Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet teljesen megbolondítja egy nő?
Sziasztok! Nem igazán tudom mit gondoljak az alábbi szituációról, ezért érdekelne mások véleménye is.
A férjemmel 11 éve vagyunk együtt, vannak kisebb gondok de semmi komoly, és egyébként jól megvagyunk. 2 gyerekünk van, a nagyobbik most kezdte az iskolát. A helyzet az, hogy van a fiunknak egy osztálytársa, akinek az anyukájától a férjem teljesen megbolondult, vagy legalábbis én így veszem észre. Össze szoktunk futni vele amikor visszük / hozzuk a gyereket, elég flegma nő egyébként, nem köszön, nem jópofizik, kerül mindenkit, viszont az tagadhatatlan, hogy gyönyörű, fiatal (tippre nálunk biztosan fiatalabb 5-8 évvel, harmincas évei elején járhat), természetes, finoman elegáns, divatos, de abszolút nem kihívó stílussal, szolid sminkkel.
A probléma a következő, a férjem iszonyatosan furán viselkedik a közelében, már a nyílt napokon is megfigyeltem hogy folyton bámulja, furán ideges ha a hölgy jelen van. Múltkor konkrétan majdem nekiment valakinek a kocsival úgy elbambult, mert ez a nő hirtelen kilépett két parkoló autó közül, hogy beszálljon a sajátjába. Reggel a férjem általában ugyanoda parkol le, de néha csak úgy random leparkol másik helyre, és persze mindig csak akkor és oda ahol a nő éppen sétál. Egyszer leparkolt pont elé, és miután a nő beült a kocsijába hosszan nézte a visszapillantó tükörben, majd az autóját is ahogy elhajtott. Ha én ott vagyok és látom az arcát, akkor nem bámulja. De ha háttal vagy oldalt vagyok és jön ez a nő, akkor visszanézek és bámul bele az arcába, a csavar pedig itt jön, ez a hölgyemény meg sejtelmesen bámul vissza rá (de lehet csak beképzelem már). Neki is férje van, egy elég jóképű, fiatal férfi. Egyébként mi sem nézünk ki szarul, én nagyon jól tartom magam, rendszeresen sportolok, adok a kinézetemre, szép nőnek tartom magam, a férjem is jóképű.
Amikor a férjemet kérdőre vontam kiröhögött, mondván csak képzelgek és azt sem tudja kiről beszélek. A nőt nyilván nem fogom megkérdezni, hogy mit gondol a dologról. Viszont szerintetek én látok ebbe bele többet, vagy a férjem tényleg furán viselkedik? Sosem csinált ilyen hülyeségeket korábban, főleg nem más nők miatt, most nagyon idegen ez a féltékenység amit érzek, nem adott okot erre korábban.
"Igen is ha kell oda álljon a másik csaj elé hogy ő az én férjem és takarodj a közeléből ha jót akarsz. Ez olyan mintha egyszer megszerzel egy világbajnok címet és azt időnként meg kell védeni, különben elveszik. Ma ez a büdös nagy liberális álkultura nyomása hogy jajj nehogy már be merjek szólni valakinek, inkább adjam oda ami kell neki."
Ez sem szélsőséges, ez csak ami az enyém megvédem, mindent megteszek érte, hogy ne csaljon meg! 🤡
Látom kezded kapizsgálni... 😉
Amúgy meg ha nem vennéd észre veled vagyok, ne parodizálj ki... 😡😬😁😛😛😛
"Tudtommal nem volt a férjemnek rá hasonlító párja előttem."
Olyan is lehet, akiről te nem tudsz.
Update: időközben beszéltem a férjemmel, ugyanis még nyíltabb jeleit adta annak hogy mi a helyzet. A nő elutasítónak tűnik (mondjuk kollektíven mindenkivel), de észrevehetően eszméletlenül zavarban van a férjem közelségétől, szinte leblokkol ha közel megy hozzá és elkezdett ő is fura dolgokat csinálni ha összefutnak, legutóbb pánikszerűen, szinte csikorgó gumikkal indult el amikor a férjem beparkolt mellé az amúgy üres parkolóban. Őszintén, csak remélni tudom, hogy menekül előle, de persze ez meg a férjemben láthatóan felébresztette a vadászösztönt. Egyszerűen olyan az egész, mintha játszanának egymással szavak nélkül, kommunikáció továbbra sincsen.
Muszáj volt ezen a ponton elmondanom a férjemnek, hogy szinte megsemmisít ezt látnom és ne mondja nekem, hogy beképzelem, mert ezt már konkrétan a vak is látja.
