Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemet teljesen megbolondí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemet teljesen megbolondítja egy nő?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem igazán tudom mit gondoljak az alábbi szituációról, ezért érdekelne mások véleménye is.

A férjemmel 11 éve vagyunk együtt, vannak kisebb gondok de semmi komoly, és egyébként jól megvagyunk. 2 gyerekünk van, a nagyobbik most kezdte az iskolát. A helyzet az, hogy van a fiunknak egy osztálytársa, akinek az anyukájától a férjem teljesen megbolondult, vagy legalábbis én így veszem észre. Össze szoktunk futni vele amikor visszük / hozzuk a gyereket, elég flegma nő egyébként, nem köszön, nem jópofizik, kerül mindenkit, viszont az tagadhatatlan, hogy gyönyörű, fiatal (tippre nálunk biztosan fiatalabb 5-8 évvel, harmincas évei elején járhat), természetes, finoman elegáns, divatos, de abszolút nem kihívó stílussal, szolid sminkkel.

A probléma a következő, a férjem iszonyatosan furán viselkedik a közelében, már a nyílt napokon is megfigyeltem hogy folyton bámulja, furán ideges ha a hölgy jelen van. Múltkor konkrétan majdem nekiment valakinek a kocsival úgy elbambult, mert ez a nő hirtelen kilépett két parkoló autó közül, hogy beszálljon a sajátjába. Reggel a férjem általában ugyanoda parkol le, de néha csak úgy random leparkol másik helyre, és persze mindig csak akkor és oda ahol a nő éppen sétál. Egyszer leparkolt pont elé, és miután a nő beült a kocsijába hosszan nézte a visszapillantó tükörben, majd az autóját is ahogy elhajtott. Ha én ott vagyok és látom az arcát, akkor nem bámulja. De ha háttal vagy oldalt vagyok és jön ez a nő, akkor visszanézek és bámul bele az arcába, a csavar pedig itt jön, ez a hölgyemény meg sejtelmesen bámul vissza rá (de lehet csak beképzelem már). Neki is férje van, egy elég jóképű, fiatal férfi. Egyébként mi sem nézünk ki szarul, én nagyon jól tartom magam, rendszeresen sportolok, adok a kinézetemre, szép nőnek tartom magam, a férjem is jóképű.

Amikor a férjemet kérdőre vontam kiröhögött, mondván csak képzelgek és azt sem tudja kiről beszélek. A nőt nyilván nem fogom megkérdezni, hogy mit gondol a dologról. Viszont szerintetek én látok ebbe bele többet, vagy a férjem tényleg furán viselkedik? Sosem csinált ilyen hülyeségeket korábban, főleg nem más nők miatt, most nagyon idegen ez a féltékenység amit érzek, nem adott okot erre korábban.

szept. 21. 21:00
 51/96 anonim ***** válasza:
64%
De azzal mit ér el a kérdező, hogy megkéri a férjét, hogy az alapvető tiszteletet adja meg neki, vagy kierőszakolja azzal, hogy jól nyakba vágja? Az nem megalázó? Meg mi az, hogy meg kéne tartania a helyét mint feleség? Mi ez valamilyen verseny? Ha a kérdezőért oda lenne a drága férje akkor őt bámulná. Eddig egyetlenegy nő sem hatott úgy rá mint a szóban forgó szóval itt már gond van. Az mindennek a teteje, hogy direkt arra lebzsel amerre a nő, majdnem baleset történt és még pofátlanul szemezget vele, sőt még a kérdezőt akarja beállítani képzelgő betegnek. A drága férjecske hamarosan meg fogja csalni. Teljesen mindegy, hogy kivel, az a lényeg, hogy meg fogja tenni. Ugyanis képes hazudni, képes rá fogni, hogy hallucinál. De én tőlem nyugodtan nézesse le magát, verje le a nőt meg a férjét is, vagy kérje meg, hogy fejezze be, esetleg mint akinek nincs ki mind a négy kereke szólogasson be neki, vagy fenyítse válással. Sokra fog vele menni nagyon, ja mégse.
szept. 22. 14:44
 52/96 anonim ***** válasza:
85%

4-es vagyok és szerintem is erősen túlzás mint amivel előállt pár válaszoló. Nincs jogod megtépni a másik nőt és a férjed sem megütni. Az agresszív viselkedés még szavakban sem tolerálható, pláne nem tettekben.

Csak azt fogod elérni, hogy teljesen ki fog belőled ábrándulni. Egyébként is azzal védekezik átlátszó módon, hogy bebeszéled magadnak a viselkedését.

