Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg kontrollálás, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kontrollálás, vagy a feleségem reagálja túl?

Figyelt kérdés
Kocsival jöttünk haza hétvégi utazásról és kb. 5-5,5 órás volt az út hazáig. Alapvetően mindig megállok, ha valaki jelzi, hogy szeretne megállni, de most esett a hó is és sötét is volt, szóval amikor a kb 3. óránál szólt a feleségem, hogy kicsit már használná a mosdót, mondtam, hogy ha nem muszáj nem szivesen állok meg, és ő egyet is értett hogy ne álljunk meg. Amikor elkezdte mondani, hogy nagyon kéne, már talán csak egy óra volt hátra, én hulla voltam és tényleg nem szeretek ilyen körülmények között vezetni, úgyhogy mondtam, hogy nem igazán állnék meg. Ezen már a kocsiban is összevesztünk, úgyhogy megegyeztünk, hogy ha látunk benzinkutat megállok. Nem túlzok kb 15 percre a házunktól volt a legközelebbi benzinkút, nyilván gondoltam, hogy ott akkor nem szükséges már megállni, de amikor elhajtottam mellette a felségem teljesen ledöbbent és utána nem is szólt már hozzám. Amikor hazaértünk ő egyből ment volna be, én azt hittem nála is van kulcs, úgyhogy elkezdtem a csomagokat is kivenni, de kiderült, hogy nálam volt csak és erre idegesen elkezdte mondani, hogy hogy lehetek ilyen kontrolláló szemét és azonnal nyissam ki az ajtót. Értem, hogy kellett neki, de szerintem túlzás, hogy egy felnőtt ember így behisztizik, ha kicsit várnia kell. Igaz, hogy nem kellett volna, de amikor végzett odaszóltam neki, hogy olyan mint egy óvodás, és ezért már tegnap este óta nem szól hozzám.

2023. dec. 4. 17:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
77%
97-es, egy szóval nem állítottam, hogy egy hosszú út alatt miattam meg kell állni óránként, hiszen felnőtt ember vagyok (6-10 órás utakat végigültem két pihenővel). Nyilván itthon más. De ha tényleg menni kell, akkor menni kell. Te meg ne szabd meg másnak, hogy mennyit igyon. Még mindig egészségesebb a napi 5 literem a te kb. fél (vagy még annyi sem) literednél.
2023. dec. 5. 14:38
 102/113 anonim ***** válasza:
12%
#101 ajándékot nem kérsz, amiért nem hugyozol be egy 6 órás úton 2 pihenővel? Adok egy hercegnős matricát ha kéred
2023. dec. 5. 14:44
 103/113 anonim ***** válasza:
82%
Szóval már hercegnő vagyok, csak mert vannak fizikai szükségleteim, jó tudni...😂
2023. dec. 5. 14:49
 104/113 anonim ***** válasza:
0%
Te olvasni tudsz? Hercegnős matricát kapsz. Az ok? Olyan vagy mint egy kisgyerek
2023. dec. 5. 14:54
 105/113 anonim ***** válasza:
80%
Az unikornisokat jobban szeretem, bocs.
2023. dec. 5. 15:07
 106/113 anonim ***** válasza:
89%

Kedves taxis!

Te egy szolgáltató vagy, azt csinálod amit a fizető utasod mond (nyilván ez nem vonatkozik olyasmire hogy én úgy huppanok be hogy sietek, tessék átmenni minden piroson.) Oda viszel ahova én mondom és ott és akkor állsz meg egy parkolóhelyen amikor én mondom.

2023. dec. 5. 16:00
 107/113 anonim ***** válasza:
7%
#106 te agyas le is írtam, hogy dugó volt, centinként araszoltunk, egész nyugodtan kiszállhatott volna, hogy gyalog keressen egy mosdót, mégis mit kellett volna tennem? Kitennem egy szirénát, hogy elengedjenek az autósok?
2023. dec. 5. 16:13
 108/113 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező után jött egy újabb f.sz, csodás
2023. dec. 5. 21:04
 109/113 anonim ***** válasza:
92%
#107 te agyas, nem arra az egy szituációra reagáltam hanem az általanos nőgyülöletedre és arra hogy te akarod megszabni hogy milyen időközönként szabad igényelni a toalettet. Nos ezt szolgáltatóként, akinek fizetnek, nem teheted meg. Te a sofőr vagy, azt csinálod amit a fizető utasod mond.
2023. dec. 5. 21:10
 110/113 anonim ***** válasza:
88%

Ezzel te tényleg megaláztad a nejedet és kontrolláltad. Nem csodálom, hogy megrendült benned a bizalma. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az egyetlen eset, amikor visszaéltél a bizalmával. Az ilyen emberek sokszor korlátozzák a párjukat. A legszomorúbb, hogy be se látod, miért baj, hogy így viselkedtél. Ne csodálkozz, ha elválnak tőled előbb-utóbb.

Úgy is járhattál volna, hogy bepisil a másik az autóban. Nem szándékosan, hanem azért, mert sok órán keresztül már nem megy a visszatartás sokszor. Akkor meg gondolom, őrjöngtél volna és az asszonyt hibáztatod. Nos, te is megérdemelnél egyzser hasonlót, hogy rájöjj, mit tettél.

Ha kedves a házasságod, többé ne tegyél ilyet.

2023. dec. 16. 19:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!