A válasza nagy vonalakban a következő volt: elismerte, hogy ugyan sosem számított arra, hogy ilyen helyzetbe kerül, ezért magának is sokáig tagadta, de szinte bolondul ezért a nőért az első pilanattól, úgy érzi, elemi erővel vonzódik hozzá. Beismerte, megfordult a fejében az, hogy milyen lehet megérinteni, szeretkezni vele… Azt mondta, hogy nagyon befásultnak érezte magát mostanában, hogy a kapcsolatunk hiába nagyon jó és hiába szeret nagyon, egyszerűen úgy érzi hiányzik neki a bizsergés. Biztosított róla, hogy sosem fog megcsalni (ezalatt ő a fizikai érintkezést érti), de engedjem meg neki, hogy egy kicsit átjárja ez a vágy és életet leheljen belé, megígéri hogy nem fog továbbmenni. A szex egyébként érezhetően intenzívebb mostanában, szerintem hajtják a fantáziái, hurrá.
Nem tudom, hogy erre mit lehet mondani, annyit kértem tőle, hogy ne alázzon meg a viselkedésével és mielőtt butaságra adná a fejét, gondoljon rám és a családunkra. Nem tudom hogyan tovább, nem lett jobb most, hogy tiszta vizet öntöttünk a pohárba és az arcomba mondta; belefásult ebbe a kapcsolatba és egy másik nő után sóvárog… Konkrétan már az iskolába sem nagyon megyek vele, hogy ne kelljen ezt látnom. Van még remény innen visszajönni?
Nehéz megmondani hogyan tovább. Csak remélni tudjuk, hogy a nő valóban menekül előle. Erre utalna a csikorgó gumikkal indulás mellőle, mert ezzel nem igazán azt fejezi ki, hogy örül neki inkább valami olyat, hogy "na, innen tűnök a francba".. talán idegesíti őt a férjed "molesztálása" és így fejezi ki felé. Mert ugye mivel a férjed semmit nem mondott neki így nem igazán tudja elutasitani csak így kifejezni, hogy vegye észre a pasi, hogy idegesít. Persze ez csak így kívülről gondolom de nekem inkább így hat a nő viselkedése.
Ugye a hagyd őt picit, amit kér, ez butaság.. Ha elkezdene a nővel beszélni, flörtölni és a nő viszonozná nem hiszem, hogy lenne megállás. Előbb utóbb elvesztené a fejét.
Lehet féltékennyé kéne tenni a férjed, "kikezdeni" valakivel ami a férjednek is látható lenne... Vagy fogadni valaki közeledését. Persze nem lefekudni valakivel csak vegye észre, hogy ha őt nem érdekled akkor mást fogsz. Lehet ha veszélyeztetve érezné magát valaki által akkor érted kezdene harcolni. Csak egy tipp..
De időnként írd meg mi helyzet mert érdekel.. Kitartást.
Nyilván menekül szegény nő. Nem mindenki a férjetekre utazik. Neki is van férje, gyereke, miközben egy idősödő apuka (ja tudom, nagyon jóképű SZerinted) kellemetlenül ráhajt a gyereke iskolájában, a többi szülő előtt. Ne a nő legyen már a hibás.
Volt nekem is hasonló helyzet, a mai napig undorral gondolok vissza a férfira.
85
Fuh, sajnálom nagyon:( Borzasztó érzés lehetett ezt látni, végighallgatni...
Őszintén szólva ilyenkor nekem az járna a fejemben, hogy csak azért nem csal meg mert nincs rá konkrét lehetősége? :(
Sajnos a nő viselkedését sem tudjuk egyelőre mit jelent... Azért menekül, mert nem teszik neki a férjed, vagy pont azért mert igen. :(
Az meg hogy szex közben valószínűleg másra gondol... Aaaaaaa...
Fuh, hát nem tudom mi a jó megoldás. Én a helyedben inkább hátrébb lépnék kicsit, sajnos ha azt fejezed ki, hogy neked így oké, akkor kvázi zöld utat adsz a megcsalás felé vezető úton.
Aztán majd jön az, hogy hát nem hitte h megcsalna, de túl erős volt a fizikai vonzerő...
Talán az a legjobb most, ha magadra koncentrálsz. Hogy te próbálj a helyzethez viszonyítva jól lenni. Törődj magaddal, vásárolj új dolgokat magadnak, koncentrálj a hobbidra. Legyél újra vonzó, az sem baj lenne, ha féltékeny lenne rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!