Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemet teljesen megbolondí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemet teljesen megbolondítja egy nő?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem igazán tudom mit gondoljak az alábbi szituációról, ezért érdekelne mások véleménye is.

A férjemmel 11 éve vagyunk együtt, vannak kisebb gondok de semmi komoly, és egyébként jól megvagyunk. 2 gyerekünk van, a nagyobbik most kezdte az iskolát. A helyzet az, hogy van a fiunknak egy osztálytársa, akinek az anyukájától a férjem teljesen megbolondult, vagy legalábbis én így veszem észre. Össze szoktunk futni vele amikor visszük / hozzuk a gyereket, elég flegma nő egyébként, nem köszön, nem jópofizik, kerül mindenkit, viszont az tagadhatatlan, hogy gyönyörű, fiatal (tippre nálunk biztosan fiatalabb 5-8 évvel, harmincas évei elején járhat), természetes, finoman elegáns, divatos, de abszolút nem kihívó stílussal, szolid sminkkel.

A probléma a következő, a férjem iszonyatosan furán viselkedik a közelében, már a nyílt napokon is megfigyeltem hogy folyton bámulja, furán ideges ha a hölgy jelen van. Múltkor konkrétan majdem nekiment valakinek a kocsival úgy elbambult, mert ez a nő hirtelen kilépett két parkoló autó közül, hogy beszálljon a sajátjába. Reggel a férjem általában ugyanoda parkol le, de néha csak úgy random leparkol másik helyre, és persze mindig csak akkor és oda ahol a nő éppen sétál. Egyszer leparkolt pont elé, és miután a nő beült a kocsijába hosszan nézte a visszapillantó tükörben, majd az autóját is ahogy elhajtott. Ha én ott vagyok és látom az arcát, akkor nem bámulja. De ha háttal vagy oldalt vagyok és jön ez a nő, akkor visszanézek és bámul bele az arcába, a csavar pedig itt jön, ez a hölgyemény meg sejtelmesen bámul vissza rá (de lehet csak beképzelem már). Neki is férje van, egy elég jóképű, fiatal férfi. Egyébként mi sem nézünk ki szarul, én nagyon jól tartom magam, rendszeresen sportolok, adok a kinézetemre, szép nőnek tartom magam, a férjem is jóképű.

Amikor a férjemet kérdőre vontam kiröhögött, mondván csak képzelgek és azt sem tudja kiről beszélek. A nőt nyilván nem fogom megkérdezni, hogy mit gondol a dologról. Viszont szerintetek én látok ebbe bele többet, vagy a férjem tényleg furán viselkedik? Sosem csinált ilyen hülyeségeket korábban, főleg nem más nők miatt, most nagyon idegen ez a féltékenység amit érzek, nem adott okot erre korábban.

szept. 21. 21:00
 41/96 anonim ***** válasza:
25%

40

:D

szept. 22. 12:51
 42/96 anonim ***** válasza:
54%

41

Na válaszolj:)

Akkor tényleg megtépnéd vagy csak a szád volt nagy? :)

szept. 22. 12:53
 43/96 anonim ***** válasza:
76%
Miért is kéne megtépni a rib*ncot? Nem ő járkál utána mint a tüzelő szuka hanem a drága férje. Nem a nő a rib*nc hanem a férje. Fasza lenne nagyon ő miatta mást megtépni és lejáratni magát. De jó, hogy #39 ilyen szar tippeket adsz neki. Még, hogy egy faszi miatt neki kellene ugrani másnak. Inkább át kell adni ezüst tálcán azt hagyj boldogítsák egymást. Miért nem lehet elfogadni, hogy a kérdező és férje ideje lejárt? Miért kell harcolni amikor fölösleges? Nem jobb békében élni? Öregasszony a kérdező? Nem az, simán válás után ismerkedhet idővel más férfival és lehet mellette boldog. Azért nem lehet a nőt hibáztatni, hogy a férj trampol érte.
szept. 22. 12:58
 44/96 anonim ***** válasza:
21%

Jajj 43 ne nyavajogj már. Benne van ebben a másik csaj is, szerintem rá is játszik, és élvezi is a helyzetet. Pár pofonba nem hal bele.

42 voltam.

szept. 22. 13:01
 45/96 anonim ***** válasza:
64%

41 vagyok

Szerintem tök fontos kifejezni, hogy meddig van a határ. A kérdező leírásából igen, ez a nő is adja alá a lovat. Szóval egy adott ponton erősen el lehet azon gondolkodni hogy felé is tenni egy határozott jelzést, hogy ennyi fér bele nálad és nem tovább. De a kijelentés a férjnek szól elsősorban, mert neki kéne a sliccet visszahúzni.

40 ha a férjnek meg ennyire tetszene a cicaharc (szerintem nem fog), akkor meg ideje lehet elgondolkodni további lépéseken (válás), mert bizony ez is egy reakció, amiből lehet mérni.

