Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg kontrollálás, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kontrollálás, vagy a feleségem reagálja túl?

Figyelt kérdés
Kocsival jöttünk haza hétvégi utazásról és kb. 5-5,5 órás volt az út hazáig. Alapvetően mindig megállok, ha valaki jelzi, hogy szeretne megállni, de most esett a hó is és sötét is volt, szóval amikor a kb 3. óránál szólt a feleségem, hogy kicsit már használná a mosdót, mondtam, hogy ha nem muszáj nem szivesen állok meg, és ő egyet is értett hogy ne álljunk meg. Amikor elkezdte mondani, hogy nagyon kéne, már talán csak egy óra volt hátra, én hulla voltam és tényleg nem szeretek ilyen körülmények között vezetni, úgyhogy mondtam, hogy nem igazán állnék meg. Ezen már a kocsiban is összevesztünk, úgyhogy megegyeztünk, hogy ha látunk benzinkutat megállok. Nem túlzok kb 15 percre a házunktól volt a legközelebbi benzinkút, nyilván gondoltam, hogy ott akkor nem szükséges már megállni, de amikor elhajtottam mellette a felségem teljesen ledöbbent és utána nem is szólt már hozzám. Amikor hazaértünk ő egyből ment volna be, én azt hittem nála is van kulcs, úgyhogy elkezdtem a csomagokat is kivenni, de kiderült, hogy nálam volt csak és erre idegesen elkezdte mondani, hogy hogy lehetek ilyen kontrolláló szemét és azonnal nyissam ki az ajtót. Értem, hogy kellett neki, de szerintem túlzás, hogy egy felnőtt ember így behisztizik, ha kicsit várnia kell. Igaz, hogy nem kellett volna, de amikor végzett odaszóltam neki, hogy olyan mint egy óvodás, és ezért már tegnap este óta nem szól hozzám.

2023. dec. 4. 17:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyen "kicsinyes, komolytalan" helyzetek is megmutatják az embernek, hogy kiben bízhatsz, kire számíthatsz.

Te hazudtál neki, összevesztél vele, megbántottad a saját gyengeséged, önzőséged miatt.

Van még miről beszélni?

Pisild össze magad neki, ne menj el pisilni sehová, jó sok vizet igyál meg és amikor begörcsölsz akkor engedd ki! Talán akkor elfelejti amit műveltél vele! :DDD

2023. dec. 4. 19:02
 52/113 anonim ***** válasza:
93%
Te nem vagy férfi. Az igazi férfiak nem ilyenek. 🙂 Remélem sosem lesz gyereked.
2023. dec. 4. 19:05
 53/113 anonim ***** válasza:
93%

"De ebben az esetben az adott szituációban semmit okot nem láttam ami miatt muszáj lett volna megállni, ha meg nem muszáj csak jó lenne, akkor meg tud várni felnőtt ember 1 órát. "

De ő nem 1 órát várt, hanem 2,5-et! Már akkor kellett neki, mikor először szólt! Jó akkor még nem volt vészes, te nem akartál megállni, hát hajlott rá, hogy kibírja. De aztán mégsem, és mikor már nagyon kellett, szólt újra. De te meg akkor sem akartál megállni!!! És amikor már NAGYON kell, akkor sok az 1 óra értsd már meg!

Egyáltalán hogy jössz te ahhoz, hogy megmond mit kellene kibírnia? Inkább neked kellett volna kibírnod azt a pár perc pihenőt, utána is ugyanolyan lett volna az útviszony.

2023. dec. 4. 19:05
 54/113 anonim ***** válasza:
93%
Pontosan miben akadályoz a hó és a sötét abban, hogy megállj egy rohadt benzinkúton? A többire nem is vesztegetem a szót, leírták már sokan egyöntetűen. Beléd a jogsi és a feleség is kár.
2023. dec. 4. 19:12
 55/113 anonim ***** válasza:
93%
Addig magyarázza a kérdező, hogy kikell bírni órákat is akár, hogy már lassan ott tartok hogy én tudom rosszul, mert mifelénk úgy van, hogy ha menni kell, megyünk wcre. Ilyen nincs hogy elmegyek egy wc előtt, miközben nekem kéne...
2023. dec. 4. 19:13
 56/113 anonim ***** válasza:
94%

Te nem érted a saját szituációkat! Nem azt mondta, hogy jó lenne megállni, (az 3 óránál volt) hanem hogy mostmár KELL! Akkor tartottatok 1 óránál. Mit nem értesz azon hogy KELL?

És teljesen háttérbe szorítasz egy alap emberi szükségletet, mert te nem akarsz kizökkeni a koncentrálásból.

Itt te nem fogtad fel azt, hogy ez már a "muszáj" kategória, mert csak saját magaddal foglalkoztál.

2023. dec. 4. 19:15
 57/113 anonim ***** válasza:
93%

Minden ember szervezete és tűrőképessége más. Erre fel te saját magadhoz hasonlítod őt, igazából azzal védekezel, hogy tök egyformák vagytok.

Hát bammeg te tényleg nem vagy komplett.

2023. dec. 4. 19:15
 58/113 A kérdező kommentje:
Jó en belátom, hogy magamból indultam ki, és egyértelműnek vettem, hogy ha nekem nem kell neki is ki kell tudni bírni. Viszont szerintem rosszul kommunikáltunk, én magamból indultam ki, ő meg valamiért nem fejezte ki hogy sürgősebb az eset mint gondolom, az autóban a testbeszédeből tényleg nem úgy tűnt mintha olyan sürgős lett volna. De belátom azt is magamat előtérbe helyeztem, csak tényleg bestresszelek ha ilyen körülmények között kell vezetni, ő meg nem ajánlotta fel hogy ha megállunk akkor cserélhetünk helyet, úgyhogy bennem fel se merült az opció
2023. dec. 4. 19:35
 59/113 A kérdező kommentje:
Mindenképp elnézést kérek tőle, de szerintem ő se vette ezt olyan komolyan, csak megsértődött
2023. dec. 4. 19:36
 60/113 anonim ***** válasza:
93%
Hogy nem fejezte ki magát, hogy sürgősebb? Konkrétan megmondta, még össze is veszett veled. Mi lett volna egyértelmű? Milyen testbeszéd? Mit kellene csinálnia egy autóban? Toporzékolni? Nem értelek...testbeszédekről jössz, mikor konkrétan megmondta, hogy kell. Ezek szerint nem hittél neki, vagy mi?
2023. dec. 4. 19:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!