Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg kontrollálás, vagy a feleségem reagálja túl?
" napi kétszer megyek vécére "
AKkor több folyadékot kellene innod cagy vizsgáltasd ki a veséidet.
94) mégegyszer, a kedvedért lassabban: nem KELL, nem 'nem tudom visszatartani', nem muszáj, DE az lenne a legegészségesebb a nőknek, ha mondjuk innának napi kb 3 litert és igen, kb egy-másfél óránként pisilnénel 🤗
De cuki, hogy te kikéred magadnak, hogy 'belédállnak', amiért egy nap összvissz kétszer mész vécére... mintha az normális lenne.
"igen egy felnőtt embernek vissz kell tudni tartani, ha muszáj"
Ez biztos? Eljön az a pont szerintem mindenkinél, amikor nem bírja tartani, akár pisiről, akár kakiról van szó.
#99 jó a kérdező esetében nem lett volna olyan sz@r megállni, de képzelj el egy 5 fős társaságot akik egy autóval mennek valahova és tegyük fel 5 órás az út, ha mindig megállnának amikor valakinek pisilni kell akkor többet állnának mint haladnának.
Ember1 közli fél óra után hogy brunyálni kell, megállnak, másnak akkor még nem kell, mennek tovább, eltelik fél óra és hirtelen ember2 rájött hogy mindjárt behugyozik, itt akkor mondjuk már két ember is elmegy, visszaülnek, elindulnak, eltelik 20 perc és ember1nek megint pisilni kell, megint megállnak itt is akkor kiszáll vele együtt még egy ember, mennek tovább negyed óra után az aki még nem pisilt rájön hogy neki is kell, meging megállnak. Hát nem idegesítő ez?
Mindenkinek egyszerűbb ha egyszer félidőnél megállnak addig meg mindenki tartogatja, vagy a felnőtt csapat megembereli magát és kibírja hazáig pipikélés nélkül.
Páran olyanok vagytok mint a kisbabák, de mégegyszer mondom én nem a kérdezőnek adok igazat, csak kifejtem a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!