Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felérhetünk a volt feleséghez? Velünk nem élt a társunk együtt tízen X évet nincs még közös gyerekünk, mi büntetve vagyunk hogy nem vesz el minket mert fél a csalódástól, a rengeteg emlék köti az exhez,
21 évesen válogathatsz a normális, független, gyerektelen pasik között. Miért pont egy ilyen kellett neked? Komolyan nem értem.
N
Mozaik anyakent kipattan a kés a zsebemben az ilyen kérdésektől.
De ácsi! Gondolom van köztetek egy jo nagy korkülönbség, ami komoly kapcsolatnál lehet gond
A pasi azt mondja lesz minden, de nem áll készen. Ok, Ezt még 1 év után megtudom érteni.
Az hogy nosztalgiázik az exxel az mondjuk nem jó, ezek szerint nincs teljesen túl rajta.
Te viszont 21 évesen hova rohansz? Annyira kétségbe vagy esve ezen a témán mintha 41 lennél. Tanulj még, épits ki magadnak egzisztenciat, hogyha majd te maradnál hoppon egy gyerekkel ne kerülj bajba. Ne csak igy férjhez rohanj, meg szülj bele a vakvilagba amikor más még tanul. Ráérsz. Ráadasul nem tudhatod 1-3-5 év mulva is együtt lesztek e még, vagy jön majd egy fiatal, gyerektelen fiú, aki levesz a lábadról.
Es a legfontosabb; mi az hogy felérni az exhez?? Mi volt ő? Egy istennő? Csak egy nő, ugyanúgy mint te. Nem kell hasonlitgatni, nem kell versenyezni, semmi értelme, csak magadat, meg a párodat szivatod vele. Az volt, elmúlt, kész. Ok, a gyerek miatt kell nekik a kapcsolatot tartani, de csakis a gyerek miatt, nem pedig egymásért. Erre nem kell féltekenynek lenni, ez egy állapot, amit vagy elfogadsz, vagy szakitasz.
Ezen már én is gondolkoztam. Mert szerintem nem... Nem lehet überelni egy ilyet. Ebben minden benne van, leghosszabb kapcsolat, házasság, közös gyerek. Ráadásul nem is akar még egyet.
Na én pont ezért össze se jönnék ilyennel. De én olyannal sem, akinek már volt 5+ éves kapcsolata, mert nekem csak egy 2 éves volt és rohadtul le lennék maradva tőle, meg akiknek ilyen hosszú kapcsolatuk volt megállás nélkül az exeikről pofáznak és ki is emelik hogy ők hány évig tudtak fenntartani egy kapcsolatot.
21 éves vagy... Én 26 évesen Tindereztem utoljára és összesen 3 férfi volt akinek volt gyereke meg egy elvált. 24-30 között kerestem. Rohadt könnyű olyat találni, akinek se volt felesége se gyereke nincs. Gondolom a te palid jóval idősebb. Ne akarj 30+-os emberrel járni 21 évesen... Egy 25 éves miért nem jó? 25 évesen szinte senkinek nincs még gyereke.
1 év után meg még jó, hogy nem kéri meg a kezed, nem vesz el és nem csinál fel. Ha 30 évesek lennétek se menne bele ebbe egy év után, akkor sem, ha még nem lenne gyereke meg ex felesége.
Az meg rohadt gáz, hogy nem szakítasz, csak naponta írsz ki erről kérdést... A palid nem gyakorizik? Remélem egyszer felismeri a többszáz kérdésedet és szakít veled, akkor kereshetsz gyermektelent.
"Na én pont ezért össze se jönnék ilyennel. De én olyannal sem, akinek már volt 5+ éves kapcsolata, mert nekem csak egy 2 éves volt és rohadtul le lennék maradva tőle, meg akiknek ilyen hosszú kapcsolatuk volt megállás nélkül az exeikről pofáznak és ki is emelik hogy ők hány évig tudtak fenntartani egy kapcsolatot."
Ez butaság. Biztosan van ilyen ember,de az amúgyis bajos lehet agyilag.
Párom 5 éves kapcsolat után került össze velem,egyetlen szó se esett az exéről kéretlenül. Pedig nekem előtte csak fél éves kapcsolatom volt,az ég világon semmiben nem voltam tőle lemaradva,ez nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!