Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt élés nem közös ingatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élés nem közös ingatlanban?

Figyelt kérdés
Mennyire zavarna titeket ha együtt élnétek a párotokkal és mindenkinek lenne külön ingatlana? Tehát csak az egyikben laknátok, a másikat megörökölné a gyerketek, vagy kiadnátok. De egyik sem lenne közös. Problémát okozna ez nektek?
2023. jan. 13. 17:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. jan. 13. 17:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se.
2023. jan. 13. 17:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az ideális helyzet amit sajnos nem sokan engedhetnek meg maguknak.
2023. jan. 13. 17:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eleve így lenne a legjobb.
2023. jan. 13. 17:25
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem lennebelőle sértődés? Hogy miért nincs egy közös? Mert szerintem sem kéne ezen rugózni.
2023. jan. 13. 17:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha eleve van két külön ingatlan, minek legyen még egy közös is? Mármint ha belefér csak úgy, akkor miért ne, az sosem baj, ha van +1, de ha annak az árán férne csak bele, hogy valamelyiket vagy mindkettőt el kell adni, akkor baromság.
2023. jan. 13. 17:38
 7/18 A kérdező kommentje:

Először az egyik lett meg. Mérete elhelyezkedése, megfelelő. Én szeretnék egy masikat, hogy legyen. Valami falusi ház, vagy bármi ahova tudunk menni ha nagy a baj(háború,zombiakolapszis stb.) esetleg eladnám később vennék nagyobbat. Nekem nincs most. Nekem volt ingatlanom, de aztan nem tudtam eladás után olyan helyen venni Ami megfelelt volna a

az elképzeléseinek. Most én nézegetek egy kis pénzből, de őt ez zavarja. Pedig engem nem zavar hogy neki van ingatlana.

2023. jan. 13. 17:47
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez a legjobb. Őt miert zavarja ez? A legjobb befektetés. Mondjuk a jelenlegi helyzetben lehet jobb ha vársz egy kicsit, hogy lejjebb menjenek az árak...
2023. jan. 13. 18:32
 9/18 A kérdező kommentje:

"Őt miert zavarja ez? " Hát ez az ami engem is érdekel...

Ezért is tettem fel a kérdést. Szinte dühös lesz tőle.

Nem tartozom neki vagy ilyesmi... Nem tudom mit gondoljak, de nem esik jól :(

2023. jan. 13. 18:38
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez a legideálisab megoldás.Amúgy ha az a külön vagyonod volt, amit eladtál( házasság, együttélés előtti) ingatlan, akkor az a külön vagyonod marad ha perre kerülne a sor.
2023. jan. 13. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!