Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felérhetünk a volt feleséghez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felérhetünk a volt feleséghez? Velünk nem élt a társunk együtt tízen X évet nincs még közös gyerekünk, mi büntetve vagyunk hogy nem vesz el minket mert fél a csalódástól, a rengeteg emlék köti az exhez,

Figyelt kérdés
mi az amivel mi felérhetünk az exhez? Nekik egy gyerekük.

2023. jan. 26. 08:00
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

#35, 38

Igen biztos van ilyen akinek folyton az jár a fejében, az valban nem szerencsés.

Egyébként meg butaság amit irsz. Az hogy neki volt már egy 5 éves kapcsolata, az nem jelenti azt hogy veled nem lehet élethosszig tartó, akár 50 év. Vagy akinek x évnél több volt az húzza le magát? Ez nem igy működik.

2023. jan. 27. 07:40
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
#41. Ha már itt tartunk, az sem mindegy, hogy az a hosszabb kapcsolat együttélés volt-, ami lényegében olyan, mint egy házasság, vagy pedig együttélés nélkül találkoztak mondjuk hetente két napon. Szerintem az együttélés során nagyobb fokú kötődés alakul ki a felek között és ez a későbbi érzelmekre is nagyobb hatást gyakorol.
2023. jan. 27. 07:51
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
#41 Akinek X évnél több volt, az legyen szíves túllépni rajta, mielőtt új kapcsolatba kezd. Legyen akár 1-2 évig is szingli. Nem gáz szinglinek lenni. Tanuljon meg az exe nélkül élni, szeressen ki belőle, lépjen túl a sérelmeken is, ismerje meg önmagát. Aztán legyen új kapcsolata. Lehetőleg ne áradozzon az exéről vagy erről a hatalmas nagy tudásról hogy ő 7 évig volt együtt valakivel. Kezelje az új párját úgy, mint egy új ember és ne a régihez hasonlítsa. Akkor rendben van és készen áll arra, hogy párja legyen megint.
2023. jan. 27. 08:14
 44/50 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Normális esetben ez se szabad hogy számítson, ha egy kapcsolatnak vége van,akkor vége van. Én azt gondolom hogy ha valaki ismerkedik, akkor elvárható tőle,hogy azért teszi mert elengedte a múltat és nyit az új felé.

Nekem legalábbis nem lenne pofám gyalázni ezzel a kiszemeltemet,hogy traktálom a volt kapcsolatommal, amíg nem zárom le magamban is maximálisan, inkább addig nem is ismerkednék.

2023. jan. 27. 08:14
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
#44. Igazad van teljesen, de ezt sokan nem képesek ilyen tudatosan végiggondolni és megvalósítani. Ilyenkor a másik félnek, akinek esetleg nem vol előtte senkije, vagy komoly kapcsolata, ez sok szenvedést okoz, mint ahogy a kérdező példája is mutatja. Nekem is volt ilyen tapasztalatom.
2023. jan. 27. 08:36
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
#44 Bár mindenki így gondolkozna....
2023. jan. 27. 08:39
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom annyira megutálta az exét, hogy már azt se szereti ha én megemlítem, nemhogy ő beszélne róla. Már köszönő viszonyban sincsenek.
2023. jan. 27. 08:48
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
#47. Önmagában nem a legjobb, ha két ember, aki korábban szerette, megutálja egymást, de a következő kapcsolatban lehet, hogy van haszna. A párom egy intelligens nő, de a kapcsolatunk elején egy-két összehasonlító megjegyzése után én bizony kerek perec megmondtam neki, hogy döntse el, az a másik, vagy én kellek neki. Ha én, akkor viszont többet hallani sem akarok arról a srácról, és azt sem szeretném, ha telefonon, vagy neten beszélgetnének. Ha vége, akkor legyen vége egyszer és mindenkorra.
2023. jan. 27. 09:00
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
48as azért azt tudni kell hogy a párom kb 18 évesen jött össze az exével, nagyon fiatalon vállaltak közös gyereket (ami aztán lehet hogy nem is a páromtól van), a csaj sose dolgozott, a párom meg nyilván ezért kb éjjel nappal. Az elmondás alapján szerintem nem is ismerték egymást normálisan, aztán miután a csaj lebukott nem is egy pasival szét is mentek. Mikor én a párom életébe kerültem már 28 évesek voltak mindketten, nyilván teljesen más kiforrott személyiséggel, a gyerekért mikor ment a párom én is többnyire ott voltam, de megmondom őszintén 2 ennyire ellentétes embert én még nem láttam. Én mondtam is neki, hogy nem értem hogy tudtak évekig együtt lenni, mikor most annyira nem tudják elviselni egymást hogy ha 2 percet egymás mellett tartózkodnak abból tuti balhé van. Na aztán erre mondta hogy úgy hogy ő alig volt otthon
2023. jan. 27. 09:21
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

"nem áll ilyenekre készen"

Akkor egyszerűen nem egymást keresitek.

2023. jan. 27. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!