Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet teljesen megbolondítja egy nő?
Sziasztok! Nem igazán tudom mit gondoljak az alábbi szituációról, ezért érdekelne mások véleménye is.
A férjemmel 11 éve vagyunk együtt, vannak kisebb gondok de semmi komoly, és egyébként jól megvagyunk. 2 gyerekünk van, a nagyobbik most kezdte az iskolát. A helyzet az, hogy van a fiunknak egy osztálytársa, akinek az anyukájától a férjem teljesen megbolondult, vagy legalábbis én így veszem észre. Össze szoktunk futni vele amikor visszük / hozzuk a gyereket, elég flegma nő egyébként, nem köszön, nem jópofizik, kerül mindenkit, viszont az tagadhatatlan, hogy gyönyörű, fiatal (tippre nálunk biztosan fiatalabb 5-8 évvel, harmincas évei elején járhat), természetes, finoman elegáns, divatos, de abszolút nem kihívó stílussal, szolid sminkkel.
A probléma a következő, a férjem iszonyatosan furán viselkedik a közelében, már a nyílt napokon is megfigyeltem hogy folyton bámulja, furán ideges ha a hölgy jelen van. Múltkor konkrétan majdem nekiment valakinek a kocsival úgy elbambult, mert ez a nő hirtelen kilépett két parkoló autó közül, hogy beszálljon a sajátjába. Reggel a férjem általában ugyanoda parkol le, de néha csak úgy random leparkol másik helyre, és persze mindig csak akkor és oda ahol a nő éppen sétál. Egyszer leparkolt pont elé, és miután a nő beült a kocsijába hosszan nézte a visszapillantó tükörben, majd az autóját is ahogy elhajtott. Ha én ott vagyok és látom az arcát, akkor nem bámulja. De ha háttal vagy oldalt vagyok és jön ez a nő, akkor visszanézek és bámul bele az arcába, a csavar pedig itt jön, ez a hölgyemény meg sejtelmesen bámul vissza rá (de lehet csak beképzelem már). Neki is férje van, egy elég jóképű, fiatal férfi. Egyébként mi sem nézünk ki szarul, én nagyon jól tartom magam, rendszeresen sportolok, adok a kinézetemre, szép nőnek tartom magam, a férjem is jóképű.
Amikor a férjemet kérdőre vontam kiröhögött, mondván csak képzelgek és azt sem tudja kiről beszélek. A nőt nyilván nem fogom megkérdezni, hogy mit gondol a dologról. Viszont szerintetek én látok ebbe bele többet, vagy a férjem tényleg furán viselkedik? Sosem csinált ilyen hülyeségeket korábban, főleg nem más nők miatt, most nagyon idegen ez a féltékenység amit érzek, nem adott okot erre korábban.
Hát kiégek ezeken a válaszokon.
Top comment:
"Ha előre, időben figyelmeztetnek, akkor az onnantól döntéssé válik. És ha a férj direkt a másik nő iránti vonzalmát választja, az nem oké."
Figyelmeztetni kell a férjet, hogy ne menjen félre? Mi a csudáért? Dolgozni a kapcsolaton? Előbb kellett volna míg fel nem tűnt a nő!
Beszélgetni, mégis miről amikor letudta annyival, hogy behallucinálta az egészet? Tényleg majd pont egy ilyen alak fog dolgozni a kapcsolaton, fog beszélgetni és "hallgatni" a kérdező fenyegetéseire! Oké. 🤣
71
Jópofa csaj lehetsz a magad módján, de sajnos az élet összetettebb az amúgy jogosnak vélt kiakadásaidnál. 😉
"De egy valamiben biztos vagyok ez a nekem nem ér annyit hogy tegyek érte bármit szöveg nem segít."
Ja, de az segíteni fog, hogy meghajalja a másik nőt, lemegy kutyába a férj miatt, vitatkozik vele, érte! Álomvilágban esetleg, de a valóságban minél jobban "asszonyoskodik", féltékenykedik a kérdező annál inkább nem éri el a célját.
