Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felérhetünk a volt feleséghez? Velünk nem élt a társunk együtt tízen X évet nincs még közös gyerekünk, mi büntetve vagyunk hogy nem vesz el minket mert fél a csalódástól, a rengeteg emlék köti az exhez,
Figyelt kérdés
mi az amivel mi felérhetünk az exhez? Nekik egy gyerekük.2023. jan. 26. 08:00
11/50 anonim válasza:
Mióta vagytok ti együtt?
Hány évesek vagytok?
12/50 anonim válasza:
Az én párom is elvált volt mikor megismerkedtünk, 15 éve.
Ő mondjuk megmondta nem szeretne több gyereket, se házasságot. Nekem se volt lényeg ez, így nem zavart.
A mai napig szokott beszélni az exeiről, sőt volt hogy a volt felesége beteg volt, felhívta megkérdezte hogy van stb.
Sose csináltam belőle ügyet, hisz most velem van, és tudom hogy úgyse akarna tőle már semmit. Nem kell itt fújni egymásra, meg hasonlítgatni se.
Te a közös jövőtökkel foglalkozz és ne a múlttal..
13/50 anonim válasza:
Nem felérni akarnék az exhez, hanem otthagynám a fenébe, aki a korábbi kapcsolatán nosztalgiázik, meg "nem áll készen". Akkor minek kezd komoly kapcsolatba? Megmondom: hogy kéznél legyen a punci, meg egyéb kellemes dolgok. Önző ember az ilyen, az idődet pazarlod vele, miközben lelkileg is sérülhetsz.
14/50 anonim válasza:
Ne legyél szamár a ló helyett!
Megérdemled hogy valakinek te legyél az első!
15/50 anonim válasza:
Már megint te... Akkor hagyd el. Nálunk az ex soha nem volt probléma!!! Lett közös gyerekunk, elvett feleségül, nem értem miért nem látod be, hogy semmi köze az exnek ahoz, hogy nálatok ezek nem történnek meg. Egyszerűen csak nem veled képzeli el.
16/50 A kérdező kommentje:
A párom akart válni anno, és mondta hogy nem menne vissza a nőhöz, a nő sem akar, új párja van évek óta, mi 1 éve vagyunk együtt és szeretnék a közös terveinkrol beszélni mert van egy örökölt házam és jó fizetésem, és úgy érzem lassan lehetne tovább lépni a kapcsolatban.
2023. jan. 26. 08:36
17/50 anonim válasza:
Nem büntetve vagy, nem kell 10 x éveket élni ahoz, hogy elvegyenek.Az embered nyilván nem kész egy új kapcsolatra és ennyi. Nem kell fel érni senkihez, és versenyezni se senkivel. Ultesd le ezt a csoda embert, és mond meg, higy ha nem áll készen egy kapcsolatra akkor viszlát, ne rabolja az idődet. De ne legyél már madár labtorolo, hogy azt gondolod, hogy ezek a dolgok azért nem történnek meg veletek, mert ez ex a csoda. Annyira jó lenne tudni, hogy miért vannak ennyire buta nok a világon, és miért nincs tartás bennünk. Körülöttünk mivel már 40-es pár vagyunk, csak elvalt és ujrahazasodott mozaik családok vannak. Sehol nem volt probléma a második házasság, sem gyerek téma.
18/50 A kérdező kommentje:
Igen lehet nem velem képzeli el akkor minek jött velem össze? Mindig mondja hogy majd lesz gyerek meg esküvő de hogy mikor azt nem.
2023. jan. 26. 08:38
19/50 anonim válasza:
Ha 1 éve vagytok együtt akkor mit akarsz? Alapból nem is szülnek 1 év után senkinek. Ha még már az elején tisztazta, higy neki ilyen tervei nincsenek, akkor lépj, ne ide járj sírni.
20/50 anonim válasza:
Én komolyan nem értelek már kérdező, ha mindig mondja hogy ezek a dolgok lesznek, akkor miért is írtad ki a kérdést, pláne 1 év telt el csak!! Ismerd ki ezt az embert rendesen, addig hova akarsz hozzamenni, meg gyereket szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!