Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élés nem közös ingatlanban?
11/es Lelakott volt, közösen újítottuk fel. Anyagilag de főleg munkaerőben besegítettem.
Ráadásul olyan helyre költöztünk, ahol én keresek sokkal-sokkal rosszabbul. Mondom nekem volt ingatlanom, olyan helyre költözhettünk volna ami nem összeegyeztethető az ő karrierjével. (Az az ingatlan már sokszorosát érné azóta. + messze jobban kerestem volna).
Bele költözhetünk abba is amit én veszek, mert akkor a mostanit kitudja adni 200 ért. Én csak pár tízezerért tudnám kiadni amit venni tudok. Szóval nem hinném hogy ebben a történetben én lennék a kapzsi ;)
#13! Én egy szóval nem mondtam, hogy te lennél a kapzsi, csak megpróbáltam az ő fejével gondolkodni, részleteket pedig nem írtál!
Lehet azèrt zavarja mert fèl el veszít tèged.
Nem birtokló veled szemben ès tárgynak tekint?
Basszus! De!
És nem csak ebben, napi szintű ellenőrizgetés. Folyamatos kontroll. Mindig úgy és azt kell csinálni amit ő akar. Nem tud (akar) belegondolni az én helyzetembe. Mozdulni nem tudok nélküle.
Nem bízott/bízik bennem! Pedig nem adtam rá okot, segítettem a terheit cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!