Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet teljesen megbolondítja egy nő?
Sziasztok! Nem igazán tudom mit gondoljak az alábbi szituációról, ezért érdekelne mások véleménye is.
A férjemmel 11 éve vagyunk együtt, vannak kisebb gondok de semmi komoly, és egyébként jól megvagyunk. 2 gyerekünk van, a nagyobbik most kezdte az iskolát. A helyzet az, hogy van a fiunknak egy osztálytársa, akinek az anyukájától a férjem teljesen megbolondult, vagy legalábbis én így veszem észre. Össze szoktunk futni vele amikor visszük / hozzuk a gyereket, elég flegma nő egyébként, nem köszön, nem jópofizik, kerül mindenkit, viszont az tagadhatatlan, hogy gyönyörű, fiatal (tippre nálunk biztosan fiatalabb 5-8 évvel, harmincas évei elején járhat), természetes, finoman elegáns, divatos, de abszolút nem kihívó stílussal, szolid sminkkel.
A probléma a következő, a férjem iszonyatosan furán viselkedik a közelében, már a nyílt napokon is megfigyeltem hogy folyton bámulja, furán ideges ha a hölgy jelen van. Múltkor konkrétan majdem nekiment valakinek a kocsival úgy elbambult, mert ez a nő hirtelen kilépett két parkoló autó közül, hogy beszálljon a sajátjába. Reggel a férjem általában ugyanoda parkol le, de néha csak úgy random leparkol másik helyre, és persze mindig csak akkor és oda ahol a nő éppen sétál. Egyszer leparkolt pont elé, és miután a nő beült a kocsijába hosszan nézte a visszapillantó tükörben, majd az autóját is ahogy elhajtott. Ha én ott vagyok és látom az arcát, akkor nem bámulja. De ha háttal vagy oldalt vagyok és jön ez a nő, akkor visszanézek és bámul bele az arcába, a csavar pedig itt jön, ez a hölgyemény meg sejtelmesen bámul vissza rá (de lehet csak beképzelem már). Neki is férje van, egy elég jóképű, fiatal férfi. Egyébként mi sem nézünk ki szarul, én nagyon jól tartom magam, rendszeresen sportolok, adok a kinézetemre, szép nőnek tartom magam, a férjem is jóképű.
Amikor a férjemet kérdőre vontam kiröhögött, mondván csak képzelgek és azt sem tudja kiről beszélek. A nőt nyilván nem fogom megkérdezni, hogy mit gondol a dologról. Viszont szerintetek én látok ebbe bele többet, vagy a férjem tényleg furán viselkedik? Sosem csinált ilyen hülyeségeket korábban, főleg nem más nők miatt, most nagyon idegen ez a féltékenység amit érzek, nem adott okot erre korábban.
27: tavaly ősszel kezdődtek a nyílt napok, több iskolában is összefutottunk ezzel a nővel és már ott is bámulta. Mondjuk rendben, ott én is nézelődtem, hogy hol milyen arcok vannak, de nem ennyire.
30: nagyon szépen köszönöm ezt a választ! Ez tűnik a legelfogadhatóbb megoldásnak jelenleg. Meg fogok próbálni ennek mentén beszélni vele, érzékenyíteni. Bízom abban, hogy ennek hatására elgondolkodik és rájön, hogy nem éri meg kockáztatni mindent.
Teljesen egyetértek a 28-as válaszadóval.
A hallgatás az beleegyezés... Sőt, még azt is gondolhatja a férjed valahol belül, hogy jó hülye az asszony (vagy már ennyire se érdeklem!), hogy észre se veszi.
Amikor meg már a morálon kell agyalni, hát én azt a szitut nem várnám meg.
Ezeket lehet úgy is jelezni, hogy nem kérdőre vonod, hanem akár egy-egy megjegyzéssel értésére adod, hogy figyeled az eseményeket. Ezt meg se lehet beszélni, mert mit beszélsz meg rajta? Csak a határokat kell kristálytisztán közölni.
Nem tudom... mondjuk parkoltok, férjed szeme kigúvadva, te meg mondasz valami olyasmit, hogy "közelebb ne álljunk még ÉdesKincsem a Gizikéhez, hogy jobban lásd????", "ha így folytatod tovább, akkor zárcsere lesz otthon, aztán jöhettek együtt másnap reggel, te, Gizike, meg a Gizike férje is.".
Ne hagyd magad hülyére venni:(
Az a baj, hogy meg van kötve a kezem amikor reggel megy ez a parkolási mizéria, ugyanis általában mindkét gyerekünk az autóban ül, főleg reggel futunk össze vele mert akkor ugye mindenki fix időre megy.
Előttük nem szeretnék pikírt megjegyzéseket tenni, főleg mivel a fiunk is pontosan tudja kinek az anyukája ez a nő, és azt nem szeretném, hogy esetleg a gyerekével viselkedjen furán, vagy mondjuk egyenesen visszamondja neki amiket mondtam. Azért mégiscsak egy 6 éves, valószínűleg nem tudná hova tenni magában a helyzetet.
Elmennek fodraszoz es valami teljesen mas fizurat vagatnek be is festenem a hajam. Ha szoknyas voltam nadragos lennek. Vagy forditva. Elkezdenem eldugdosni a telom elole. Lennenek hosszu hivasaim mikor elvonulok. Neha csak kapnek egy szal viragot magamtol vagy csokit. Hirtelen lenne par szexi fehernemum. Neha kesobb jonnek haza a melobol erre arra hivatkozva. Szoval ugy csinalnek mintha egyedul lennek es mar nem lenne kepben a ferjem. 😁
Nekem ez bevalt tobb esetben is, a paromnak nagyon gyorsan feltunt h valami nem stimmel. Es ujra elkezdett udvarolni vacsorazni vitt, hozott viragot, ertem jott, stb...
35
Igen, persze ne a gyerekek előtt. Ezt lehet utána is, amikor szépen bementek a suliba és akkor utána mondod neki, hogy mondjuk jól fontolja meg a holnap reggeli parkolást, mert előfordulhat, hogy egyedül fog hazamenni utána.
Szerintem az se baj, ha érzi rajtad, hogy féltékeny vagy. Én tuti mondanék valami olyat is, hogy ha mégegyszer rá mer nézni ez a nő is, akkor megtéped a r-bancot. :D
Ennyire nagyon szofisztikált és jófej ne legyél, mert ki fogják használni:(
37
És ez is nagyon jó, amit mond! Fontos, hogy magaddal is rendben legyél, sőt ez a legfontosabb. Csinosan, szépen, kedvesen. Csak ne hülyén.
39
Aztán ha bejön a pasinak csajbunyó, akkor mit csinálnál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!