Inkább járj nyitott szemmel ha szerinted meg nincs vesztenivaló habár a párodnak kéne bebizonyítani, hogy nincs okod féltékenynek lenni ha érsz neki annyit. Egyáltalán nem neked kell jobb nőnek lenni merthát abból indulsz ki, hogy valamit tud a nő amit te nem pedig nem így van.

Megunt téged mint engem is megunt az exem. Én szakítottam vele mint lefirkantottam mert csúnyán kezdett el velem viselkedni és mint kiderült csak azért maradt velem mert az a nő mással kezdett komoly kapcsolatba. Lecserélt volna.

Nem érsz el semmit hiába akarod megtartani őt, ha akar és lesz alkalma rá szintúgy meg fog csalni.

Tanácsolom inkább, hogy a gyerekekkel törődj és saját magaddal.

szept. 22. 15:21
 53/96 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem meg nem kell rögtön lemondani róla és átengedni egy másik nőnek csak mert bámulja. Meg kell próbálni helyretenni, de nyilván nem alpári módon. Ha nem megy, nem kell, és nem is lehet erőltetni, de azért egy házasságot meg a gyerekek nyugalmát, a közös anyagiakat, életet ne kelljen már rögtön sutba dobni,mert besétált egy nő, aki valószínűleg pont lecarja a kérdező öregedő férjét. Az esélyt meg kell adni, hogy a házasság egyensúlya visszabillenjen, főleg a gyerekek miatt. A házasság, a család nem egy futó kapcsolat, amit az ember csak úgy eldob, ha valami nem tökéletes.

Azzal nem értek egyet, hogy a kérdező változtasson a külsején meg a szokásain. A kérdező sportol, jól néz ki, intelligens, jó úgy, ahogy van. A játszmázással úgysem menne semmire.

szept. 22. 16:29
 54/96 anonim ***** válasza:
91%

"tippre nálunk biztosan fiatalabb 5-8 évvel, harmincas évei elején járhat"

35-45 éves férfi még nem öreg, középkorú. Lehet, hogy a nőnek nem tetszik, de megtetszhet még ha a férfi kezdeményezni fog nála. Persze nem biztos, hogy fizikailag hűtlen lenne a kérdezőhöz. Viszont az érzelmi megcsalás néha sokkal rosszabb mert valami miatt ürességet érez valaki és mással kompenzálja. Nem kell mindjárt kitenni a párját, de az sem megoldás, hogy megfenyegeti őt, ultimátumot ad neki, vagy a nőt állítsa le, hogy szálljon le róla mert amúgy sem tehet róla, hogy a párja vevő rá. Két emberen múlik a félrelépés és nem a nő tartozik neki hűséggel.

Legyen résen és ha nem változik a helyzet mert még mindig bolondul a férj akkor döntse el, hogy megszokik, vagy megszökik.

Mindezek ellenére én azt vallom hogy a házasság is ket

szept. 22. 16:38
 55/96 anonim ***** válasza:
100%

folyt.

két emberen múlik. Ha az egyik nem csinál semmit akkor a másik fölöslegesen csinál bármit. Nem kinevetni kéne a kérdezőt hanem elmagyarázni, hogy nincs oka félni és be is bizonyítani. Bizalom nélkül nem ér semmit az egész.

szept. 22. 16:40
 56/96 A kérdező kommentje:

A férjem nagyon fiatalos, nem az a kiöregedett fajta 38 éves, számomra a mai napig nagyon vonzó. Nem kopaszodik, nem lepukkant, sportosan elegáns, laza stílusa van. Elég rideg a természete, ezért is lep meg, hogy milyen szinten képes ezzel a nővel foglalkozni, amikor világ életében a közönyösség volt rá jellemző. Anno értem is minden követ megmozgatott és kitartóan udvarolt, megijeszt hogy most ezzel láthatóan más kegyeibe óhajtana férkőzni.

A nő nem tudom mit gondolhat, tényleg nagyon fura és introvertált, soha nem láttam még beszélgetni senkivel, sőt inkább mindig elvonul, aztán messziről szemez a férjemmel, aki persze feszt őt bámulja akkor is ha a tömeg túloldalán van. A nevét is csak a Facebookos csoportból tudom, nem mutatkoztunk be egymásnak.

Tudtommal nem volt a férjemnek rá hasonlító párja előttem. A stílusunk és a testalkatunk egyezik, viszont minden másban szöges ellentétem, hajszínben, szemszínben.