Amúgy nekem teljesen mindegy ki mit csinál, csak eddig úgy tűnik a csendben félrenézés nem jött be a Kérdezőnek sajnos:(

Az meg számomra elképzelhetetlen lenne, hogy házasság és gyerek mellett ne küzdenék azon, hogy megtartsam a helyem. Vagy mit lehetne mondani a gyerek szemébe? Anyu látta a jeleket hónapokig, csak marhára félt konfrontálódni és tisztázni a helyzetet, meg az erőviszonyokat a miheztartás végett? Szerintem ez még simán egy menthető helyzet, ha időben lép a Kérdező. És jobb is, mint magába emésztődni azon, hogy mit enged meg a férj magának a szeme előtt:(

szept. 22. 13:11
 46/96 anonim ***** válasza:
100%

Imádom ezt a kérdést, teljesen abszurdnak hat az egész szituáció pedig szerintem gyakoribb mint gondolnánk. Pont a gyerekek sulis koráig sok házasság kiég, aztán hirtelen rengeteg új inger éri az embert az új intézményben, az óvodai létszámnál sokkal több szülő lesz hirtelen, akik között bizony jó eséllyel felbukkan 1-1 tetszetős is, akivel esetleg még a vonzalom is fellobbanhat. Pszichológiailag mindenképpen érdekes szituáció.

Ha az én férjem csinálná ezt amúgy, szerintem gondolkodás nélkül nyakonvágnám (őt nem a csajt), hát mi a f@sz az, hogy annyira rá van pörögve egy másik nőcire hogy majdnem nekimegy valakinek az autóval. Nem hiszem el, hogy nem veszi észre magát, sőt még azt mondja te képzeled be ezeket. Ez hüüülye, szerintem egyértelmű a szituáció, hogy van képe tagadni?!

Nem lehet amúgy hogy hasonlít valakire a múltjából? Ismered az előéletét? A korábbi kapcsolataiban lépett félre? Hasonlít rád ez a maca, vagy teljesen ellentétes karakter? Bocsi, sok a kérdés miközben te kérdeztél. Egyébként én kíváncsi volnék hogy ennek a nőnek mi esik le ebből, lehet hogy észre sem veszi, vagy csak azért bámul vissza mert már őt is idegesíti. De még az is lehet hogy otthon röhög a férjeden. Szerintem egyébként nem kell egyből a férjeddel egy ágyban látni, mint ahogy itt sokan teszik. Nem tudom elképzelni, hogy egy csinos nőnek, aki hozzá van szokva ahhoz hogy tetszik másoknak, imponálna ez az elvarázsolt viselkedés. Aztán persze ki tudja, beteg világot élünk.

Szerintem figyeld a jeleket, igyekezz a férjeddel menni az iskolához, és te vezess!!, és ha pl elkezdenek köszönni egymásnak, vagy feltűnik valami más fura dolog, esetleg a férjed még arcátlanabbul kergetné a szoknyáját, akkor ülj le a vele beszélgetni ahogy #30 írta. Van az a pont ahol ez már egyszerűen elkerülhetetlen.

Verekedni semmiképp ne verekedj, de amúgy a kérdező stílusa alapján ezt nem is nézném ki belőle. Illetve szerintem itt nem ez a nő a hibás, ő csak fuvarozza a gyerekét, a férjed az aki szénné éget a viselkedésével, helyette is szégyellem magam komolyan!

szept. 22. 13:13
 47/96 anonim ***** válasza:
100%

Na az első jó csaj itt a 45ös válaszoló:)

Teljesen igaza van.

Én őt választanám:)

44es voltam.

szept. 22. 13:15
 48/96 anonim ***** válasza:
51%

44

41 vagyok

Szerintem is, bejön neki a szitu. Nem hiába írja a Kérdező, hogy azt érzi hogy sejtelmesen bámul rá a nő.

Fú, nem tudom, kikészülnék tőle. De lehet én vagyok ilyen tüzes természetű:D

szept. 22. 13:15
 49/96 anonim ***** válasza:
71%

Az biztos, hogy nem kell pofozkodni, sőt.. Jó nagy bunkóság. Vannak olyan közösségek ahol így szokták de szerintem nem kéne odáig süllyedni. Sőt, írtam már, az sem biztos, hogy lenne a férjnek esélye. Attól, hogy a csajszi tudja, hogy tetszik a pasinak és ezt bóknak veszi attól nem biztos, hogy ágyba is bújik vele.. Minden nő, hány pasira mosolyogtatok már vissza..??? Minddel le is feküdnétek? Ja, hogy nem? Akkor itt miért annyira egyértelmű, hogy ebből megcsalás lesz?

Én szólnék négyszem közt a férjemnek, hogy látom mit csinál és ha még egyszer ennyire kihívóan bámulni fogja meg csorgatni a nyálár akkor egyedül megy haza és gondolkodhat a jövőn mert akkor én is nyitott szemmel kezdek járni és higgye el, hogy van kire mosolyognom nekem is. Így a gyerekek előtt nem kell már komondani ha úgy adódik, elég annyit mondani, hogy "már megint?"..tudni fogja miről beszélsz.

szept. 22. 13:19
 50/96 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem jön be a nőnek a kérdező férje. Ez a nő hozzá van szokva, hogy megbámulják a férfiak. Valamennyire imponál neki, kinek ne imponálna. De otthon magában csak mosolyog rajta. Ezt tapasztalatból mondom.
szept. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!