A bizalomnak kettőjük között meg kéne, hogy legyen. A tisztelet is alapot kellene, hogy képezzen.
Itt egyikről sem van szó.
A kérdező ezek szerint adjon magából és csak adjon nehogy megcsalják és a férfi meg örüljön mint a majom a farkának. A férfinak kéne másképp viselkednie.
Ragyog neonos nagy betűkkel, hogy ebből az egészből megcsalás vagy/és válás lesz pontosan a viselkedése miatt.
Nem fenyegetni kell és még beszédre se kéne rá szedni. Neki magától kéne bevallania, hogy gond van és helyre kéne hozni. Persze csak ha lehetséges. Nem azt csinálja egyáltalán. Várja meg, hogy mi lesz ebből a kérdező, reménykedjen, adjon bele anyait-apait akkor is ha a párja nagy ívben tesz rá. Ő dolga.
73
Értsd meg senki nem mondta hogy a pasi nagy ívben tesz a kérdezőre. Ha így lenne nem csak bámulná a másik nőt.
Amúgy milyen szöveg ez a meghajalja???
75
Dobj fel egy témát és 73asal írunk egy sztorit belőle. Birom a csajt amúgy :)
A haját húzza mert az a cicaharc? Vagy inkább a pofon? Miért egy szón vagy fennakadva amikor leírtad te, hogy a kérdező tegyen meg mindent azért, bizonyítsa be, hogy mellette jobb dolga van és hasonlók? Nem tesz rá nagy ívben amikor szóba hozta a viselkedését és az volt a válasza, hogy azt sem tudja kiről beszél csak képzeleg? Még azt is írtad, hogy nincs azzal gond, hogy egyszer ránéz a nőre. Azonban itt nem egyszeri esetről van szó és végképp nem arról, hogy ránézett hanem bámulja, majdnem balesetet szenvedtek mert annyira nézte és még szándékosan is arra parkol amerre a nő.
"Ha így lenne nem csak bámulná a másik nőt."
És te honnan tudod, hogy a bámulás elég lesz neki?
Nem úgy néz ki még egy kicsit sem, hogy megálljt parancsolna magának a felsoroltak alapján.
Még képen is röhögte a kérdezőt pedig más férfi megnyugtatta volna.
Utolsó hozzászólásom ez, többet tényleg nem fogok, még egyszer kihangsúlyozom, hogy azt csinál amit akar a kérdező, ez az ő élete. De én biztos vagyok benne teljesen, hogy ennek az egésznek a vége megcsalás vagy/és válás lesz.
Nem biztos, hogy ezzel a nővel, de valakivel heteregni fog. Kevés neki amit nyújt a kérdező. De tessék még a Holdat is nemcsak a csillagokat lehozni a férjnek.
77
Nem fennakadás, csak nem hallottam még igy.
Ezek szerint kicsit félre értettél. Én olyat nem irtam hogy a kérdező azt bizonyítsa hogy mellette jobb dolga van a pasinak. Ezt nem tudjuk hogy ki mellett lenne jobb dolga. Én azt írtam hogy azért tegyen meg mindent hogy lássa a pasi nem gyáván megfutamodik, hanem bátran szembeszál érte a felesége.
Honnan tudom hogy a bámulás elég lesz neki?
Attól hogy valaki megbámul valamit még nem biztos hogy meg is dugja. Mona Lisát pl több ezren megbámulják napont, mégse verik tele a képet test válladékkal. Megbámulja mert hatásal van rá, de attól még nem rohan utána kivont karddal:)
Azt persze nem tudjuk hogy a kérdező mit tud nyujtani az ágyban, de ennyi erővel lehet még veled is összejöhet a pasi, ha jobb vagy a kérdezőnél:)
Na tessék lassan te is belekeveredsz a cicaharcba... 😂😂😂😂
Igaza van a 79nek kedves 75.
Ez nem szélsőséges duma. Majd ha a pasi másik pasi miatt hajt neki valaminek, és arra a másik pasira izgul a zuhany alatt, na majd akkor leszünk szélsőségesek... 😂🍰🍰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!