Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemet teljesen megbolondí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemet teljesen megbolondítja egy nő?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem igazán tudom mit gondoljak az alábbi szituációról, ezért érdekelne mások véleménye is.

A férjemmel 11 éve vagyunk együtt, vannak kisebb gondok de semmi komoly, és egyébként jól megvagyunk. 2 gyerekünk van, a nagyobbik most kezdte az iskolát. A helyzet az, hogy van a fiunknak egy osztálytársa, akinek az anyukájától a férjem teljesen megbolondult, vagy legalábbis én így veszem észre. Össze szoktunk futni vele amikor visszük / hozzuk a gyereket, elég flegma nő egyébként, nem köszön, nem jópofizik, kerül mindenkit, viszont az tagadhatatlan, hogy gyönyörű, fiatal (tippre nálunk biztosan fiatalabb 5-8 évvel, harmincas évei elején járhat), természetes, finoman elegáns, divatos, de abszolút nem kihívó stílussal, szolid sminkkel.

A probléma a következő, a férjem iszonyatosan furán viselkedik a közelében, már a nyílt napokon is megfigyeltem hogy folyton bámulja, furán ideges ha a hölgy jelen van. Múltkor konkrétan majdem nekiment valakinek a kocsival úgy elbambult, mert ez a nő hirtelen kilépett két parkoló autó közül, hogy beszálljon a sajátjába. Reggel a férjem általában ugyanoda parkol le, de néha csak úgy random leparkol másik helyre, és persze mindig csak akkor és oda ahol a nő éppen sétál. Egyszer leparkolt pont elé, és miután a nő beült a kocsijába hosszan nézte a visszapillantó tükörben, majd az autóját is ahogy elhajtott. Ha én ott vagyok és látom az arcát, akkor nem bámulja. De ha háttal vagy oldalt vagyok és jön ez a nő, akkor visszanézek és bámul bele az arcába, a csavar pedig itt jön, ez a hölgyemény meg sejtelmesen bámul vissza rá (de lehet csak beképzelem már). Neki is férje van, egy elég jóképű, fiatal férfi. Egyébként mi sem nézünk ki szarul, én nagyon jól tartom magam, rendszeresen sportolok, adok a kinézetemre, szép nőnek tartom magam, a férjem is jóképű.

Amikor a férjemet kérdőre vontam kiröhögött, mondván csak képzelgek és azt sem tudja kiről beszélek. A nőt nyilván nem fogom megkérdezni, hogy mit gondol a dologról. Viszont szerintetek én látok ebbe bele többet, vagy a férjem tényleg furán viselkedik? Sosem csinált ilyen hülyeségeket korábban, főleg nem más nők miatt, most nagyon idegen ez a féltékenység amit érzek, nem adott okot erre korábban.

szept. 21. 21:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
26%

utolso vagyok, most olvastam hova fejlodtek a dolgok. a ferjed beszolasa rendkivul kozonseges es ledegradalo volt. ha nem akarsz boritani akkor vedd fel a no technikajat. Oltozz sokkal kihivobban, uj haj, smink fodrasz es az se art ha neha akar egyedul is beulsz valahova egy kavera es mondjuk egy oraval kesobb ersz haza. Ilyenkor remek modszer egy uj parfum es hazajovetelkor konnyu puszi az arcra halk dudolgatas vacsi keszitesnel es almodozo derus tekintet stb. Veletlenul se latszodjon ha bant valami.

Ha viszont valason gondolkodsz akkor tegyel belatasod szerint.

dec. 1. 09:52
 102/115 anonim ***** válasza:
101 egy ilyen férfit már nem lehet féltékennyé tenni, (ami amúgy is egy gyerekes és sehova sem vezető technika lenne). Pont nem érdekli a kérdező férjét hogy a kérdező dúdolgat-e meg milyen a haja. Amúgy meg a dúdolgatás full idegesítő, szóval rosszul is elsülhet a dolog. Nem is értem ezeket a tanácsokat.
dec. 1. 09:59
 103/115 A kérdező kommentje:
Azért ragaszkodom hozzá, mert az elmúlt 11 évünk nem így telt. A tenyerén hordozott, minden rendben volt, sosem csinált még csak hasonlót sem, nem hogy ilyen szinten elkezdjen koslatni valaki más után. Az életünk teljesen rendben volt, és nagyon nehéz elfogadnom, hogy ennek talán itt a vége. Lehet hogy ez a nő csak egy tünete a problémának ami az ő fejében van, az is lehet hogy régebb óta gyökerezik már csak én nem vettem észre. A párterápiát még szeretném megpróbálni, de egyelőre nem vevő rá.
dec. 1. 10:47
 104/115 anonim ***** válasza:

Eszedbe se jusson párterápiára menni! Ha ő akar majd megy az ő felelőssége, nagy fiú, kezeld felnőttként nem kell húzni magad után, mint egy kisgyereket.

