Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg kontrollálás, vagy a feleségem reagálja túl?
Kérdező, mi nem volt egyértelmű??? Hülye vagy, vagy mi? HÁROM óránál szólt, hogy kell, majd várakoztattad, összeveszett veled MÁSFÉL órával később, arra még rávárakoztattad EGY órát, ahelyett, hogy 15 perccel hamarabb megálltatok volna. NEM EGY ÓRÁT KELLETT KIBÍRNIA, HANEM KÉT ÉS FELET, ha nem gondolunk bele abba, hogy vajon mióta kellhetett neki az első szólás előtt. Erre még te szólsz be neki. SEMMI nem történt volna, ha megálltok. Nem lett volna sötétebb, nem esett volna kevésbé a hó. Egy nyomorult gyökér vagy, kívánom, hogy szarj magadalá.
Ja, ha egy megállás kizökkent, akkor inkább ne vezess.
Vazze, ha hulla vagy, annál inkább érdemes megállni és amíg én pisilek te végezz pár tornagyakorlatot kiszállva kocsiból, így kevesebb az esélye annak hogy elaludj a volánnál.
Én jól tartom, de ha kell akkor kell és szólok hogy a legközelebbinél már megállunk. Nem volt még olyan bunkóval szerencsém mint te, hálistennek. Majd biztos egy ilyen retek dönti el meddig bírom. Ja, a mesében. De ha nem állsz meg akkor bepisilek, engem nem érdekel. A te autód ülése 🤷
Mikor elsőre olvastam a kérdést, ugyanaz jutott eszembe, mint az elsőnek. Kontroll, pisi, ez tuti fétis. Miért az jutott eszébe a feleségednek, hogy kontrollálod ezzel, amikor itt a többség is azt mondja, hogy amit csináltál, az bunkóság, parasztság, seggfejség, de nem kontroll. Viszont ha a veled élő nő (ha létezik) ezt kontrollnak látja, ennek van valami előzménye.
Aki nem fetisiszta, annak nem fog a kontroll eszébe jutni erről.
Ha az utas jelzi, hogy pisilnie kell, akkor bizony ha nem is sürgős neki, és nem az első pihenőnél állsz meg, de arra számítani kell, hogy 20-30 percen belül sürgőssé válhat neki, és ilyenkor meg kell állni. Tehát ha az első pihenőnél még nem is állsz meg, de a másodiknál mindenképpen meg kell. Kivéve, ha sürgős, akkor nyilván minél előbb megállsz.
Ha megálltál, de neked nem kell mosdóra menni, akkor se jó, ha a kocsiban maradsz addig, míg az utas kimegy. Érdemes kiszállni, friss levegőt szívni, átmozgatni magad. A te esetedben még egy kávét is indokoltnak éreztem volna.
Az autókba azért nem építenek mosdókat (szemben a vonatokkal), mert nem vagytok semmihez se kötve, bármikor meg tudtok állni. Én nem látok indokot arra, miért nem lehet megállni azért mert este van és sötét. Nekem volt, hogy hasonló helyzetben nagyon kellett, és elhagyottabb úton álltam félre, és ciki vagy nem ciki de az autó fényszórójával világítottam meg a terepet, hogy tudjak célozni. Ehhez képest egy pihenőben ezerszer kényelmesebb leparkolni arra a rövid időre.
Ha az egyetlen ok, hogy te este nehezen koncentrálsz, akkor vagy nagyon sürgősen vegyél éjszakai vezetés órákat, vagy add vissza a jogsid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!