Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt élés nem közös ingatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élés nem közös ingatlanban?

Figyelt kérdés
Mennyire zavarna titeket ha együtt élnétek a párotokkal és mindenkinek lenne külön ingatlana? Tehát csak az egyikben laknátok, a másikat megörökölné a gyerketek, vagy kiadnátok. De egyik sem lenne közös. Problémát okozna ez nektek?
2023. jan. 13. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Gondolom, azért zavarja, mert az övét közösen laknátok le, a tiédet meg ki tudod adni, és a befolyó pénzzel te rendelkezel. Ha nem így van, akkor tisztázd vele.
2023. jan. 13. 20:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk így van, illetve lesz. Jelenleg az én lakásomban lakunk, amit még bőven a házasságunk előtt vettem (önerő + hitel). Minden költséget közösen fizetünk, rezsi, felújítások stb., mintha közös lenne, kivéve a hiteltörlesztőt, ahhoz ragaszkodom, hogy én fizessem. Gyereket tervezünk és 1-2 éven belül nagyobb lakást, azt viszont a férjem fogja venni a saját megtakarításából + hitelből, az enyémet megtartjuk és kiadjuk. Nagyon örülünk neki, hogy - ha nem is könnyen - de megengedhetjük ezt magunknak. Ha BÁRMI történik, saját ingatlana mindkettőnknek lesz. :-)
2023. jan. 13. 21:42
 13/18 A kérdező kommentje:

11/es Lelakott volt, közösen újítottuk fel. Anyagilag de főleg munkaerőben besegítettem.

Ráadásul olyan helyre költöztünk, ahol én keresek sokkal-sokkal rosszabbul. Mondom nekem volt ingatlanom, olyan helyre költözhettünk volna ami nem összeegyeztethető az ő karrierjével. (Az az ingatlan már sokszorosát érné azóta. + messze jobban kerestem volna).

Bele költözhetünk abba is amit én veszek, mert akkor a mostanit kitudja adni 200 ért. Én csak pár tízezerért tudnám kiadni amit venni tudok. Szóval nem hinném hogy ebben a történetben én lennék a kapzsi ;)

2023. jan. 13. 22:01
 14/18 anonim ***** válasza:

#13! Én egy szóval nem mondtam, hogy te lennél a kapzsi, csak megpróbáltam az ő fejével gondolkodni, részleteket pedig nem írtál!

2023. jan. 13. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azèrt zavarja mert fèl el veszít tèged.

Nem birtokló veled szemben ès tárgynak tekint?

2023. jan. 14. 04:34
 16/18 A kérdező kommentje:

Basszus! De!

És nem csak ebben, napi szintű ellenőrizgetés. Folyamatos kontroll. Mindig úgy és azt kell csinálni amit ő akar. Nem tud (akar) belegondolni az én helyzetembe. Mozdulni nem tudok nélküle.

Nem bízott/bízik bennem! Pedig nem adtam rá okot, segítettem a terheit cipelni.

2023. jan. 14. 08:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek a helyemben?
2023. jan. 22. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne hagyd az ellenőrizgetést.
2023. jan. 22. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!