Itt a legnagyobb probléma, hogy folyamatosan körülötte pörögsz. Nem vagy az anyja. Már ott borul minden, hogy nyilvánosan kínoz téged, pontosan tudja, hogy fájdalmat okoz és leszarja! Egyedül menj terapeutához, itt most te vagy a fontos és a gyermeked. Mert azt ne hidd, hogy ezt a sok lelki megaláztatást, amit elszenvedsz a gyerek nem szívja magába.

dec. 1. 13:51
 105/115 anonim ***** válasza:
100%

"Azért ragaszkodom hozzá, mert az elmúlt 11 évünk nem így telt."

A remény hal meg utoljára, ezt szokták mondani. De a remény ilyen esetben rossz tanácsadó, ugyanis te az ELMÚLT 11 évben reménykedsz. Az már a múlt. Most meg az van, hogy a férjednek másra áll a fasz@. Ezt borzasztó fájdalmas átélni, de jelenleg te egy szerelmi kalandhoz asszisztálsz, mintha nem veled történne mindez. Ez egy hasítás, ebben nagyon rövid idő alatt meghülyülsz! Fizikailag és lelkileg is megbetegít. Mert a "férjed" folyamatosan bagatellizál, gázlángoz, leértékel, megszégyenít.. manipulál érzelmileg. Most ez a valóság!

dec. 1. 14:12
 106/115 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem vevő a párterápiára, mert neki ez nem okoz problémát, amit csinál. Ő ebben jól érzi magát, hiszen vadászik egy nőre ez izgalmas, és egy másik nő(jelen esetben te) kapar utána 10 körömmel. Kell- e ennél jobb egy egoista érzéketlen pöcsnek. Lehet még élvezi is a szenvedésed. Hülye lesz pszichológushoz menni, itt neked van bajod, ő köszöni szépen jól van.

Ha valóban fontos lennél neki vívodna és megoldást keresne. De ő csak tagad és elhiteti veled, hogy nincs semmi, hogy az érzékszerveid becsapnak és látomásaid vannak. Te csak agyalsz és aggódsz, és féltékeny vagy a semmire. Így lehet megőrjíteni valakit.

Ha el is megy párterápiára, amit kétlek, akkor ott is hazudni fog. Manipulálja a terapeutát és te még rosszabbul érzed majd magad. Szóval nem tanácsos, mert jópár hónappal meghosszabbítja a szenvedésed.

dec. 1. 14:41
 107/115 anonim ***** válasza:
100-as te nem vagy százas! Az oviban biztos menő, amit tanácsolsz 🤣
dec. 1. 15:42
 108/115 anonim ***** válasza:
Harcra fel, Önmagadért! Felnőtt nő vagy állítólag, akkor ne csak emészd magad, mert az önmarcangolás egyre lejjebb visz. Tessék keresni egy pszichológust, magadnak. Szeptemberberben írtad ki a kérdést, mégis mire vársz? Pár alkalom egy jó pszichológussal és tisztábban látsz, csak nyerhetsz vele. A te életed a te felelősséged.
dec. 1. 22:33
 109/115 anonim ***** válasza:
100%
Hát a párterápia csak akkor működne, ha ő is akarja, de így... Felesleges. :(
dec. 2. 18:26
 110/115 anonim ***** válasza:
100%

"De én biztos vagyok benne teljesen, hogy ennek az egésznek a vége megcsalás vagy/és válás lesz.

Nem biztos, hogy ezzel a nővel, de valakivel heteregni fog. Kevés neki amit nyújt a kérdező. De tessék még a Holdat is nemcsak a csillagokat lehozni a férjnek."

77-esként ezt írtam és tessék kiderült, hogy igazam van.

Párterápiára nem akar menni és meg is értem hiszen felesleges. A másik nőre bizsereg és ha még nem kapta meg majd megfogja mivel a nő már adja neki a jeleket, hogy vevő rá.

Semmit se ér a sok év együtt, gyerekek a férjnek. El kéne válni.

dec. 24. 12:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!