Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg kontrollálás, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kontrollálás, vagy a feleségem reagálja túl?

Figyelt kérdés
Kocsival jöttünk haza hétvégi utazásról és kb. 5-5,5 órás volt az út hazáig. Alapvetően mindig megállok, ha valaki jelzi, hogy szeretne megállni, de most esett a hó is és sötét is volt, szóval amikor a kb 3. óránál szólt a feleségem, hogy kicsit már használná a mosdót, mondtam, hogy ha nem muszáj nem szivesen állok meg, és ő egyet is értett hogy ne álljunk meg. Amikor elkezdte mondani, hogy nagyon kéne, már talán csak egy óra volt hátra, én hulla voltam és tényleg nem szeretek ilyen körülmények között vezetni, úgyhogy mondtam, hogy nem igazán állnék meg. Ezen már a kocsiban is összevesztünk, úgyhogy megegyeztünk, hogy ha látunk benzinkutat megállok. Nem túlzok kb 15 percre a házunktól volt a legközelebbi benzinkút, nyilván gondoltam, hogy ott akkor nem szükséges már megállni, de amikor elhajtottam mellette a felségem teljesen ledöbbent és utána nem is szólt már hozzám. Amikor hazaértünk ő egyből ment volna be, én azt hittem nála is van kulcs, úgyhogy elkezdtem a csomagokat is kivenni, de kiderült, hogy nálam volt csak és erre idegesen elkezdte mondani, hogy hogy lehetek ilyen kontrolláló szemét és azonnal nyissam ki az ajtót. Értem, hogy kellett neki, de szerintem túlzás, hogy egy felnőtt ember így behisztizik, ha kicsit várnia kell. Igaz, hogy nem kellett volna, de amikor végzett odaszóltam neki, hogy olyan mint egy óvodás, és ezért már tegnap este óta nem szól hozzám.

2023. dec. 4. 17:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
94%

" napi kétszer megyek vécére "

AKkor több folyadékot kellene innod cagy vizsgáltasd ki a veséidet.

2023. dec. 5. 11:36
 92/113 anonim ***** válasza:
0%
#91 nincs jobb dolgod, mint hogy a vizelési szokásaimon veszekedj? Iszom vizet, megyek ha menni kell, ilyen egyszerű
2023. dec. 5. 11:56
 93/113 anonim ***** válasza:
88%
90) te csak ne tartsd nevetségesnek az óránkénti pisiszünetet, a legtöbb nőnek az lenne az egészséges. Nyilván nem úgy értjük, hogy ne tudnánk 2-3+ órán át tartani, attól még a minél gyakoribb az ideális. Tudod, kisebb hólyag, rövid húgycső vs bacik, ilyesmi 🙄
2023. dec. 5. 11:58
 94/113 anonim ***** válasza:
0%
#93 ha óránlént kell vizelned akkor mars az orvoshoz, mert egészségtelen, lehet a 2 se optimális, de az én testemnek úgy jó
2023. dec. 5. 12:03
 95/113 anonim ***** válasza:
85%

94) mégegyszer, a kedvedért lassabban: nem KELL, nem 'nem tudom visszatartani', nem muszáj, DE az lenne a legegészségesebb a nőknek, ha mondjuk innának napi kb 3 litert és igen, kb egy-másfél óránként pisilnénel 🤗

De cuki, hogy te kikéred magadnak, hogy 'belédállnak', amiért egy nap összvissz kétszer mész vécére... mintha az normális lenne.

2023. dec. 5. 13:47
 96/113 anonim ***** válasza:
88%
Én még télen is közel 5 liter folyadékot megiszok naponta és igen, kb. óránként/másfél óránként megyek pisilni. És visszatartani lehet, de tényleg nem egészséges. De itt nem is erről szól a történet, hanem arról, hogy valaki totálisan semmibe vette a párja kérését/szükségleteit és még ő van felháborodva.
2023. dec. 5. 13:53
 97/113 anonim ***** válasza:
0%
#96 minek neked 5 liter, mi vagy te, vízerőmű? Én meg az olyanokat utálom mint te, annyi vizet iszol, hogy 5 embernek elég lenne, aztán óránként kell megállni, csak hogy a hozzád hasonlók miatt a többi utasnak már elege legyen az út végére, ha meg valaki illedelmesen megkérne, hogy légyszi ne kelljen negyedjére megállni a 3 órás út alatt hugyozni, neked állna feljebb, mert a te szükségleted totálisan semmibe van nézve, hát nem kisanyám, te nézed semmibe a veled utazókat, csak mert egy torkosborz vagy borsónyi hólyaggal
2023. dec. 5. 14:17
 98/113 anonim ***** válasza:
91%

"igen egy felnőtt embernek vissz kell tudni tartani, ha muszáj"

Ez biztos? Eljön az a pont szerintem mindenkinél, amikor nem bírja tartani, akár pisiről, akár kakiról van szó.

2023. dec. 5. 14:23
 99/113 anonim ***** válasza:
31%
Miben sérül az, akinek 5 percet várnia kell, amíg a másik pisil? Nagyon nagy trauma?
2023. dec. 5. 14:25
 100/113 anonim ***** válasza:
0%

#99 jó a kérdező esetében nem lett volna olyan sz@r megállni, de képzelj el egy 5 fős társaságot akik egy autóval mennek valahova és tegyük fel 5 órás az út, ha mindig megállnának amikor valakinek pisilni kell akkor többet állnának mint haladnának.

Ember1 közli fél óra után hogy brunyálni kell, megállnak, másnak akkor még nem kell, mennek tovább, eltelik fél óra és hirtelen ember2 rájött hogy mindjárt behugyozik, itt akkor mondjuk már két ember is elmegy, visszaülnek, elindulnak, eltelik 20 perc és ember1nek megint pisilni kell, megint megállnak itt is akkor kiszáll vele együtt még egy ember, mennek tovább negyed óra után az aki még nem pisilt rájön hogy neki is kell, meging megállnak. Hát nem idegesítő ez?

Mindenkinek egyszerűbb ha egyszer félidőnél megállnak addig meg mindenki tartogatja, vagy a felnőtt csapat megembereli magát és kibírja hazáig pipikélés nélkül.

Páran olyanok vagytok mint a kisbabák, de mégegyszer mondom én nem a kérdezőnek adok igazat, csak kifejtem a véleményem

2023. dec. 5. 14:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!