexből vágyik, és szerinte hogyan tudod ezt megadni neki. Lehet, hogy a spontaneitásra gondol, vagy akkor szenvedélyesebb voltál, stb. Esetleg lazításként igyatok egyszer egy kis vörösbort szex előtt.
Az meg teljesen mindegy, hogy melyik elsőre gondol. Az a lényeg, hogy kiderüljön, neki az az alkalom mitől volt különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!