Nem szeretném csak úgy eldobni ezt a házasságot, a végsőkig kész vagyok küzdeni értünk. Nem gondoltam, hogy valaha ilyen problémával fogunk szembenézni, ezért jelenleg helyre kell ezt tennem magamban. Igyekeztem minden kérdésre válaszolni ami felmerült, hátha így teljesebb a kép. Nektek is köszönöm a rengeteg különböző meglátástés álláspontot, sokat segítetek a válaszaitokkal!

szept. 22. 19:25
 57/96 anonim ***** válasza:
78%

"Nem szeretném csak úgy eldobni ezt a házasságot, a végsőkig kész vagyok küzdeni értünk."

És a férjed a végsőkig kész küzdeni értettek? Mert ha nem megmozgathatsz te hegyet-tavat akkor is ülni fog a babérjain. Beszéltél már vele azóta, hogy zavar a viselkedése? Tegyük fel, hogy csak párkapcsolatban vagytok és még nincsenek gyerekek. Ugye akkor is zavarna? Vele maradnál, vagy otthagynád? Az ember nemtől függetlenül van úgy, hogy más nagyon megtetszik neki. Nem vagyunk vakok. De főleg egy házasság arról szól, azt fogadtátok meg, hogy hűségesek lesztek egymáshoz. Amit ő csinál egyáltalán nem normális.

Az alapvető tiszteletet nem adja meg neked! Téged ez hogy-hogy nem tántorít el tőle? Esküszöm olyan mértékben csalódnék, rendesen kiábrándító lenne számomra a párom.

Ott a suliban emberek között őt lesi mint a majom a banánt a fán és legszívesebben rá ugrana. Mibe fogadunk hogyha nem mentek párszor együtt a gyerekekkel suliba ő meg fogja szólítani? Csak a lehetőség hiánya tartja vissza. De ha felbátorodik, vagy nem bír parancsolni a tudod minek képes lesz nyugodtan rá írni és ha az a nő zöld utat ad neki simán gerincre fogja vágni.

Ha arról lenne szó, hogy nem nézegeti mint a kirakatot, nem nyomorultoskodik miatta, nem szándékosan keresi az esélyt a találkozásokra akkor minden rendben lenne. Viszont azt tegyük hozzá hogy akkor már logikusan nemleges a válasz ha tőled elhidegülne, elkezdene még furcsábban viselkedni.

Érzelmi megcsalás mint írták előttem többen létezik és az elég ahhoz, hogy rombolja, vagy totál leépítse a kapcsolatot.

Olyan esetben is harcolni fogsz mint egy katona? Meddig? Míg megint jön újabb nő az életébe?

Döntsd el, hogy mit akarsz tenni, de én is amondó vagyok, hogy olykor még egy icipicit sem éri meg valakivel együtt maradni...

szept. 22. 19:46
 58/96 anonim ***** válasza:
52%

57

A férjének pont az fog tetszeni, hogy a felesége képes küzdeni érte, és nem adja tovább az első pilanatban. Mert ez a természetes ösztön, és aki egy nézés miatt simán lepaszolja a férjét meg is érdemli hogy egyedül maradjon.

szept. 22. 20:06
 59/96 anonim ***** válasza:
78%

Ő nem ránézett kétszer háromszor hanem bámulja iskola kezdés óta. Arra képes, hogy a kérdezőt hordja le képzelgőnek miközben aki akarja körülöttük levágja, hogy miről van szó. Megalázó amit művel a kérdezővel. És ő miatta küzdjön? Nyugodtan tegye meg. Majd meglátja, hogy pazarolja rá az energiát. Idők kérdése mikor fog félrelépni. Nem abból a fából faragták a férjét, hogy ő a kísértésnek ellentmondjon.

Azért gondolom így mert mint már említettem a tisztelet hiányzik belőle a kérdező iránt. Nem az én életem, nem én fogok szembesülni azzal, hogy full feleslegesen iparkodtam. Én már most megmondanám neki, hogy külön utakon folytatjuk. Nem várnám meg, hogy szanaszét csaljon semmilyen formában a tiszteletlen hozzáállása miatt. Egyébként ha nem is történik semmi a bizalom csorbult és mivel a férjét nem zavarja, hogy így érez ebből semmi jó nem fog kisülni. De a kérdező csinálja úgy ahogyan akarja.

szept. 22. 20:18
 60/96 anonim ***** válasza:
42%

59

Ha azt látja a férj hogy a feleség kihátrál az első riválistól és szabad utat ad neki a megcsaláshoz valóban meg is fogja tenni. Ha azt a reakciót érzi hogy annyira fontos a feleségének hogy az harcba szál érte, és megmutatja hogy nem adja csak úgy oda, jobban fogja tisztelni mint eddig és esze ágába se lesz megcsalni.

szept. 22. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!