Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felérhetünk a volt feleséghez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felérhetünk a volt feleséghez? Velünk nem élt a társunk együtt tízen X évet nincs még közös gyerekünk, mi büntetve vagyunk hogy nem vesz el minket mert fél a csalódástól, a rengeteg emlék köti az exhez,

Figyelt kérdés
mi az amivel mi felérhetünk az exhez? Nekik egy gyerekük.

2023. jan. 26. 08:00
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a többesszám? Háremként mentek az exfeleséges férfihoz?
2023. jan. 26. 08:03
 2/50 anonim ***** válasza:
88%
Ez a kérdés mindenkiben felmerül, aki elvált férfivel kezd kapcsolatot. Ne hasonlítgasd magad a volt feleséghez, elvégre elváltak, akkor mégsem lehetett olyan szuper. Ha meg még mindig utána nyivákol, hát... Akkor felejtsd el. Persze mondani könnyű.
2023. jan. 26. 08:05
 3/50 anonim ***** válasza:
71%
#1 Az olyan nőket kérdezte, akik hasonló helyzetben vannak.
2023. jan. 26. 08:07
 4/50 anonim ***** válasza:
100%

Használok én is általános alanyt, de ez így nagyon fura lett.

Egyébként pedig igen, a hasonlítgatás mindig az önbecsülés rovására megy.

2023. jan. 26. 08:11
 5/50 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a volt feleséggel, a gyerek miatt lesz kapcsolat közöttük, de most veled van erre koncetrálj. A gyerekét viszont szeresd majdnem úgy mint a sajátodat, más különben ott el tud bukni a dolog.
2023. jan. 26. 08:12
 6/50 A kérdező kommentje:
Tegnap ahogy beszélgettünk a gyerek temáról felhozta a párom hogy hány éve lenne az exével most együtt, és úgy érzem ez arra utal sok év válás után sincs túl rajta, velem fél gyereket és esküvőt tervezni, azt mondja most abban az életszakaszban van amikor nem áll ilyenekre készen
2023. jan. 26. 08:16
 7/50 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Soha. De te vagy a hulye, amiert annyira alulertekeled magadat, hogy használt pasival kezdesz!
2023. jan. 26. 08:20
 8/50 anonim ***** válasza:
96%
Ha ilyen kapcsolatban vagy akkor hagyd ott azonnal. Volt egy ilyen exem, elhagyta az exe, mást nem hallottam, mint hogy neki már tönkrement az élete, ő nem akar már házasodni, stb... A jelenlegi páromnak szintén volt egy hosszabb kapcsolata előttem, ahol született egy gyerek. Ő sose éreztette velem, hogy 2. lennék, sőt! Az exét sose akarta elvenni, mi már 2 éve házasok vagyunk, az ex rendesen tajtékzott mikor meglátta annó az eljegyzésünk.
2023. jan. 26. 08:20
 9/50 anonim ***** válasza:
100%
Jah és nem mellesleg néha úgy érzem ő jobban szeretné már a közös gyereket, mint én
2023. jan. 26. 08:21
 10/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gondolkozz el, megéri-e ez neked. Ez a pasi még mindig visszafelé kacsintgat, a kapcsolatotoknak nem igazán van jövője. Valószínűleg a nő dobta ki, és még most is a sebeit nyalogatja. Selejt.
2023. jan. 26. 08:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!