Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet teljesen megbolondítja egy nő?
Sziasztok! Nem igazán tudom mit gondoljak az alábbi szituációról, ezért érdekelne mások véleménye is.
A férjemmel 11 éve vagyunk együtt, vannak kisebb gondok de semmi komoly, és egyébként jól megvagyunk. 2 gyerekünk van, a nagyobbik most kezdte az iskolát. A helyzet az, hogy van a fiunknak egy osztálytársa, akinek az anyukájától a férjem teljesen megbolondult, vagy legalábbis én így veszem észre. Össze szoktunk futni vele amikor visszük / hozzuk a gyereket, elég flegma nő egyébként, nem köszön, nem jópofizik, kerül mindenkit, viszont az tagadhatatlan, hogy gyönyörű, fiatal (tippre nálunk biztosan fiatalabb 5-8 évvel, harmincas évei elején járhat), természetes, finoman elegáns, divatos, de abszolút nem kihívó stílussal, szolid sminkkel.
A probléma a következő, a férjem iszonyatosan furán viselkedik a közelében, már a nyílt napokon is megfigyeltem hogy folyton bámulja, furán ideges ha a hölgy jelen van. Múltkor konkrétan majdem nekiment valakinek a kocsival úgy elbambult, mert ez a nő hirtelen kilépett két parkoló autó közül, hogy beszálljon a sajátjába. Reggel a férjem általában ugyanoda parkol le, de néha csak úgy random leparkol másik helyre, és persze mindig csak akkor és oda ahol a nő éppen sétál. Egyszer leparkolt pont elé, és miután a nő beült a kocsijába hosszan nézte a visszapillantó tükörben, majd az autóját is ahogy elhajtott. Ha én ott vagyok és látom az arcát, akkor nem bámulja. De ha háttal vagy oldalt vagyok és jön ez a nő, akkor visszanézek és bámul bele az arcába, a csavar pedig itt jön, ez a hölgyemény meg sejtelmesen bámul vissza rá (de lehet csak beképzelem már). Neki is férje van, egy elég jóképű, fiatal férfi. Egyébként mi sem nézünk ki szarul, én nagyon jól tartom magam, rendszeresen sportolok, adok a kinézetemre, szép nőnek tartom magam, a férjem is jóképű.
Amikor a férjemet kérdőre vontam kiröhögött, mondván csak képzelgek és azt sem tudja kiről beszélek. A nőt nyilván nem fogom megkérdezni, hogy mit gondol a dologról. Viszont szerintetek én látok ebbe bele többet, vagy a férjem tényleg furán viselkedik? Sosem csinált ilyen hülyeségeket korábban, főleg nem más nők miatt, most nagyon idegen ez a féltékenység amit érzek, nem adott okot erre korábban.
Szerintem meg az emberek 99%val előfordul, hogy megtetszik neki valaki más is a férjén/feleségén kívül is. Főleg ha már hosszú évek óta együtt vagytok. Olyan nincs, hogy soha, senki... A kérdés, hogy ezek után mi lesz.
Kerültem ilyesmi szituba, de ott én voltam a "másik nő". A férfi bámult, zavarban volt, megbotlott, majdnem leesett a lépcsőn, kocsival lassított, megállt, és ez nem csak nekem tűnt fel. Házas, gyereke is van. Viszont soha nem közelített, nem próbálkozott.
Kérdező járj nyitott szemmel, de nem menj át házisárkányba. Szerintem az a legrosszabb, amit tehetsz.
Az teljesen rendben van, hogy valaki más megtetszik, még az is, hogy gondolsz rá, de el kéne felejteni. A kérdező párja nem azon van hanem inkább a lehetőségeket keresi, hogy mikor láthassa, mikor szemezhet vele és az már probléma. Ráadásként még a kérdezőre fogja, hogy ő képzeli be az egészet, azt sem tudja kiről beszél. Ergó rá hárítja az egészet, gyáva bevallani, hogy mással legszívesebben ágyba bújna. De 99,99%, hogy ahhoz nem lesz gyáva amikor ágyba viszi azt a nőt, vagy mást.
Nem kéne hazudni és nem kéne a kérdezőt képzelgőnek nyilvánítani amikor nyilvánvaló a szituáció.
Az olyan "emberek" akik simán képesek ilyen dolgokra azok hűtlenségre szintén azok.
Nem kell házisárkányként viselkedni mert már amúgy is hallucinál a párja szerint.
Inkább meg kéne várni, hogy mi történik, vagy már inkább most beadni a válási papírokat, hogy legalább elkerülje a tényleges hűtlenséget és a megaláztatást amivel jár.
23, abban igazad van, hogy el kéne felejteni, nem lehetőségeket keresni.
Viszont "kérdezőre fogja, hogy ő képzeli be az egészet, azt sem tudja kiről beszél. Ergó rá hárítja az egészet, gyáva bevallani, hogy mással legszívesebben ágyba bújna. ", ez megint olyan, hogy az emberek nagy része pontosan így reagál, mikor feltesz nekik a párjuk egy kérdést, hogy "jól látom, tetszik neked xy?" Nem azt fogják mondani, hogy: igen, hónapok óta rá gondolok, nagyon szívesen lefeküdnék vele. Na ilyen választ nem igazán fogsz hallani.
Én csak azt mondom, hogy legyen nyitva a kérdező szeme, és ne kezdje el ezzel a nővel piszkálni a férjét, mert az tagadni fog, majd ideges lesz, majd szépen jöhetnek a viták és mérgesedhet a helyzet egyre jobban.
Figyeljen.
21 vagyok, azt hozzáteszem, hogy ez a férfi az én esetemben már nagyon minimalizálta a fura viselkedést, köszön, (köszönőviszonyban vagyunk csak, mert azt viszont muszáj) és szinte rögtön lesüti a szemét ha meglát. Szóval szerintem ő pl pont az, aki a családját nem dobná valami kis kaland miatt. kb 10 hónapja "ismerjük egymást". Az első x időszakban volt látványosabb az egész.
Na most a ti gyereketek most kezdte az elsőt, és szeptember 21. van. Vagyis ez kb 3hetes sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!